Sparingi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#736 Post autor: vinc84 » 11 mar 2006, o 21:08

a co powiecie o grze Grzyba, bo widac golym okiem braki nie tyle kondycyjne co techniczne, brak zgrania z reszta druzyny choc niektore zagrania na +, co do meczu jesli z lks mialby byc taki sam wynik wcale byms sie nie pogniewol
GŮRNY ŚLŮNSK

staRvin
Kontakt:

#737 Post autor: staRvin » 11 mar 2006, o 21:30

jo na spaRingu widziol ino krzycha ;p i slyszol ;p

Tomus
Kontakt:

#738 Post autor: Tomus » 11 mar 2006, o 21:52

fajnie było ale mie rozjebał mario jak wchodzil a my spiewali mariusz srutwa a on sie odwrocil i do ons reka podniósł
Jeśli zrobisz idiotę z jednego, cała reszta poczuje się lepiej

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#739 Post autor: Simone » 11 mar 2006, o 22:13

lepsze bylo jak przyszedl Bartos na trybune a Mario do Niego " zaraz Ci zaspiewamy " z usmieszkiem ... :lol:

A co do Grzyba to napewno jeszcze szuka formy po kontuzji i napewno musi grac zeby ja znalezc

Zreszta nawet bez niej jest naszym najlepszym prawym pomocnikiem

Cieszy gra Barana bo o pozadnych , perspektywicznych srodkowych obroncow w Polsce bardzo trudno
Jak sprawdzi sie w lidze to wyglada na to ze takiego znalezlismy

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#740 Post autor: RadiatoR » 11 mar 2006, o 22:34

Dziwi mie ze wczoraj mieli my liga zaczac a jo dalej nie wiem jak bydzie piyrszo jedenastka wygladac...
Biza ? Najwieksze nieporozumienie !! Dzisiaj kompletnie nic !!
Pasnik tormanem ?? Tez mi sie to nie widzi...

A co do formacji to w 1 polowie obrona slabo, prawie kazde bezposrednie podanie bylo zagrozeniem, nawet bramka wpadla (nie wiem czy byl spalony czy nie ale to tego powinni sie wystrzegac). W drugiej polowie znacznie lepiej, odra niczym nie zagrozila! Najlepszym obronca bez watpienia Baran !!

W pomocy haotycznie, nerwowo i brakuje tego czego odra miala duzo czyli tych bezposrednich podan do wychodzacych napastnikow!! Jedyny kery cos probowal uspokoic, zagrac dokladnie i rozdawac na skrzydla byl Bonk!

Co do ataku to nie wiem o co Wlecialowi chodzi... Brakuje dwoch zawodnikow ktorzy potrafili by zagrac fajna akcje miedzy soba i ja wykonczyc, tu chyba Pepe powinien grac z Mikim.

I juz nie moga sie doczekac jak zobocza sklad na lks i to co zaprezentuja wybrancy Wleciala.

A wie ktos co jest z Tadziem ? Nie wiem na ile to prawda slyszolech ze mo cos sercem ??
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#741 Post autor: spyru » 12 mar 2006, o 13:41

Nie wyglądało to najlepiej. Szczególnie martwi gra Łudzińskiegi i Bizaka. O ile w zasadzie Bizacki spełnił moje oczekiwania to od Łudzińskiego spodziewałem sie znacznie lepszej gry. Co do Cwielonga to mam nadzieje że mu po prostu mecz nie wyszedł. Nie za dobrze radzili sobie Bonk z Pulkowskim, w drugiej połowie troche sie poprawili.
Obrona w pierwszej połowie niepewnie, na wyróżnienie wg mnie zasłużył Baran.

Podsumowywując mam nadzieje że Bizacki oprócz pierwszego meczu na murawe nie będzie wybiegał, bo sie tam po prostu nie nadaje. Taka smutna prawda. Co do reszty zawodników to jako tako to wyglądało.
Nie ma co liczyć na awans.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ksruch

#742 Post autor: ksruch » 13 mar 2006, o 19:14

Zgadzam się w 100% z przedmówcą, nie widzę wiekszych szans na awans... Jak czytam opis meczu, że niby Ruch miał taką wielką przewagę w drugiej połowie to zaczyna mi się wydawać, że ja byłem na innym meczu, ale najbardziej rozśmieszyła mnie gazeta wyborcza pisząc, że szczególnie wejście Śrutwy i Mikulenasa ożywiło grę, przecież to jest jawna kpina, Mariusz ledwo dwa trzy razy piłkę odbił (odbił, bo nie można powiedzieć żeby kopnął)..., hmm a może on ma udziały nie tylko w Ruchu i Poloni ale też w gazecie...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#743 Post autor: HKSADIK » 13 mar 2006, o 19:43

remis wg. mnie był sprawiedliwym wynikiem...Bardzo martwiła mnie postawa obrońców którzy przegrali dużo pojedynków powietrznych z których mogło paść kila bramek...Nasi próbowali coś tam kombinować w ataku,ale nic szczególnego.Pepe akcja na zwycięstwo lecz ładnie zwalił pojedynek sam na sam z bramkarzem :shock: 8) Ogólnie gra Ruchu wygląda znacznie lepiej niż za czasów Fornalinho co może cieszyć!!I naprawde walka w każdym meczu na maksa może przynieść nam dobre miejsce w tabeli na koniec :wink:
A co sie z Nowakiem dzieje?Czy on jest już tak pewnym punktem w naszej bramce że w sparingach nie musi grać?Mnie cieszy że wreszcie mamy 3 niezłych bramkarzy w kadrze.. :wink:

wodorost

#744 Post autor: wodorost » 13 mar 2006, o 20:28

Ogólnie Odra chyba odpuściła drugą połowę, bo w pierwszej części z trudem wybijalismy piłkę z własnego pola karnego (dobra gra Barana i Smarzyńskiego) a akcje zaczepne wyglądały jakby ratlerek szczekał na doga (tak mi się skojarzyło ??). Środka pola nie było wogóle. Bonk z Pulkowskim sobie nie radzili, a jedyna okazja (Ćwielonga) nadaryzła sie po błędzie Odry. Paśnik o dziwo interweniował dość dobrze, ale nie mam do niego przekonania. Zdziwiło mnie natomiast wejście tak Śrutwy jak i Mikulenasa, bo przecież z ŁKS nie mogą zagrać (kartki), więc będąc trenerem spróbowałbym rezerwowych napastników, bo Łudziński i Pepe grali słabiej niż ostatnio.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#745 Post autor: spyru » 13 mar 2006, o 21:50

To że onie przegrywali dużo pojedynków powietrznych to mnie nie dziwi. w Odrze poza 2-3 zawodnikami grali same dryblasy.
A w Ruchu? Baran, Balul i ósemka, delikatnie mówiąc, niewysokich :) grajków
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

salas
Kontakt:

#746 Post autor: salas » 13 mar 2006, o 22:54

Ruch Chorzów -ŁTS Łabędy ,wtorek 18;00 stadion Śląski
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#747 Post autor: MkF » 13 mar 2006, o 23:11

spyru pisze: A w Ruchu? Baran, Balul i ósemka, delikatnie mówiąc, niewysokich :) grajków
heh no i Mikulenas jest tyz wysoki :) ale tak szczeze to w Odrze najmniejszy byl najlepszy na boisku ...chodzi mi o Wosia :P

Luke

#748 Post autor: Luke » 14 mar 2006, o 06:58

salas pisze:Ruch Chorzów -ŁTS Łabędy ,wtorek 18;00 stadion Śląski
Czy to pewna informacja, że dzisioj jes tyn sparing?

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#749 Post autor: MkF » 14 mar 2006, o 07:09

Luke pisze:
salas pisze:Ruch Chorzów -ŁTS Łabędy ,wtorek 18;00 stadion Śląski
Czy to pewna informacja, że dzisioj jes tyn sparing?
pewna :wink:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#750 Post autor: 19r20 » 14 mar 2006, o 09:53

to na mecz Panowie!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Zablokowany