PREZENTACJA
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ogolnie prezentacja nie umywa sę do zeszlorocznej jedyne plus to te kreple do bajtli i te wizytówki (super pomysł)...rok temu była za***ista prezentacja dwa lata temu tez fajno, a potem hu** grali, może czas wreszcie odwrócic proporcje, niech prezentacje beda slabsze a oni zaczna wygrywać od pierwszego meczu...to bardziej ucieszy niż wszytskie prezentacje ligowe razem wziete
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
"niech prezentacje beda slabsze a oni zaczna wygrywać od pierwszego meczu"
Hehe... Dziwny tok rozumowania
Cale te porownywanie obecnej sytuacji do tej sprzed roku mnie rozbraja. Zmienila sie polowa skladu, trener i mnostwo innych spraw, ktorych kibic nie dostrzega. Jak zagramy wiosna nie wie, ale wiem, ze to bedzie zupelnie inna wiosna do tej zeszlorocznej. Pozdro
Hehe... Dziwny tok rozumowania

- Simone
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
niych wtoś powjy wto gwizdoł na kopela?? czymu gwizdoł to pjyrszo sprawa a potym czymu skandowoł jego nazwisko?? stoł żech po przeciwny stronie ty cały sutyacji i żech niy wiedziol o co chodzi jak z resztom reszta kibiców...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
KK rok temu tez sie zmienila polowa kadry, przyszedl Klimek, miała byc inna wiosna i pewnie była tyle że pod względem aury bo na koniec efekt byl taki sam co rok wcześniej - baraże. Wiec mimo że u nas się co zima trocha zmienio, to powodem do euforii to od razu samo w sobie nie jest...A to że wiosna inna będzie to nie wątpie...będzie dłużej piździało...zobaczymy uwierzymy:)
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
Ta wiosna będzie inna niż poprzednia. Przede wszystkim dlatego, że mamy dobrego trenera (oczywiście bez urazy dla Wyrobka) oraz nie mamy Sibika
Ja wierzę,że będzie dobrze
Ja wierzę,że będzie dobrze
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: