Kto kapitanem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#31 Post autor: slavo » 18 mar 2006, o 13:51

19Neo20 pisze:Z drugiej strony mam troche obaw o to, że jak nowy kapitan zrobi coś źle to MaRio bedzie miał pretensje i sie porobią niepotrzebne spory.
tak, oczywiście, lepi nie drażnić Maria

Boże, czy kiedyś w tym klubie bydzie normalnie ?

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: Ozor » 18 mar 2006, o 14:00

bogas 1985 nieprzyjmowanie jakiejkolwiek krytyki objętnie kto krytykuje,wszędzie spiski w koło,chora ambicja nie dopuszczająca do głosu ludzi mających odmienne zdanie,teraz przed sezonem znowu jakies jazdy,prywata ubrana w miłosc do klubu.
Niech wreszcie zamknie tego ryja i skoncentruje się na grze. :twisted:

gadom1990

Kapitan

#33 Post autor: gadom1990 » 18 mar 2006, o 14:16

YYY Srutwa niy powinien byc kapitanem --- kapitan tyz powinin umiec sie jakos dogodac z sedziom a Srutwa u mi ino sedziowi do***ac :D::D:D hehe

Nanik
Kontakt:

Re: Kapitan

#34 Post autor: Nanik » 18 mar 2006, o 15:32

gadom1990 pisze:YYY Srutwa niy powinien byc kapitanem --- kapitan tyz powinin umiec sie jakos dogodac z sedziom a Srutwa u mi ino sedziowi do***ac :D::D:D hehe
w dzisiejszych czasach dogodac z sedziom sie mogom w szatni..a nie na murawie stawiom na Mariusza.
z jaki to okazji Wojtek mo byc? a to ze Mario sie wadzi to nic nie zmieni jak nie bedzie miol opaski tyz bedzie sie wadziol a i kartka szybci dostanie...

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: heli » 18 mar 2006, o 16:03

według mnie mógłby być i Śrutwa ino czy on sie bedzie łapać na podstawowo 11, jak bedzie groł tak jak w zeszłej rundzie to raczej co najwyżej na połówka i to nie wiem czy nei lepiej na drugo kedy to bedą inni trocha podmęczeni

nie wydaje mi sie, żeby dobrym pomysłem byli Mikulenas i Grzyb (owszem w radzie neich są jako reprezentanci tych co przyszli, ale jednak kapitanem powinna byc osoba, która już w miare dobrze zna nasze realia.

A więc z tych wymienionych wydaje sie, że Bonk no ewentualnie Śrutwa,

A o tej odpowiedzialnosci zbiorowej to mnei trocha dziwło, bo wydawało by sie logiczno rzecz że odpowiado zbiorowo drużyna (przynajmneij tak sie to wyobrażam), bo tak to troche wygląda jestem kapitanem płaca, ale za to moga więcej.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Pavlique
Kontakt:

#36 Post autor: Pavlique » 18 mar 2006, o 17:30

To jak to w końcu jest ? Fto wybiyro ta rada drużyny i kapitana szpilmachery, tryner czy kibice... :wink: :lol:
A możno my tyz powinni wybrać rada kibiców no i kapitana... 8)
I'm a man who walks alone

slavo
Kontakt:

#37 Post autor: slavo » 18 mar 2006, o 18:44

Pavlique pisze:To jak to w końcu jest ? Fto wybiyro ta rada drużyny i kapitana szpilmachery, tryner czy kibice... :wink: :lol:
A możno my tyz powinni wybrać rada kibiców no i kapitana... 8)
Różnie, to bywo ale dotychczas w Ruchu kapitana wybiyroł Srutwa i stąd ta chaja !

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#38 Post autor: Rejon » 18 mar 2006, o 19:25

hmm mario coś za ostro startnoł z tym tekstym :?

po drugie do mie on trocha za impulsywny jak na kapitana, syndzie go już znajom z tyj gorszy strony

3 tak naprowdy to niy mo znaczynio fto je kapitanym, jak dobrze grali w 99 to kapitan był zamienny Wleciał/Mizia do czasu porażki i zaś zmiana
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#39 Post autor: Scypion » 19 mar 2006, o 10:58

obawiom sie ze instytucja rady druzyny rozdupio ja od srodka...i te teksty ze oburzo go brak Krzysia B. w radzie, no dejcie sie spokoj...moze Mariusz S. Krzysiu B i poru innych zalozom sie nowo opozycyjno rada druzyny kiery celem bydzie popieranie siebie nawzajem i silowe cisniecie Krzysia B. i Mariusza S na boisko? co sie stanie jak Wlecial powie- Krzysiu B jezes slaby jak zwist i nie grosz, abo Mariuszu S wleziesz an ostatnie 10 minut? od razu Mariusz S. poleci do gazety?

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#40 Post autor: Lutz » 19 mar 2006, o 11:25

A jak teraz będzie? Zrzucimy się we czterech? Odpowiedzialność za wynik też będzie zbiorowa? - irytuje się Śrutwa, który dziwi się, że radzie drużyny nie ma Krzysztofa Bizackiego.
Z całym szacunkiym do MaRiusza - a teroz to już troszka przypomino bełkot - a jako mo być odpowiedzialność za wynik ?? Dyć to je kurfa sport drużynowy a niy KS Mariusz Srutwa - 11 gro i 11 jest za wynik odpowidzialnych. Przyznom że rozczarowoł mie tym stwierdzyniym.

PS. Jak widać jo tysh poradza być obiektywny pra ....... :lol: [/quote]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: gerhat » 19 mar 2006, o 13:40

Widza że Mario zaczyno runda tak ... jak skończył poprzednio. Paplaniem gupot w wywiadach.
Ta mellisa jak ktos tu radzi by mu sie naprowdy przydała. Jako kapitan był symbolem kłótni, obrażanio i podziału, napewno był lepszym płlkarzem aniżeli kapitanem.

volek
Kontakt:

#42 Post autor: volek » 19 mar 2006, o 14:29

Nie chca tu bronic Mario,ale moze byc tez tak jak to czesto bywa,ze jakis dziennikarzyk poprostu przekrecil jego slowa.
Jesli jednak to slowa Mario to powinien byc za to ukarany.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#43 Post autor: radzion » 19 mar 2006, o 17:02

volek pisze:Nie chca tu bronic Mario,ale moze byc tez tak jak to czesto bywa,ze jakis dziennikarzyk poprostu przekrecil jego slowa.
Jesli jednak to slowa Mario to powinien byc za to ukarany.
dokladnie!poza tym kzody wie ze wszscy dziennikarze szukaja sensacji tam kaj jej nie ma!
bez to popierom volka w 100%!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: spyru » 20 mar 2006, o 09:23

Dziwne że jakoś słów innych zawodników dziennikarze nie przekręcają. Tylko zawsze słowa Śrutwy.
Jeżeli to powiedział on to jest to kolejny dowód na to kto tym wszystkim trzęsie. Nie ma Krzysia w radzie drużyny.... Ojojojojoj co to będzie? :evil:
Zwisa mi to kto bedzie kapitanem. Może nawet być Babiarz, byleby Ruch wygrywał.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Respond

#45 Post autor: Respond » 20 mar 2006, o 09:24

hmmmm Śrutwa nie będzie grał całych meczy może sie zdarzyć że nie wyjdzie w podstawowej 11 a kapitanem powinien być piiłkarz który jest pewnym punktem drużyny

ODPOWIEDZ