Ruch - Lechia ( sportowo)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#76 Post autor: radzion » 4 kwie 2006, o 17:20

teroz wspominom to co mi pedziol maser przed szpilem z Sosnowcem: dejcie tymu synkowi szansa, a pokoze ze umie bronic:

teraz to sie sprawdzilo: Pasnik pokozol ze potzrafi bronic, mo dobry refleks, owszem jest niepewny przy wrzutkach no i te jego wykopy(tragedia, czemu jakis obronca nie wybijo piony za niego) ale narazie widza wiecej plusow!przynajmneij u mnie mo narazie kredyt zaufania, mysla ze u Wleciala tak samo:
przed sezonem myslolch ze z tormanow 1 bydzie Nowak, 2 Norko a Pasnik to moze grac conajwyzej w rezerwach,ale trocha czasu minelo i mysla ze nalezy sie tymu synkowi szansa!

poza tym: obrona, nienajgorzej,w miara pewnie, choc zdarzaja sie glupie bledy, narazie trafilismy na zespoly ktore podobnie jak my maja kelnerow w ataku a nie pilkarzy!przy lepszym zespole to mzoe sie zakonczyc strata bramki!

pomoc: jeden Bonk jako tako, Pulo slabiej,totalne nieporozumienie to Wawrzynczok, tego chopa skreslom i to definitywnie(w meczu z JAworznem to zech miol wrazenie ze po boisku loto Suker)takei same drzewo,ile mozna czekac az chop sie rozwinie,
slabiutko narazie Grzyb,nie wiem czym to jest spowodowane,nie uczestniczol od poczatku w przygotowaniach,mzoe to z tego powodu,mysla ze muszymy poczekac a dobre wystepy Grzyba przyjda same (oby nie zapozno)
reszta tez jakas taka nijaka:

Atak: na dzien dzisiejszy bym zestawil go w skladzie Srutwa Mikulenas, wnerwio juz mie czekanie az Cwielong w koncu sie odblokuje, jak chop nie stzrelo tyla sytuacji to siado na lawie i gro ogony. no trudno,miol szansa i jej nie wykorzystol,
nie wiem czemu Ludzinski gro tak malo, mysla ze powinien grac w 1 skladzie
boja sie ino oto ze Srutwa z Mikulenasem tyz nic nie trefia, z tego wzgledu ze oboje sa zawodnikami ktorzy glownie wykanczaja akcje,radko keidy sami sobie stwarzaja sytuacje, a kto im mo te bale dograc?????

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: MkF » 4 kwie 2006, o 17:24

radzion pisze:
Atak: na dzien dzisiejszy bym zestawil go w skladzie Srutwa Mikulenas
za***iscie jakby taki atak wyszol w piatek :!: :wink:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#78 Post autor: radzion » 4 kwie 2006, o 17:25

taki wylezie, a ju napewno jego pierwso cesc:)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: MkF » 4 kwie 2006, o 17:27

heh co do tego to nie ma najmniejszych watpliwosci... :wink:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#80 Post autor: Simone » 4 kwie 2006, o 17:28

Pasnik - Myszor Kosmicki (jak jeszcze nie moze grac to Balul) Klaczka Bartnik - Grzyb Baran Pulkowski Makuch - Srutwa Ludzinski

Zmiany jakby nie szlo Pepe Petasz i Mikulenasa mozna wyprobowac na ofensywnego pomocnika

Ja sobie moge i tak bedzie inaczej ...

kolend

#81 Post autor: kolend » 4 kwie 2006, o 18:04

Simone pisze:Pasnik - Myszor Kosmicki (jak jeszcze nie moze grac to Balul) Klaczka Bartnik - Grzyb Baran Pulkowski Makuch - Srutwa Ludzinski

Zmiany jakby nie szlo Pepe Petasz i Mikulenasa mozna wyprobowac na ofensywnego pomocnika

Ja sobie moge i tak bedzie inaczej ...
srodkowy obronca w pomocy?? to by nam raczej nie zapewnilo dobrego rozwiazania,
na moje oko to Wlecial wpusci do srodka Wawrzynczoka, ale kto to wie

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#82 Post autor: Simone » 4 kwie 2006, o 18:36

wiem wiem ale Baran podobno gral tez jako defensywny pomocnik , poza tym widac ze dobrze czyta gre , czysci , ma inklinacje na ta pozycje
Jest jeszcze druga strona medalu , swietnie w dwoch ostatnich meczach radzil sobie na obronie i pozostaje pytanie czy warto ...
Ja bym jednak sprobowal bo w obronie jest wybor sposorod niezlych zawodnikow a Pulkowskiego mimo ze jestem jego zwolennikiem w dwoch ostatnich meczach nie widzialem na boisku :?
Jak wroci Bonk to go dac bardziej do przodu moze cos rozegra a Baran by go asekurowal - trzeba szukac
w tym meczu oczywiscie z braku laku Pulkowski na ofensywnym
Ostatnio zmieniony 4 kwie 2006, o 20:19 przez Simone, łącznie zmieniany 1 raz.

juan21

#83 Post autor: juan21 » 4 kwie 2006, o 19:54

Rajman by sie przydoł bod nieobecnosc bonka:/ ehhh Licza ze powalczymy o 3pkt! PozdRo

figaro

#84 Post autor: figaro » 4 kwie 2006, o 20:47

gra skrzydłami złapie i momy ich inaczy niy ma co marzyć jedno jest pewne w 2 lidze nie ma miejsca na finezja a my to prubujymy robic ale nawet to nom niy wyłazi prawda jest taka 2 liga to same rzezniki i cza naprowdy trowa gryść i grac twardo a ztymi po 1 metr 50 cm. wzrostu to my niy powalczymy :cry:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: HKSADIK » 4 kwie 2006, o 21:38

nie bede sie wgłębiał w jakieś tajniki taktyki bo sie na tym nie znam... :wink: ale wiem jedno--ten mecz trzeba poprostu wygrać!Nie ważne jak to piłkarze zrobią,w jakim stylu--tu tylko liczą sie 3 punkty!!sytuacja w tabeli jest bardzo poważna żeby nie powiedzieć dramatyczna...Po meczu z Lechiom czeka nas strasznie ciężki mecz z łks na wyjeździe więc możemy na dłużej zadomowić sie w strefie spadkowej a wtedy to już bedziemy marzyć tylko o grze w barażach...o utrzymanie :roll:
ważny mecz w piątek nas czeka...

COBRA

#86 Post autor: COBRA » 4 kwie 2006, o 21:50

HKSADIK pisze:nie bede sie wgłębiał w jakieś tajniki taktyki bo sie na tym nie znam... :wink: ale wiem jedno--ten mecz trzeba poprostu wygrać!Nie ważne jak to piłkarze zrobią,w jakim stylu--tu tylko liczą sie 3 punkty!!sytuacja w tabeli jest bardzo poważna żeby nie powiedzieć dramatyczna...Po meczu z Lechiom czeka nas strasznie ciężki mecz z łks na wyjeździe więc możemy na dłużej zadomowić sie w strefie spadkowej a wtedy to już bedziemy marzyć tylko o grze w barażach...o utrzymanie :roll:
ważny mecz w piątek nas czeka...
Wazny ,wazny wiec wszyscy na Ruch i dopig dla druzyny!!!!!!!!!!!!!

ice

#87 Post autor: ice » 4 kwie 2006, o 22:38

BAFista pisze:BONZO-ILU WAS BEDZIE?
Lechia na pewno zawita dobra liczba na pewna beda chciali sie pokazac My tez nie zawiedzmy wszyscy do mlyna i ku*** nie jesc slonecznika ku*** powonien byc zakaz przedawania tego gowna jak chcecie jejsc to ciulstwo to wypierdlac na trybuny w mlynie sie dopinguje a nie zajmuje konsumbcja!

OSTRZEZENIE - powod w poscie cymerii, poza tym po co zakladasz dwa tematy ktorych sie sam potem nie trzymasz? (Ruch-Lechia /kibicowsko). mniej bluzgow wiecej tresci pasujacej do tematu. pozdrawiam

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#88 Post autor: vahanara » 4 kwie 2006, o 23:11

ice - spać!!!
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Cymeria

#89 Post autor: Cymeria » 4 kwie 2006, o 23:16

te ice - jestżeś pora dni zaharatołś 2 ostrzeżenia - zamiast ku*** używej przecinka i czasym wejrzij do słownika jak sie pisze jakieś wyrazy jak ich nie znisz to napisz poprostu żarcie abo wdupianie słoniola.

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#90 Post autor: Rejon » 4 kwie 2006, o 23:32

Cymeria łon sam już je rok :D czytej uważnie, a jo zaś na tyn szpil ida z niepokojem, licza na jakie skromne 1-0 w tym momyncie, obojetnie fto, Mario Bonk abo Paśnik, niech ino wygrajom
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

ODPOWIEDZ