mecze w piątek...
-
- Kontakt:
nie umie znaleśc na tym forum tego czego chce wiec napisze to tu, moze to nie bedzie zwiazane z tematem ale trudno. Jestem kibicem Widzewa oraz Ruchu z Rydułtów (miasto zdominowane przez zaboli) 10.03.2006 jest mecz moich ulubionych drużyn i obiecałem sobie że pojade sęk w tym że nie mam pociagu spowrotem:/ Wiec tu mój apel do kibiców z Pszowa lub Radlina czy nie mają zorganizowanego wyjadu, chetnie bym sie z wami zabrał. Prosze o jakikolwiek kontakt gg: 4449225 lub tu na forum
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja jo nie mom nocnego busa na Piekarysadik pisze:fajnie by było tak jak w Hiszpani/Portugali o 22:45 mecze 8) ino zaś bajtle... :lol:Goscioo pisze:jeszcze nie bylo takiego co by dogodzil kazdemu :>

tam graja tam pozno bo w dzien za gorko maja

pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Badźcie w poniedziałek na prezentacji drużyny. tam będzie rozdawany z adarmo dodatek do Chorzowianina, gdzie Mirosław Mosór tłumaczy dlaczego mecze są rozgrywane w piątek. Będzie też wywiad z Petaszem (sprawa kurtki).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
moim zdaniem najwiekszo frekwencja bylaby w niedziele ok. 14 lub 15.00, ino cza grać stale tak jak to robi Śląsk,Danion pisze:Ponć gromy w piontek bo w piontki zawsze byla najwiynkszo frekwencjo ... ciekawe ...
my w ostanich latach w niedziela grali chyba tylko roz więc nie ma z czym porównać, ale w soboty im później tym gorzej bo s a inne imprezy które maja wpływ na frekewncja
Z tego co wiem to bedzie o 19osik pisze:chyba ktos specjalnie robi pod górka...Szkoda ze nikt niepomyslal o gosciach!Tym bardziej ze zajeb...mecze mamy u siebie!
a co do godziny to chociaz ta 19 :roll:

-
- Kontakt:
A mie draznia takie teksty ze nojwiekszo frekwencja jest w piatek.
Byla tako bo Ruch jakos w miara dobrze grol.
I tak przez jakies gupie wymysly byda musiol kombinowac coby w piontek byc na szpilu bo robia na zmiany.
A zawsze w sobota mom wolny czas.
Niebiescy grejcie super i wygrywejcie to nawet o 8 rano w niedziela bydziecie mielu full na szpilach.
pozdRo
Byla tako bo Ruch jakos w miara dobrze grol.
I tak przez jakies gupie wymysly byda musiol kombinowac coby w piontek byc na szpilu bo robia na zmiany.
A zawsze w sobota mom wolny czas.
Niebiescy grejcie super i wygrywejcie to nawet o 8 rano w niedziela bydziecie mielu full na szpilach.
pozdRo
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo to kajs poczytol ino niy wiym kaj... :?gerhat pisze:moim zdaniem najwiekszo frekwencja bylaby w niedziele ok. 14 lub 15.00, ino cza grać stale tak jak to robi Śląsk,Danion pisze:Ponć gromy w piontek bo w piontki zawsze byla najwiynkszo frekwencjo ... ciekawe ...
my w ostanich latach w niedziela grali chyba tylko roz więc nie ma z czym porównać, ale w soboty im później tym gorzej bo s a inne imprezy które maja wpływ na frekewncja
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
PANOWIE MECZE W PIATKI TO PARANOJA ZAWSZE MECZE BYŁY W SOBOTY I BYŁO OK KOMU TO ZAWODZAŁO. CZYTOLEM WYPOWIEDZ NA TEN TEMAT M.MOSÓRA KTORY ARGUMENTOWAŁ ŻE W PIATKI JEST WIECEJ KIBICÓW I ZE LUDZIE NA WEEKENDY WYJEZDZAJĄ. PO PIERWSZE W PIATKI MOŻE I BYŁO WIĘCEJ LUDZI ALE TO BYŁ EFEKT DOBREJ PASSY NASZEJ DRŻYNY A NIE DNIA (PIĄTEK) PO DRUGIE KTO WYJEZDZO NA WEEKENDY (KOGO NA TO STAC) BOGACZE LUB PREZESI BO ZWYKŁYCH LUDZI NA TO NIE STAC WIĘC PYTOM DLA KOGO MA GRAĆ RUCH DLA PREZESÓW CZY ZWYKŁYCH KIBICÓW JO JESTECH W TAKIEJ SYTUACJI ZE ROBIA (ZAWSZE) NA 20.00 Z DOMA WYŁAJZA O 19.15 WIĘC NIE MOGA BYĆ NA ŻODNYM MECZU W PIĄTEK :flaga: (KATASTROFA) A SĄ PRZECIEŻ LUDZIE KTÓZY ROBIĄ NA DRUGO ZMIANA I ONI TEŻ W PIĄTEK NIE PRZYJDĄ. TO MOŻE NIECH GRAJĄ W NIEDZIELA O 20.00 PREZESI WRÓCĄ Z WYPADÓW A ZWYKLI LUDZIE W TEJ PORZE NIE ROBIĄ >>MECZE RUCHU DLA WSZYSTKICH A NIE TYLKO WYBRANYCH<<
EDIT ADMIN: Wylacz CapsLock!
EDIT ADMIN: Wylacz CapsLock!