Szczakowianka - Ruch SOBOTA 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
riquelme
Kontakt:

#106 Post autor: riquelme » 1 kwie 2006, o 15:42

Ruch: Paśnik – Myszor, Balul, Baran, Makuch – Grzyb, Pulkowski, Bonk, Basta – Bizacki, Ćwielong

zrodlo: http://www.ruch.chorzow-online.pl

COBRA

#107 Post autor: COBRA » 1 kwie 2006, o 15:49

Bizacki :)))))))))))))))))

Awatar użytkownika
JaSio_HKS
Kontakt:

#108 Post autor: JaSio_HKS » 1 kwie 2006, o 17:36

Ciągle 0:0 dzownilem przed chwila do kumpla
CHWDP

kolend

#109 Post autor: kolend » 1 kwie 2006, o 17:41

riquelme pisze:Ruch: Paśnik – Myszor, Balul, Baran, Makuch – Grzyb, Pulkowski, Bonk, Basta – Bizacki, Ćwielong

zrodlo: http://www.ruch.chorzow-online.pl
a ja z tego samego zrodla widze:

Ruch: Paśnik – Myszor, Balul, Baran, Makuch – Grzyb (66' Bizacki), Pulkowski, Bonk, Basta (34' Wawrzyńczok) – Ćwielong, Mikulenas

Awatar użytkownika
Gucio
Kontakt:

#110 Post autor: Gucio » 1 kwie 2006, o 17:50

tak sie czytom relacja na zywo na sportowyh faktach i wnioskuja z tego ze Cwielong musi byc slepy.
Z kim oni chcom wygrac jak nie ze sciekowom co w 10 gro.ch** mnie strzylo.

juan21

#111 Post autor: juan21 » 1 kwie 2006, o 17:55

Rozdupi mnie
84' Po raz kolejny Cwielong marnuje idealna sytuacje do zdobycia bramki. Mowiac krotko nie trafił w piłkę i założył sam Sobie "siatke". .............
Jak to jest miec 10 sytuacji 100% w dwoch meczach i nie strzelic nic??
Tak najezdzomy na Srutwy... ale jak dla mnie to go brakuje... ale zech jest wkurzony. Ida schlac ryjek bo az sie trzesa

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#112 Post autor: Grzegorz » 1 kwie 2006, o 18:00

szkoda punktów ...
szkoda, że nie potrafili wykorzystać sytuacji
Szkoda, że mnie tam nie było ...
te remisy coś mi przypominają .. deja vu?

Stary kibic

#113 Post autor: Stary kibic » 1 kwie 2006, o 18:10

Ciekawe jakie beda opinie? Czy sie bedzie cieszyc z remisu?
Jak wiem to jego interesuje zwycienstwo. Gdzie to jest to zwycienstwo? Teraz ja sa te pukty na wage bycia w IIligi
Q to juz jest przesada. Dlaczego nikt ostro nie porozmawia z trenerem! Co zarzad chce 3-ciej ligi? To nie Q.. powiedza jasno i dobitnie a nie owijanie w bawejne . I mydlenie ocz kibicom!

juan21

#114 Post autor: juan21 » 1 kwie 2006, o 18:14

O czym tu godac? Jak idzie zremisowac grając całą połowe w przewadze przeciwko Sciekowiance która ma skład na 3 lige? Biere mie:|

Panewniki
Kontakt:

#115 Post autor: Panewniki » 1 kwie 2006, o 18:15

Cos mi sie zdaje ze bydzie "powtorka z rozrywki" czyli abo baraze( w nojlepszym przypadku) abo bezposredni spadek.....ku*** loni mieli walczyc o awans a teraz bydom walczyc o baraze o utrzymanie :!: :evil: Cwielong tyla 100 a zodny nie wykorzystol :evil: :evil: :evil: Ehhh....szkoda godac :evil: :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: kobrrra » 1 kwie 2006, o 18:17

Biorąc pod uwagę ostatnie mecze w Jaworznie, to remis jest nawet ok. Ale w Naszej sytuacji to nie bardzo. Szkoda...

PS fifi - fajny masz avatar, ale jakby wszyscy chcieli miec takie fajne, to... sam pomyśl

DjMaciar
Kontakt:

#117 Post autor: DjMaciar » 1 kwie 2006, o 18:41

NIE MARTWCIE SIE NASTEPNY MECZ BEDZIE 1-2 WROCI SRUTWA TAK NIE CHCIANY I DUPNIE TOR
bo w tej druzynie stary jest mario ale to chyba ino lon umi strzelac bramki co mozna
zauwarzyc juz od kilku lot kto hje najlepszym strzelcem i niech mi tu zas anty srutwiorze nie
wyjerzdzajom ze srutwa wali bramy bo durs gro i nie do modym szansy dzisioj mody cwielong z 3 metrow nie strzelo
stary biza lostatni mecz z sosnowcem nie strzelo 3 razy z 3 metrow wiec beda za tym zeby mario grol doputy dopuki bedzie tory strzelol i go ftos nie zastapi a drugo sprawa to styl kiery ruch prezetuje jak juz tydzien temu moj dobry kolega
THOMMY Z BOCHUM pedziol mi na osobnosci ze tak jak ruch gro to jest jak na placu fusbal a nie ligi
dzis 45 minut w 11-tu przeciw 10-ciu i zas hu** nawet jak biza nie grol tez my nic nie zwojowali potem wloz
moze trocha pokaleczyl i zas 0-0 mysla ze nastepny mecz przegromy biorac pod uwaga nasze zangarzowanie werwa i chec do gry oraz skutecznosc bo z sosnowcem my zremisowali a lechia wygrala i to 2-0 besto stawiom
niestety 1-2 licza ino ze te rezultaty 0-0 utrzymiom nom ten daremny Ruch w II-lidze
i jeszcze jedno dobrze ze szczaksa dostala czerwono kartka bo inaczej by my wracali z bagarzem nowych doswiadczen
w postaci goli niestety nie dla nas takie jest moje zdanie WKURWIONEGO DjM
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#118 Post autor: vahanara » 1 kwie 2006, o 19:02

szczakowa dramatycznie słaba. Przewracali się na piłce, poza jedną akcją, żadnego zagrożenia. Ruch, cóż... Niby wszystko w miarę poprawnie ale skuteczność...
Dramat. Nie bardzo rozumie zmiane Basty na Wawrzyńczoka, jednego słabego zastąpił drugi - jeszcze słabszy. Miki - sorry, żadnego zagrożenia dla szczakowianki. Reasumując trzeba by zacytowac premiera tego chorego kraju : CIENIASY...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: BAFista » 1 kwie 2006, o 19:10

nie jestem zwolenikiem tetryka srutwy ale cza troszka zj***c reszta snajperow za wspanialo skutecznosc.bo w tylach jakos idzie choc momy nowego tormana i 2 nowych obroncow.ten remis to nasza porazka jeszcze sciekowa w 10!!!!a z lechia tyz nie wygromy a winni byda kibice bo presja na pilkarzach itp itd.jak jo byda miol presja i byda malo skuteczny w robocie to mie wy***ia.to jest ku*** wasza robota do ch***...ale...macie uzbierane 23-6=17p super[/quote]

ksruch

#120 Post autor: ksruch » 1 kwie 2006, o 19:26

To bylo żenujące... poziom chyba nawet nie trzecioligowy, kompletny brak umiejętności i zaangażowania. Nic więcej nie napiszę bo poprostu brak mi słów.

Zablokowany