Przerwa zimowa - podsumowanie
Ja przedewszystkim licze na wieksza dyspozycje strzelecką naszego napadu...uważam że osoba G.Mikulenasa pozytywnie wpłynie na rywalizację w drużynie a to bedzie miało przełożenie na ilość strzelonych bramek...bo jak wiadomo zawsze można stracić bramke ale jednocześnie strzelając dwie mecz sie wygrywa...w związku z tym cieszy forma naszego pupila P.Ćwielonga...PEPE pokazuje sie z jak najlepszej strony w okresie przygotowawczym...OBY TAK DALEJ PANOWIE...
..........POZDRO............
..........POZDRO............
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Człowiek, który ma przyspieszenie walca drogowego, zwrotność pierwszych czołgów i skoczność dworca na Załężu absolutnie nie ma OBECNIE żadnych argumentów za tym by grać na szpicy. No ale cóż tow. Breźniew też nie miał żadnych argumentów by wystawiać go na widok publiczy jako ojca narodu, a jednak byli tacy co to kupili i nie przeszkadzało im nawet jak poplecznicy nie specjalnie sie spisali i przed wystawieniem tow. B zapomnieli zmienić mu pampersa. Cóz z tego, że smród się niósł daleko i szeroko skoro gdy ktoś raczył ten nieciekawy efekt zauważyć momentalnie był zagłuszany krzykami: "milcz, to bohater związku radzieckiego", "zamknij się swołocz, ty wiesz co Leonid zrobił dla ojczyzny"AndRe pisze:Simone tylko kto wtedy na szpicy???
bo ani Ludzinski ani Pepe ani Basta raczej sie do tego nie nadaja
Albo Miki albo Mario ....
Ludzie są wszedzie tacy sami... tak samo ..... naiwni ???
pozdrawiam wszystkich na wiosnę a sektę Mariusza S przede wszystkim
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
ja moge zagrac na szpicy jak nie ma kto
Predyspozycje ku temu i to duze ma mlody Ecik i uwazam ze po Mikim to on powinien wchodzic i sie ogrywac , na pewno cos pyknie .
Jednak o ile mi wiadomo narazie tez jest wylaczony z gry ... wiec hmmmm ... moja propozycja pozostaje aktualna :lol:
byle nie za zaslugi ...
btw : konkretny avatar AndRe , jak sie przypatrzysz dziala uspokajajaco :shock:

Predyspozycje ku temu i to duze ma mlody Ecik i uwazam ze po Mikim to on powinien wchodzic i sie ogrywac , na pewno cos pyknie .
Jednak o ile mi wiadomo narazie tez jest wylaczony z gry ... wiec hmmmm ... moja propozycja pozostaje aktualna :lol:
byle nie za zaslugi ...
btw : konkretny avatar AndRe , jak sie przypatrzysz dziala uspokajajaco :shock:
- L_M
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... &start=600
bo widze ze w tym temacie juz sie zaczelo
proponuje przeczytac te pare stron i nie powielac swoich postow po raz kolejny
bo widze ze w tym temacie juz sie zaczelo

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na papierze nie wyglądo to źle, jest na pewno lepiej niz w latach ubiegłych ale nie śledzilem tego co się dzialo w innych klubach i jak te nasze wzmocnienia wyglądają wobec ruchów kadrowych naszych rywali.
I tak rzeczywistośc pokaże co wzmocnienia sa warte, na chwila obecno cza mieć nadzieja i życzyć zarówno tym co przyszli jak i tym co zostali jak najlepiej
I tak rzeczywistośc pokaże co wzmocnienia sa warte, na chwila obecno cza mieć nadzieja i życzyć zarówno tym co przyszli jak i tym co zostali jak najlepiej
- Fami
- Kontakt:
Patrząc na cały przebieg zajęć w przerwie zimowej to myśla, że Niebiescy dobrze a nawet nardzo dobrze wykorzystali ten czas. Widać, że są konkretne wzocnienia a forma grajków rośnie. Ale tak jak napisał gerhat, wszystko zweryfikuje liga. Jo jestem optymistom ale nie robia sie większych złudzeń na jakieś duze sukcesy. Oby wiosną szło nom jak najlepiej