Kto kapitanem ??
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
1. Grzyb
2. Bonk
3. Srutwa
4. Miki
wg mie powinien byc Wojtek :lol: doswiadczony, opanowany, minusem moze byc to, ze je nowy :lol: Bonk niy wiym czymu ale mi sie kojarzy zawsze z zabolami
a Srutwa niech sie do spokoj
za nerwowy synek jest :lol: wiyncyj bydzie strat niz korzysci :? Mikulenasa w ogole nie widza jako kapitana :?
2. Bonk
3. Srutwa
4. Miki
wg mie powinien byc Wojtek :lol: doswiadczony, opanowany, minusem moze byc to, ze je nowy :lol: Bonk niy wiym czymu ale mi sie kojarzy zawsze z zabolami

-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Boja sie ze przez ta pazernosc i ciag do wladzy p.Ś zas siednie atmosfera w szatni. Trener powinien miec autorytet u pilkarzy a tako wypowiedz jako przeczytolech w gazecie Ś zas probuje namieszac i pokozac jaki to on wazny.
Panie byly kapitanie Ś twoj czas i czas twojego kolegi pana B juz dawno minol.
W wypadku takich tekstow trener powinien zareagowac bo to w koncu trenera bydymy rozliczac za wyniki a zlo atmosfera zle dzialo na gra.A panowie Ś&B byda siedziec cicho bo wydaje im sie ze sa nie do ruszenia.Czas panowie pomyslec o emeryturce.
Jo na pewno ich nie widza w wyjsciowej 11 co najwyzej jako zmiennikow.
Pozdro
Panie byly kapitanie Ś twoj czas i czas twojego kolegi pana B juz dawno minol.
W wypadku takich tekstow trener powinien zareagowac bo to w koncu trenera bydymy rozliczac za wyniki a zlo atmosfera zle dzialo na gra.A panowie Ś&B byda siedziec cicho bo wydaje im sie ze sa nie do ruszenia.Czas panowie pomyslec o emeryturce.
Jo na pewno ich nie widza w wyjsciowej 11 co najwyzej jako zmiennikow.
Pozdro
- Simone
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja pomyślałem sobie że w roli kapitana bym widział Bartnika! rzeczywiście jest przykładem dla reszty, spokojny i zrównoważony! Myśle że sie nadaje!
A co do Śrutwy to jebni***e sie w łeb! Jak wyloz na prezentacji to byście sie rąk o mało niy połomali od tego klakania a tera zaś najgorszy z najgorszych! Jedno jest pewne! Chop jest stary ale w wiekszosci meczow byl jednym z najabrdziej zaangażowanych w gra! A wielu innych odpuszczało...
A co do Śrutwy to jebni***e sie w łeb! Jak wyloz na prezentacji to byście sie rąk o mało niy połomali od tego klakania a tera zaś najgorszy z najgorszych! Jedno jest pewne! Chop jest stary ale w wiekszosci meczow byl jednym z najabrdziej zaangażowanych w gra! A wielu innych odpuszczało...
-
- Kontakt:
w gra ??? to, że wtoś sie ciepie jak flyja w marasie, niy znaczy jeszcze, że angazuje sie W GRA.FAROW pisze:Chop jest stary ale w wiekszosci meczow byl jednym z najabrdziej zaangażowanych w gra! A wielu innych odpuszczało...
Bo gra w fussbal niy polego na "angażowaniu się utarczki słowne i wojny szatniowe".
Z tego "zaangfazowania" to same straty,a kożyści żodnych
- Neo
- Kontakt:
Ciężka sprawa. MaRio ma zazwyczaj za dużo do powiedzenia. Fajnie by było gdyby Grzyb był kapitanem, ale tak po kilku meczach. Na początku może Bonk, bo już grał troche w Ruchu. Z drugiej strony mam troche obaw o to, że jak nowy kapitan zrobi coś źle to MaRio bedzie miał pretensje i sie porobią niepotrzebne spory.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja uwazam ze Mario ma uzasadnione pretensje. Nie chodzi mi tyle o tym ze powinien tyo on wlasnie ma byc kapitanem, lecz zeby kapitanem byl jeden konkretny gracz. Tomek Waldoch kiedys nie mogl zagrac w finale Pucharu Niemiec a mimo to z kuli ze byl kapitanem odbieral Puchar, mimo ze poboisku z opska latak kto inny. Ja uwazam ze to mimo wszystko Mario powinien byc kapitanem. Jest zawodnikiem kery najbardziej kojarzy sie z Ruchem. Fakt, z forma nie jest najlepij, ale na razie moze poczekojmy jak bydzie gral na wiosna. Jo wierza ze pare torow pyknie dlo nos.