chyba wtos usnoł :roll:bogas1985 pisze:www.kszo.ostrowiec.pl - relacja live z sparingu
Sparingi
na to wyglada. a zapowiadalo sie wszystko OKloveparadee pisze:chyba wtos usnoł :roll:bogas1985 pisze:www.kszo.ostrowiec.pl - relacja live z sparingu

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no i zostalo 1:0
Bardziej od wyniku, ale mnie martwi styl... padlina..bramka stracona w taki klasyczny juz dla Ruchu sposob. Potencjalni napastnicy caly czas wystawiani na skrzydle, Wawrzynczok w ataku, Mikiego nie ma... nic z tego nie rozumiem...
Bardziej od wyniku, ale mnie martwi styl... padlina..bramka stracona w taki klasyczny juz dla Ruchu sposob. Potencjalni napastnicy caly czas wystawiani na skrzydle, Wawrzynczok w ataku, Mikiego nie ma... nic z tego nie rozumiem...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Simone
- Kontakt:
nie no przy Kszo to gralismy nie najgorzej ... jednak to oni wygrali
Martwi brak skutecznosci , z 4 swietne sytuacje i nic z tego nie wyszlo
Glupio stracona bramka ale tu ewidentna wina Pasnika wiec z Nowakiem powinno byc ok
Zreszta trudno cos powiedziec w dalszym ciagu :
Makuch ktory wedlug Wleciala ma byc wielkim wzmocnieniem w ogole nie gral
Bizak mysle ze w lidze tyle nie pogra
Myszor na lewej stronie obrony
Dopiero liga wyjasni na co nas stac
Martwi brak skutecznosci , z 4 swietne sytuacje i nic z tego nie wyszlo
Glupio stracona bramka ale tu ewidentna wina Pasnika wiec z Nowakiem powinno byc ok
Zreszta trudno cos powiedziec w dalszym ciagu :
Makuch ktory wedlug Wleciala ma byc wielkim wzmocnieniem w ogole nie gral
Bizak mysle ze w lidze tyle nie pogra
Myszor na lewej stronie obrony
Dopiero liga wyjasni na co nas stac
- Lutz
- Kontakt:
jajo pisze:no i zostalo 1:0
A co tu rozoumieć - troszka bardzi wymagający pzrezciwnik i bania !! Ruch - KSZO 0:1 i tela na tyn temat.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie powiedziołbychby, że to aż było tako padlina
wiadomo wyniku nikt nie zmieni, ale jednak wcale na tle Kszo zaś tak źle nie grali, na pewno np. grali o wiele lepiej niż w niedawnym ligowym meczu z Kszo w zeszłej rundzie gdzie właściwie nei istnieli.
Natomiast dziwi, mnie trocha konsekwentne stawianie na kilku graczy, a pomijanie kilku innych ( no chyba, że to urazy).
wiadomo wyniku nikt nie zmieni, ale jednak wcale na tle Kszo zaś tak źle nie grali, na pewno np. grali o wiele lepiej niż w niedawnym ligowym meczu z Kszo w zeszłej rundzie gdzie właściwie nei istnieli.
Natomiast dziwi, mnie trocha konsekwentne stawianie na kilku graczy, a pomijanie kilku innych ( no chyba, że to urazy).
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pierwsz połowa jakos wyglądała,gra z pierwszej itd wszystko to trochę przekombinowane ale motorycznie na plus, oczywiscie nie wszyscy Bizacki niestety w tej formie nie nadaje się do gry dltego dziwi że tak długo pozostawałna placu gry.Nie najlepsze wiadomosci dla zwolenników Petasza dno ,brak motoryki w sumie tylko zajmował plac.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Bizacki - dno, klopoty ze wszystkim, z przyjeciem pilki a najwieksze z bieganiem
Petasz - calkowicie bezbarwny
Pasnik na spolke z obrona zajebal bramke
Pepe nieskuteczny
Nawet podoba mi sie gra Grzyba - duzo biega i walczy
Biza gra chyba tylko dlatego, ze Miki i Srutwa pauzuja 2 mecze, ja bym sprobowal wpuscic do ataku Ludzinskiego
Nie wiem co sie dzieje z reszta obroncow. Makucha widzialem - mial chyba dzis wolne, tak samo jak Miki.
Petasz - calkowicie bezbarwny
Pasnik na spolke z obrona zajebal bramke
Pepe nieskuteczny
Nawet podoba mi sie gra Grzyba - duzo biega i walczy
Biza gra chyba tylko dlatego, ze Miki i Srutwa pauzuja 2 mecze, ja bym sprobowal wpuscic do ataku Ludzinskiego
Nie wiem co sie dzieje z reszta obroncow. Makucha widzialem - mial chyba dzis wolne, tak samo jak Miki.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bizackiego po takich szpilach jak dzis nie chcieliby nawet w 5 lidze..... Zreszta Pasnik nie lepiej....
Jedyny plus dzis to Grzyb.
A szpil slabiutki, pare sytuacji z kazdej strony, troche walki. Myslalem ze bedzie duzo lepiej
Trzeba poczekac na lige zeby wiedziec na co nas stac.
Jedyny plus dzis to Grzyb.
A szpil slabiutki, pare sytuacji z kazdej strony, troche walki. Myslalem ze bedzie duzo lepiej
Trzeba poczekac na lige zeby wiedziec na co nas stac.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
30 minut dobrej gry całego zespołu a potem klapa. Dziwi , dlaczego po utracie bramki brak reakcji trenera - myślę o wczesniejszych zmianach Bizackiego (cieniutki), Petasza (zero zagrożenia ze skrzydła i zbyt wolny) i Bonka - tak, tak ... około 15 piłek do nikogo, nie wiem ale schpilmacher to on dla mnie żaden, waleczny owszem ale 2 (słownie dwa) podania celne na cały mecz - zbyt mało. Jak dla mnie Grzyb najlepszy chłop w Ruchu. Paśnik - hmm (dwa jego wyjścia i mogło być 2:0), mam nadzieję że Nowak już dziś był pomału przymierzany do bramki na ligę. Zgadzam się z Jajo - nominalni napastnicy próbowani na skrzydłach, a Mario spacerki na szpicy i klapki na oczach.
Może to tylko czajka Wleciała ??? :roll:
Dobrze że liga jeszcze nie ruszyła - jest czas na przemyślenia i zmiany na kilku pozycjach (mam na myśli atak, środek pomocy , lewa pomoc, obrona nawet spoko.
Może to tylko czajka Wleciała ??? :roll:
Dobrze że liga jeszcze nie ruszyła - jest czas na przemyślenia i zmiany na kilku pozycjach (mam na myśli atak, środek pomocy , lewa pomoc, obrona nawet spoko.
-
- Kontakt:
1. Myszor na lewy obronie - nieporozumienie. Wszystkie groźne akcje KSZO z tej strony, faul, wrzuta ---> tor, tyż po akcji ta stroną. Starowicz niebo lepi sie radzioł na ty stronie.
2. Bizak - komentarz zbyteczny (drybling - nie posiada; szybkośc - wyprzedana; przyjecie piłki - zastawione w lombardzie; wyjście na pozycja - dawno tymu w odległy...)
3. Pulkowski w sumie na plus choć sporo strat ale jak niy miec strat jak niy ma na kogo grać, pkt 2, Srutwa - zero wyjścia na pozycje, no chyba że to pozycja spalono. No i jedyn z nielicznych co potrafi wygrać 1 na 1 i wyprzedzić przeciwnika w pojedynku biegowym.
4. Łudziński szybkość plus kiwka, ino co z tego jak zrobiyli z niego skrzydłowego
5. Petasz nijaki, choć błędów niy popełnioł
6. Bonk - jak zawsze - czyli nazwisko i nic wiyncy
7. Grzyb - dzisioj słabi (kazdy mo prawo do słabszego dnia) ale zaczyno sie robić atmosfera, że pkt A Grzyb gro zawsze świetne a jak niy to patrz punkt A
8. Pepe - w trzi pizdy niyskuyteczny i niystety czasem (niy tylko łon) jakoś próbuje szukac Bizaka zamiast grać samymu
9. Markiewicz podobnie jak Łudziński i podobnie jak Łudziński miał dogrywać bale tyla, że niy mioł komu.
10. Wawrzyńczok - bezbarwny choć poprawny
11. Smarzyk - bezbłednie w obronie + angażowanie sie w akcje zaczepne w sumie na ++
12. Srutwa - Biza II
13. Baran, Balul - dobrze po za mało zdecydowanym zachowaniem podczas akcji po kery stracili my brama
dziekuję państwa za uwagę -
ps. jak dali Wleciał bydzie stawioł na tolka banana mit brother w ataku to w 9 meczu niy wygromy co nojwyzy bydą rymisy jak za Mandrysza
2. Bizak - komentarz zbyteczny (drybling - nie posiada; szybkośc - wyprzedana; przyjecie piłki - zastawione w lombardzie; wyjście na pozycja - dawno tymu w odległy...)
3. Pulkowski w sumie na plus choć sporo strat ale jak niy miec strat jak niy ma na kogo grać, pkt 2, Srutwa - zero wyjścia na pozycje, no chyba że to pozycja spalono. No i jedyn z nielicznych co potrafi wygrać 1 na 1 i wyprzedzić przeciwnika w pojedynku biegowym.
4. Łudziński szybkość plus kiwka, ino co z tego jak zrobiyli z niego skrzydłowego
5. Petasz nijaki, choć błędów niy popełnioł
6. Bonk - jak zawsze - czyli nazwisko i nic wiyncy
7. Grzyb - dzisioj słabi (kazdy mo prawo do słabszego dnia) ale zaczyno sie robić atmosfera, że pkt A Grzyb gro zawsze świetne a jak niy to patrz punkt A
8. Pepe - w trzi pizdy niyskuyteczny i niystety czasem (niy tylko łon) jakoś próbuje szukac Bizaka zamiast grać samymu
9. Markiewicz podobnie jak Łudziński i podobnie jak Łudziński miał dogrywać bale tyla, że niy mioł komu.
10. Wawrzyńczok - bezbarwny choć poprawny
11. Smarzyk - bezbłednie w obronie + angażowanie sie w akcje zaczepne w sumie na ++
12. Srutwa - Biza II
13. Baran, Balul - dobrze po za mało zdecydowanym zachowaniem podczas akcji po kery stracili my brama
dziekuję państwa za uwagę -
ps. jak dali Wleciał bydzie stawioł na tolka banana mit brother w ataku to w 9 meczu niy wygromy co nojwyzy bydą rymisy jak za Mandrysza