Ruch - Zagłebie
-
- Kontakt:
:D
Bedzie dobrze!!! Niebiescy im kulna ze 3 nece, łobejrzycie!! Tylko jedna rzecz mnie przerażo... Wielka....Wielka......Wielka.... kurde chopy przeciez to jest zenada!!!! Cala Polska sie bydzie smioc z nos!! Zgapcone łod Wisły,..... brak słow....
ALE OGOLNIE WYSZTKO INNE BYDZIE NA POZYTYW!! <<<Rrrrrrruuucccchhhhhhh>>
:D:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ALE OGOLNIE WYSZTKO INNE BYDZIE NA POZYTYW!! <<<Rrrrrrruuucccchhhhhhh>>

Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Łysy ty chyba mosz jakiś kompleks prześladowczy, pzpn, ozpn, sport, gw, fakt wszyscy chcą nam dopierdzielić ino jak zwykle my nie som bez winy. a wiec dla twojej informacji we wczorajszym wydaniu gw (zresztą z reguły wszystkie zapowiedzi meczy drugoligowców, były w wydaniu gw w piątek już od dosyć długiego czasu, pisze bo nie wiem jak czesto kupujesz ową gazete) było o meczu i nie było na pewno mniej niż o innych 2 ligowcach, już sam tytuł "Ruch Chorzów zagra z Zagłębiem w niedzielę" wskazuje, że autor wyżej ceni nas niż ZS, bo inaczej temat by był na odwrót. Ale to nie tamat o tym, ale z reguły bojkotują takie rzeczy osoby kere i tak by tego nie kupowały, albo kupują bardzo nieregularnie. Nie wiem czy tak jest w tym przypadku, ale mom takie wrażenie skoro, żeś tego nie zauważył wczoraj. A to, że jesteśmy traktowani jak choćby jakieś kluby jak Szczakowianka no to sory, ale obecnie niestety prezentujemy taki poziom sportowy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Popra heliego - Trybuna, Newsweek, Rzepa, Świat Kobiety, Wieczór (bo juz nie istnieje) nic nie napisały o niedzielnym meczu, a koszerna wczoraj jednak poświęciła mu swoje łamy.
Poza tym zauwazyłem że po zmianie szaty graficznej redakcja sportowo dostała więcej miejsca , bo są min. 2 a nawet 3 strony na sport.
Dodatkowo na 3 stronie dość dużo placu poświecaja kibicom Ruchu w dziale "spod poragrafu"
Poza tym zauwazyłem że po zmianie szaty graficznej redakcja sportowo dostała więcej miejsca , bo są min. 2 a nawet 3 strony na sport.
Dodatkowo na 3 stronie dość dużo placu poświecaja kibicom Ruchu w dziale "spod poragrafu"
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
O to wlasnie chodzi, nie chce tu wnikac w to ile i komu jaka gazeta poswieca miejsca. Ale taki mecz jak Ruch - Zaglebie to wydarzenie kolejki, jest bardzo wazny dla kibicow niezaleznie od miejsca ktore by te druzyny zajmowly w tabeli. Przed takim meczem powinna byc cala strona poswiecona, wywiady z pilkarzami, trenerami, rozne statystyki, jest o czym pisac. A to tez tworzy atmosfere wielkiego pilkarskiego swieta.Slawko pisze:Dokladnie Lysy. Najciekawszy szpil w tej kolejce 2 ligi, najwazniejszy szpil rundy dla oby druzyn jesli chodzi o prestiz - a tu nic...
Takei "podkrecenie" atmosfery nawet w prasie tez zacheca ludzi do przyjsca na szpil!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: