kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
:arrow: Jonathan WoodgateLutz pisze:kaj sie to sprowadzo do klubu chopa z kontuzjom ?? Jo o takim czymś jeszcze niy słyszoł .

- Lutz
- Kontakt:
Niestety nic mi to niy godo - ale mniyjsza z tym - wyobraź sie tako sytuacja - przyłazisz do firmy w kery byś chcioł robić , ale godosz zaroz z góry że zaczniesz dopiyro za pół roku bo mosz sraczka - chyba wiysz co by Ci szef odpowiedzioł pra ? do mie to jest i bydzie niyzrozumiałe, a chopowi trza płacić - pytom sie za co ?? Przyszoł sie do Ruchu wyleczyć ?? Sorry z całym szacunkiym do Rajmana , ale mi to wyglondo na motto "czy sie śpi czy sie leży " 5000 sie należy. Niy ma to oczywiście jego wina ino naszych włodarzy co zatrudnili bezproduktywnego pracownika.
Weź sie przykład Mrózka.............
Weź sie przykład Mrózka.............
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jestem wiernym kibicem Ruchu Chorzów , szanuje zarówno piłkarzy jak i kibiców ale jedno mi nie pasuje:( Dlaczego kibice Ruchu byli tak oburzeni tym że do naszaj kadry miał być przyjęty murzyn?? Wydaje mi się że kibice powinni patzreć na to jak piłkarz gra a nie jaki ma kolor skóry?? Uważam że każdy człowiek na świecie ma takie same prawa i że Salah Saboulih powinien grac w reprezentacji Ruchu bo jest dobrym piłkarzem 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
1.to mnie tak jakoś rozbawiłoBlondii pisze:... reprezentacji Ruchu...
2. dyskusja na ten temat chyba nie dotyczy tego tematu, a w kilku innych już była poruszana
3. zawsze mnie rozwalają osoby co sie zarejestrowały i zaczynają, że sie tak wyraże z wysokiego c
4. troche dziwnie piszesz, bo raz jakby sie włączasz do kibiców Ruchu, a raz nie już nie mówiąc że napisałaś tak choćby każdy kibic Ruchu był przeciwnikiem, a skoro ty nie jesteś to nie jesteś kibicem Ruchu.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
po pierwsze żle ci sie wydajeBlondii pisze:Jestem wiernym kibicem Ruchu Chorzów , szanuje zarówno piłkarzy jak i kibiców ale jedno mi nie pasuje:( Dlaczego kibice Ruchu byli tak oburzeni tym że do naszaj kadry miał być przyjęty murzyn?? Wydaje mi się że kibice powinni patzreć na to jak piłkarz gra a nie jaki ma kolor skóry?? Uważam że każdy człowiek na świecie ma takie same prawa i że Salah Saboulih powinien grac w reprezentacji Ruchu bo jest dobrym piłkarzem
po drugie czytej forum
a po trzecie nikogo tu nie obchodzi co uważasz
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej
-
- Kontakt:
Po pierwsze chyba nie był taki dobry skoro nie gra 8)
A po drugie odszedł przez was pismaków ,jak mu zona poczytała co za gupstwa piszecie :lol:
PS.Blondii ,szef kazał napisac artukuł do Głosu Koszlina ?? i nie wiesz jak sie za to zabrac :lol:
A po drugie odszedł przez was pismaków ,jak mu zona poczytała co za gupstwa piszecie :lol:
PS.Blondii ,szef kazał napisac artukuł do Głosu Koszlina ?? i nie wiesz jak sie za to zabrac :lol:
Ostatnio zmieniony 12 mar 2006, o 09:06 przez Nexus, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
...Brazylijczycy smiało wybiegli na murawe.Pogoń 0-3 Amica
Lecz juz podczas pozowania do zdjec widac było ze mróz nie działa najlepiej na ich stawy.
Niektórzy sposród kleczacych w pierwszym rzedzie nie mogli podniesc sie o własnych siłach.
Sedzia widzac co sie dzieje zarzadził 15 min. przerwe w której canarinios mieli odtajeć.
Rodzielono ciepłe termofory i puszczono załatwioną gdzies na szybko tasme z ostatnim wystepem reprezentacji Brazyli w Moskwie ,gdzie przy - 15 stopniowym mrozie Canarinios pogonili Ruskich 1-0.
Niestety wszystkie te zabiegi nie przyniosły spodziewanego rezultatu ,a wiekszosc piłkarzy ktora kreciła sie obok olbrzymiego bernardyna z beczką u szyi .Nie nadawała sie juz do dalszej gry.
Sedzia nie mając innego wyboru ,oglosił walkower dla reprezentacji AGD ...

- L.G
- Kontakt:
z dedykacją dla pewnych "nietykalnych" i do przemyślenia przez pewnego trenera !Gazeta Wyborcza pisze:
W Madrycie uważają, że Real musi pozbyć się zgranych asów jak Ronaldo, Roberto Carlos, Zidane, może Beckham, a nawet symbol klubu Raul.
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65057,3202380.html
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Lutz
- Kontakt:
Kajś to boł .......
poleku boło sam nudno bez Cia........łowca , ale szczerze powiedziawszy myśloch, że twój "nowy" debiut wypadnie troszka okazalej - a tu psinco :? Reasumując dali je nudno . Nu , ale może żech richtig za wiela od Cia oczekiwoł , co ? Umisz Ty jeszcze po nocach spać ?? Czy mosz koszmary związane z S&B ? Poleku zaczynom wierzyć , że ty tak naprowdy nic innego sam do powiydzynio niy mosz. Troszka ubogie pra ?

- L.G
- Kontakt:
Lutz ! Zajmij sie może problemami czy ta fana abo tamta prosto abo krziwo wisi.
A w wolnym kraju, każdy mo prawo do własnych przemyśleń i skojarzeń. Zapraszom dzisioj na sparingo to może zrozumisz skąd ta analogią. Twoja fałszywo tesknota za mna wsadź sie do rzici.
Mie martwi ino tela, że momy w kadrze ponad 25 chopa po to ino, żeby kolejno runda zmarnować.
Gratuluja wiary pomimo, że tyla musiało sie zmienić, żeby nic sie niy zmieniyło.
Na baraże o utrzimanie przijedziesz ? Do trzech razy sztuka. ))))
A w wolnym kraju, każdy mo prawo do własnych przemyśleń i skojarzeń. Zapraszom dzisioj na sparingo to może zrozumisz skąd ta analogią. Twoja fałszywo tesknota za mna wsadź sie do rzici.
Mie martwi ino tela, że momy w kadrze ponad 25 chopa po to ino, żeby kolejno runda zmarnować.
Gratuluja wiary pomimo, że tyla musiało sie zmienić, żeby nic sie niy zmieniyło.
Na baraże o utrzimanie przijedziesz ? Do trzech razy sztuka. ))))
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Lutz
- Kontakt:
Ha ha ha ha ha ha - od wiyszanio fan bołech 20 lot tymu teroz zajmuja sie czym innym , ale w porównaniu do Ciebie te zainteresowania som zróżnicowane - moim zdaniym np. niyprzydatność Rajmana do drużyny , płacynie mu za nic, tysh je śmiysznom politykom naszego zarządu , ale niy nawijom o tym w kożdym poście i nawet umia spokojnie spać. Rozumisz o co mi chodzi ?? Hmm wątpia - trudno . Niy uprzedzając faktów moga już teroz napisać o czym bydzie Twój nastympny post . Apropos Bizacki brama szczelił jak to niywątpliwie ujdzie twojej uwadze.
Wracając do tematu co by go niy rozmywać - w przeciwiyństwie do ciebie jo wierza w spokojne utrzimanie z tymi nowymi nabytkami. Celowo niy pisza że wierza w awans bo z mojego punktu widzynio i siedzynio je to niy możliwe , ale......baraży niy bydzie - egal czy z S&B abo tysh bez nich nu i bez twojego błogosławiyństwa.
Wracając do tematu co by go niy rozmywać - w przeciwiyństwie do ciebie jo wierza w spokojne utrzimanie z tymi nowymi nabytkami. Celowo niy pisza że wierza w awans bo z mojego punktu widzynio i siedzynio je to niy możliwe , ale......baraży niy bydzie - egal czy z S&B abo tysh bez nich nu i bez twojego błogosławiyństwa.