kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jedna brama Dejwida nie czyni go herosem I ligi, bez paniki
a gdyby nawet nim zostoł w przyszłości to na 100% grajac w Ruchu by się to nie zdarzyło, u nos był leniem, bo nalezoł do grupy co rzadziła klubem, w zabrzu puki co musi zap...
Masternak poszedł do pogoni i strzeloł brama za bramą, teraz zginał w bielskiej szarzyźnie i dziś w Ruchu nie chcielibymy go nawet za doplatą
los piłkarza zmienny jest, obydwaj ww. to bardziej himerycy niz piłkarze pełną gębą, więc nigdy nie będa pewniakami w żadnej druzynie
a gdyby nawet nim zostoł w przyszłości to na 100% grajac w Ruchu by się to nie zdarzyło, u nos był leniem, bo nalezoł do grupy co rzadziła klubem, w zabrzu puki co musi zap...
Masternak poszedł do pogoni i strzeloł brama za bramą, teraz zginał w bielskiej szarzyźnie i dziś w Ruchu nie chcielibymy go nawet za doplatą
los piłkarza zmienny jest, obydwaj ww. to bardziej himerycy niz piłkarze pełną gębą, więc nigdy nie będa pewniakami w żadnej druzynie
powiem tak co do Bartosa-wiem ze jest niebieski ale bardzo dobrze sie stało ze opuścił Cichą z korzyścia dla niego i Klubu
o Masternaku nie chce mi sie pisać...martwi mnie kontuzja Rajmana to naprawde za***isty zawodnik dlatego myslałem że zamiast obrońcy Marek poszuka pomocnika (np:Majewski)mam nadzieje że pogoda umozliwi rozegranie sparingu i bedziemy wiedzieć o naszych grajkach jeszcze więcej
o Masternaku nie chce mi sie pisać...martwi mnie kontuzja Rajmana to naprawde za***isty zawodnik dlatego myslałem że zamiast obrońcy Marek poszuka pomocnika (np:Majewski)mam nadzieje że pogoda umozliwi rozegranie sparingu i bedziemy wiedzieć o naszych grajkach jeszcze więcej
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bartos i Kuczma tych piłkarzy mi brakuje w kadrze Ruchu
Bartos jeszcze nie roz bydzie w kolejce Orange
wszyscy pamietaja jego nieporozumienie z Nowakiem z Podbeskidziem :? a cymu nikt nie pamieto jak Balula ograli jak dziecko a potym pociaglo za koszulka i elwer i 2-3 Balula miol Wlecial skreslic bo to ze jest mlody to hu* z tym ,kaj indziej sie rozwinie jak wogule sie rozwinie :lol: Niech juz sie zaczyno ta Liga i bedemy wiedzieli kogo na co stac :roll:

-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bo pamiętomy jeszcze dwie zawalone bramy w Bytomiu i pora innych wpadekMkF pisze:Bartos i Kuczma tych piłkarzy mi brakuje w kadrze RuchuBartos jeszcze nie roz bydzie w kolejce Orange
wszyscy pamietaja jego nieporozumienie z Nowakiem z Podbeskidziem :? a cymu nikt nie pamieto jak Balula ograli jak dziecko a potym pociaglo za koszulka i elwer i 2-3 Balula miol Wlecial skreslic bo to ze jest mlody to hu* z tym ,kaj indziej sie rozwinie jak wogule sie rozwinie :lol: Niech juz sie zaczyno ta Liga i bedemy wiedzieli kogo na co stac :roll:
godej co chcesz ale Balul mo jedna zaleta nad Bartosem, jest perpektywiczny czego o Batonie nie można powiedzieć
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=2567
:x Szkoda bo prezentował sie bardzo solidnie. Szybkiego powrotu do zdrowia
:x Szkoda bo prezentował sie bardzo solidnie. Szybkiego powrotu do zdrowia
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nom już chyba Korona nikogo nie wypożyczy, drugi gracz i drugo kontuzja, inno sprawa, że jo nie wiem czy to już jest pech czy trocha złe sprawdzanie pod względem zdrowia ściąganych piłkarzy, czego Rajman, a teraz Kośmicki są dowodami. Wiadomo, nawet zdrowy gracz może złapać jakoś kontuzja i no u nas si eto jakoś często zdażo
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Lutz
- Kontakt:
Z tego co wiym Kośmicki bol zdrowy , a że mu dysk wylecioł - zdażo sie som moga na tyn temat ksionżka napisać , i jak mu tyn dysk tak richtig wylecioł to niy ma sprawa 2,3 4 tygodni ino conajmij 2,3 miechy jak niy duży groł niy bydzie, zastanowio mie cały czos ino sprawa Rajmana , kaj sie to sprowadzo do klubu chopa z kontuzjom ?? Jo o takim czymś jeszcze niy słyszoł .