co powiecie na nowy kontrakt Mario????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Rowdy

#46 Post autor: Rowdy » 22 kwie 2003, o 22:05

Samo podpisanie kontraktu jeszcze nic nie oznacza... Teraz Super Mario będzie musiał utrzeć nosa Rogali i pokazac na co go naprawdę stać!!! Ja osobiście myślę, że powinien mierzyć w króla strzelców :D A tak serio wierzę, że coś drgnie i się poprawi... Zresztą pożyjemy zobaczymy... Do soboty coraz bliżej!!!

Marek Nowak
Kontakt:

#47 Post autor: Marek Nowak » 22 kwie 2003, o 22:12

Lepiej pozno niz wcale i juz banner skasowany , chociaz wcale nie bylo to potrzebne.
Jest to typowe zagranie pod publike prezesa , ktoremu grunt pali sie pod nogami.
Mam tylko obawy , zeby nasze wielkie nadzieje zwiazane z powrotem Mariusza - nie przerosly go , ale ambicja i niebieskim sercem mozna " gory przenosic "
P.S. Mam nadzieje ze ten transfer bydzie zgodnie z prawem , nie zeby potem jakies gorole domagaly sie walkoweru..

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#48 Post autor: wojt » 22 kwie 2003, o 23:32

Cieszę sie z tego że Mario znowu będzie z nami. Chociaż zdaję sobie sprawe że pewnie nie jest w rewelacyjnej formie, bedziemy mieli pewnosc że w Ruchu gra człowiek który jest oddany swojemu klubowi i chce w nim być na dobre i na złe.
Decyzja Rogali o wznowieniu kontraktu dla Maria to decyzja desperata. Jestem przekonany że Rogala i jego banda czytaja nasze wypociny zarówno na tym forum jak i na innych stronach internetowych i wiedzą jak jesteśmy ustosunkowani do ich partactwa.Zarzad po meczu z Widzewem mógł spodziewać się linczu a poprzez przywrócenie do łask "syna marnotrawnego" próbuje odwrócic kota ogonem i oddalic krytyke. Przeczytałem juz nawet dzisiaj opinie na tym forum że ktoś:" cieszy sie z odważnej decyzji prezesa". To był akt samoobrony, ratowanie własnej dupy a nie odważna decyzja.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#49 Post autor: wojt » 22 kwie 2003, o 23:33

Dzieki fali krytyki nasi "bossowie" wreszcie zaczęli trzęść gaciami. Dziwię sie tylko K.Kubickiemu że w innym temacie skarży się na to że dziennikarze cytuja kibiców krytykujacych zarzad. Komu na tym zależy żeby inni fani nie majacy dostepu do internetu żyli w nieswiadomości? Dlaczego mój ojciec nie ma przeczytać i dowiedzieć sie z gazety jaka aura smrodu roztacza sie nad ulicą Cichą?
Mam nadzieje że Ci wszyscy którym podstęp prezesa nie skrócił pamieci przyjda na mecz z Widzewem i odpowiednio podziękują włdzom "niebieskich" za sytuację w Ruchu( mile widziane wymyślone przez PBB czerwone chusteczki na pożegnanie).

Blue_R

#50 Post autor: Blue_R » 23 kwie 2003, o 00:38

Mario ogromny szacunek dla Ciebie , zeby bylo wiecej ludzi z Niebieska Krwia ...... mam nadzieje ze Twoja obecnosc cos zmieni u reszty grajkow . a co do prezesa to NO COMENTS zaczyna sie smrodzic kolo dupy to desperado trzeba byc

AndRe
Kontakt:

#51 Post autor: AndRe » 23 kwie 2003, o 12:21

Daje ten text tu zeby nie rozpoczynac nowego tematu

za onetem:

Prezes Ruchu: Mecz z Widzewem będzie ostatnim dla kilku piłkarzy

We wtorek kontrakt z Ruchem Chorzów podpisał napastnik Mariusz Śrutwa, który wcześniej został skreślony z kadry przez 25-osobowy zarząd. Być może do ekipy "Niebieskich" dołączy także Maciej Mizia - pisze "Sport".

"Rozmowa z Mariuszem Śrutwą o jego powrocie do zespołu była krótka i treściwa. Decyzję biorę na siebie i nie boję się odpowiedzialności. Wszyscy zdajemy sobie sprawę, że sytuacja drużyny jest trudna i trzeba było podjąć odważne kroki. Drużynie brakuje charakteru, a takowy

AndRe
Kontakt:

#52 Post autor: AndRe » 23 kwie 2003, o 12:23

posiada zarówno Mariusz, jak i wracający do kadry Maciej Mizia. Ten drugi z przyczyn regulaminowych, może być brany pod uwagę przy ewentualnym ustalaniu składu dopiero na mecz ze Szczakowianką" - powiedział Krystian Rogala, prezes Ruchu.

"Zawiodłem się na kilku zawodnikach, szczególnie wychowankach, którzy, przynajmniej do tej pory, nie wykazywali determinacji. Przecież w trudnych momentach dla zespołu mam prawo oczekiwać pełnego zaangażowania w grze, a tymczasem zasłaniali się kontuzjami czy chorobami. Mecz z Widzewem dla kilku piłkarzy może być ostatnim w naszych barwach. Być może dla wielu te ostre słowa są zaskoczeniem, ale nie zamierzam tolerować takiego stanu jaki miał miejsce do tej pory" - dodał

Ps.co sie wali te forum ciagle wyskakuje jakis blad ogolny :roll:

KK
Kontakt:

#53 Post autor: KK » 23 kwie 2003, o 21:00

Wojt nie wiem gdzie znowu wyczytales ze znowu marudze na pismakow
Co do ostatniego artykulu nie marudze...
W prywatnej rozmowie z kims tylko wspomnialem ze pismaki powinny jakos pracowac za swoja kase...
Za 8.000 to ja moge codziennie robic po kilka newsow streszczajac komentarze i fora internetowych stron...
Tyle ze moze rzeczywiscie cos to dalo?

Darek

#54 Post autor: Darek » 23 kwie 2003, o 23:43

Witam Wszystkich!! Moim zdaniem słuszna decyzja tylko,ze to jest kompromitacja Zarządu i powinien sie podac cały do Dymisji jesli nie teraz to po zakonczeniu sezony napewno!!

marcyk
Kontakt:

#55 Post autor: marcyk » 24 kwie 2003, o 08:55

Bicie piany ALLELUJA rogala sie przebudzil a Mario zmartwychwstal !!!
Nic z tego nie wyjdzie dalej zmierzamy w kierunku II ligi.
Mariuszowi radze kupic sobie na wszelki wypadek stoppery do uszu na wypadek zerowej bramkostrzelnosci bo wiekszosc wychwalaczy jego powrotu napewno zmiesza go z blotem.
Do prezesa i zarzadu mam propozycje zmiany nazwy klubu z Klub Sportowy "RUCH CHORZOW" na Klub SENIORA "RUCH CHORZOW".
Danke.

Mik20
Kontakt:

#56 Post autor: Mik20 » 24 kwie 2003, o 10:19

Moze Mariusz wcieli nowego ducha w nasz zespol ale nie zadajmy od niego
za wiele sam Ruchu nie utrzyma, moim zadniem nie wolno popadac w euforie i myslec ze wszystko odrazu sie zmieni.Mario od pol roku nie gral w lidze choc trenowal wydaje mi sie ze w za wysokiej formie to on teraz nie jest ,obym sie mylil.
On wie ze teraz wszyscy kibice oczekuja od niego bardzo duzo i napewno bedzie gral jeszcze pod duzym opciazeniem psychicznym.
wiec nie zadajmy od niego za duzo.

Gość

#57 Post autor: Gość » 24 kwie 2003, o 17:23

NAREŚCIE SUPER MARIO WRUCIŁ :lol: JESTEM PEWIEN,ŻE W 2 PIERWSZYCH SZPILACH STRZELI PRZYNAJMNIEJ JEDNĄ BRAMKE.

JUNIOR

#58 Post autor: JUNIOR » 24 kwie 2003, o 21:07

ja mysle że mariusz pokarze klase w meczu z Widzewem

Gość

#59 Post autor: Gość » 25 kwie 2003, o 20:35

Narescie i mysłe że wrescie wygramy :!: :!: :!: i pokarze na co go stać ku*** mać Chorzów grać :!: :!: :!:

malolat

#60 Post autor: malolat » 26 kwie 2003, o 15:35

nie nie nie i jeszcze raz nie ten koles jest skonczony sportowo i tak tez powinno pozostac .kalek u Ruchu ci dostatek.

ODPOWIEDZ