Apel o przełożenie meczu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
maciek73

Apel o przełożenie meczu

#1 Post autor: maciek73 » 19 mar 2006, o 20:14

Głośno apeluję o przełożenie meczu np. na sobotę.
Jako stary kibic Ruchu i stary kibic Naprzodu będę musiał dokonać trudnego wyboru.
Janów gra finał z Krynicą w piątek i ktoś wymyślił że Ruch ma grać też w piątek, to absurd.
Myślę, że wielu kibicow z Katowic i nie tylko ma podobne zdanie.
Na razie żyję nadzieją, że pogoda nie popuści.
Proszę o opinie, jeżeli jestem jedyny, to się wycofam.

ishateR

#2 Post autor: ishateR » 19 mar 2006, o 20:16

to moze Janów niech gro w sobota ? :roll:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: spyru » 19 mar 2006, o 20:20

Temat odnośnie meczy w piątek już jest.
I raczej te terminy nie ulegną zmianie
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: jajo » 19 mar 2006, o 20:47

niektore pewnie ulegna, bo przekladane kolejki powoduja koniecznosc gry w srode... wiec gra 2 dni pozniej raczej odpada
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Esiu.

#5 Post autor: Esiu. » 19 mar 2006, o 21:26

Poza tym byłech dzisiaj na stadionie, krótko mówiąc nędza i rozpacz. Na moje oko szpilu nie bydzi, bo momy pół hektara błota w 80% pokrytego jeszcze śniegiem.

Elmer
Kontakt:

#6 Post autor: Elmer » 19 mar 2006, o 22:33

przynjamniej mozna by przełożyć kolejkę z soboty na środę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Gość

#7 Post autor: Gość » 19 mar 2006, o 22:49

Esiu. pisze:Poza tym byłech dzisiaj na stadionie, krótko mówiąc nędza i rozpacz. Na moje oko szpilu nie bydzi, bo momy pół hektara błota w 80% pokrytego jeszcze śniegiem.
:wink:
Uprzedzam, nie podniecajcie sie zbytnio na ten piatkowy mecz.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Raul22 » 19 mar 2006, o 23:08

kurde ludzie nie siejcie fermentu juz kolejny temat zeby meczy nie bylo w piatki ino soboty a co to kurde koncert zyczen czy cos sa w piatki i juz mi to pasi akurat i kumplom z uczelni co jezdza na Ruch tez pasi, tez nas jest paru nie ze ino ja sam i w tamtym sezonie tez mecze byly w soboty i trzeba bylo albo sie urywac albo opuszcac mecze i nikt nie plakal o to a to ze tobie nie pasi nie znaczy ze co chwile trzeba zakladac temat i pisac o mecz w soboty, nigdy wszystkim nie dogodzisz ale jest tak i trzeba to przyjac a nie pisac jedno i to samo. Poza tym jak juz ktos napisal nie wiadomo czy mecz sie w ogole odbedzie wiec nie panikowac

Gość

#9 Post autor: Gość » 20 mar 2006, o 09:56

z powodu Janowa nikt nie bedzie przesowal tak powaznych rozgrywek jak liga pilkarska malo tego nikt stad nie ma do tego prawa :D

Nikiszowiec
Kontakt:

#10 Post autor: Nikiszowiec » 20 mar 2006, o 10:55

Esiu. pisze:Poza tym byłech dzisiaj na stadionie, krótko mówiąc nędza i rozpacz. Na moje oko szpilu nie bydzi, bo momy pół hektara błota w 80% pokrytego jeszcze śniegiem.
OBY :!: :!: :!: Moze nie dla kibiców z Chorzowa, Siemianowic, Rudy Śl., Swietochlowic i innych sasiadujacych blisko miast... ale akurat w naszym "kregu" jest dupny niesmak ze akurat te szpile odbywaja sie w jednym dniu o jednyj godzinie i to tak wazne szpile jak "derby" (wiecie o co loto) z sosnofcym czy finał z krynica w janowie. Moze wy to mocie w rzici ale nie wiekrzosc z nos kiero jezdzi i kibicuje Ruchowi latami. W myslowicach tysz majom podzielne opinie na tyn tymat i som osoby kiere by nie chcialy przepuscic ani tego ani tego szpilu :?

np. jo czy maciek 73 i wielu innych
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#11 Post autor: 19r20 » 20 mar 2006, o 11:45

spokojnie mecz nie odbędzie się w terminie
nie na tym boisku!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Pepek
Kontakt:

#12 Post autor: Pepek » 20 mar 2006, o 15:25

pierwszy mecz jaki bydzie to najprawdopodobniej wyjazd na szczakowianka

gregor/os

#13 Post autor: gregor/os » 20 mar 2006, o 16:51

slyszolech co momy szpilac z ku***mi z aldreichu w niedziela ale ni wim czy to je richtig prowda beztoz ni nerwuj sie jo mysla ze bydziesz i na eis hokeju i na fussballu

Ruby1920
Kontakt:

#14 Post autor: Ruby1920 » 20 mar 2006, o 19:55

Byłch dzisiej na Cichej łobejżeć jak tam prace sie posuwajom i szczerze powiedziawszy to meczu na 90% w piątek nie bydzie chyba ze tak jak czytołch w neidziela ale to tyż fest wątpilwe

jac

#15 Post autor: jac » 20 mar 2006, o 22:11

Chyba Ci sie uda. Wasz klub wystąpił lub wystąpi do naszego z prosba o przelozenie meczu na niedziele. Nasz klub sie zgadza. Ale nie wiadomo czy w niedziele warunki beda lepsze. Zycze sobie i wam zeby mecz sie odbyl w normalnych warunkach, zeby o wyniku decydowali pilkarze nie zly stan murawy. Niech wygra lepszy.

ODPOWIEDZ