jakby mi kradli morele z ogrodka tez bym byl wulgarnyKOCHŁOWICE pisze:Ja juz Pania poznalem.Musze przyznac ze ma Pani slabe nerwy i jest bardzo wulgarna!Prosze sie pohamowac troszke.

PS: A TAK WOOGOLE PROPONUJE MNIEJ WYCIECZEK WIECEJ GADZETOW
przychylam sie do tego postu - moze jakies informacje konkretniejsze a nie tylko 'czesc jestem Ania i bede teraz dzialala w marketingu'Lysy pisze:I niech Pani coś więcej napisze o sobie bo nie każdy może być na spotkaniach w klubie. Co pani robiła dotychczas, wykształcenie. Poza tym jeśli przyszła Pani do klubu i zapewne pracuje na etacie jesteśmy ciekawi jakie są Pani plany dotyczące marketingu w naszym klubie. My możemy mieć propozycje Pani powinna mieć jasny plan i cele.
Pozdrawiam i życzę sukcesów,które zaowocują wymiernymi efektami dla klubu i kibiców.
chyba nie jest to jedyny problem (chociaż ważny), marketing to przeca jeszcze PR, postrzeganie klubu, media, reklama itdarcio pisze: nie ma funduszy - nie ma gadżetów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości