Przygotowania stadionu(płyty boiska) do rundy wiosennej
- amra
- Kontakt:
Niestety dla mnie jest to nie do obejscia bilet na samolot zamowiony trzy miesiace wczesniej specjalnie na ten mecz i ch**:/ teraz czekac nastepne nie wiem ile na pojawienie sie na Cichej......Anmael pisze:a ja wam powiem ze sie ciesze - taki mecz to mecz o 6 punktow i wole aby byl rozgrywany w warunkach ktore nie wypatrza wyniku sportowego; poza tym chyba lepeij jka bracia z Łodzi przyjada w odwiedziny jka bedzie ladna pogoda-bedzie tak jakos sympatyczniej no i pewnei wiecej ludzi przyjdzie - bo nie czarujmy sie to ze kazdy z nas przyjdzie to jasna sprawa niezaleznie od pogody , ale ilu jest kibicow ktorzy nie przyjada bo zimno,pada deszcz lub snieg? a oni takze robia frekwencje - tak wiec chyba ta decyzja tylko na dobre moze nam wyjsc
choc ochota zobaczenia meczu na Cichej jest ogromna - jakos przetrzymam czego i wam zycze
-
- Kontakt:
AMEN!!Myślołżech ,że zakładając temat spowoduja ,że ktoś sie fest za to weżnie.Ale widać nie wszystko idzie jak trzeba..Jak patrza na bundesliga to mi sie serce kraje. Prawie tyn som klimat a jakoś poradzom grać od początku lutego. Poza tym uważom ,że jakby ktoś pomyśloł za wczas o tym problemie to nie było by przeszkód z rozegraniem szpili na czas a i tak to pauza zimowo jest nie do zniesienio.Z takom ligom to w tym pogiętym kraju to oni sie bydom mogli i w LM i w rozgrywkach międzypaństwowych poasystować jeszcze z 50 lot.I nie godejcie mi ,że my mieli tela lot komuna. Już 17 rok jest gospodarka rynkowo ale nom widać coroz bliżej do Białorusi niż do cywilizacji. Biere mie ku....a jak przychodzi inauguracja a jo sie moga ino popatrzeć na C+.I jeśli chodzi o remont i modernizacja stadionu to wszystko powinno iść na aus a podgrzewana płyta to poinno być codzienne "ojcze nasz.." naszych działaczy. I dla mnie nie ma zmiłuj.
Przyszły rok -NIE MA TEMATU!!!

- 19r20
- Kontakt:
prawda jest taka że działacze i tak zakładali że ten mecz nie odbędzie się w terminie
dlatego tak późno zapadło wogóle decyzja o odśnieżaniu
tu poprostu nikt nie myśli (osoby odpowiedzialne w klubie) tylko liczy chyba na + 30 stopni w marcu żeby samo sie zrobiło
dlatego tak późno zapadło wogóle decyzja o odśnieżaniu
tu poprostu nikt nie myśli (osoby odpowiedzialne w klubie) tylko liczy chyba na + 30 stopni w marcu żeby samo sie zrobiło
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"