Wlasnie zech chciol to napisac.... :ban:Lysy pisze:antychuligan na forum kibice to chyba za dużo wysłepoł abo co????

no racja... :o a moze by tak otworzyc nowy dzial na forum ? na takie dzialania modertaorow i sprawy foRumGoscioo pisze:przniesc dzial "dzialania moderatorow " i propozycje/uwagi do dzialu po meczu ... nie wiem co to ma wspolnego z Ruchem i czemu jest w tym dziale
wlasnie dlatego ze to jest najwazniejszy dzial na tym forum to proponuje zeby te tematy przeniesc bo wlazac na ten dzial to raczej sa oczekiwania zeb ycyztac cos o Ruchu o klubie o informacjach z prasy co sie dzieje o zawodnicha itp a nie o tym jak ktos dostal bana za kurowanie albo bluzganie albo za zaloezenie po raz 10 tego samego tematu ..... :?atomic pisze:Tematy sa w tym dziale, bo jest to "najwazniejszy" dzial forum. Nowy dzial ino na dla tych dwóch tematów wydaje mi sie niepotrzebny. Mysle ze i tak juz mamy za duzo dzialów.
Mosz ciezkie dni albo o co Ci chodzi? Tematy tu byly sa i beda musisz sie z tym pogodzic i jakos to przebolec. Panowie skonczcie szukac problemow... pozdRawiamGoscioo pisze:wlasnie dlatego ze to jest najwazniejszy dzial na tym forum to proponuje zeby te tematy przeniesc bo wlazac na ten dzial to raczej sa oczekiwania zeb ycyztac cos o Ruchu o klubie o informacjach z prasy co sie dzieje o zawodnicha itp a nie o tym jak ktos dostal bana za kurowanie albo bluzganie albo za zaloezenie po raz 10 tego samego tematu ..... :?atomic pisze:Tematy sa w tym dziale, bo jest to "najwazniejszy" dzial forum. Nowy dzial ino na dla tych dwóch tematów wydaje mi sie niepotrzebny. Mysle ze i tak juz mamy za duzo dzialów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 49 gości