ucichła bo już nie ma tematuAndRe pisze:szkoda jedynie ze ucichla sprawa Majewskiego ale bylaby paka :roll:
kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja jestem dobrej myśli, transfery są jak dla Chucka bardzo udane, tylko Chuck sie zastanawia kogo będziemy dawać na obrone bo można powiedzieć że w tej formacji mamay bogactwo
(Bartnik, Klaczka, Myszor, Grzyb, Makuch (nie wiem czy będzie pomoc czy obrona), Petasz(chyba), Starowicz, Balul, Baran) no ja sam mam problem kogo wystawić każdy jest dobry. Jeśli chodzi o pomoc nie jest źle ale nie pogardziłoby się skrzydłowym. Napastnicy - Pepe, Mikulenas, Basta tak widze wyjściówke, a panowie ŚB na końcowki. Na bramce zrobiło sie tyle ile sie dało, (przecież nie będziemy brać Bębna :lol: ). Teraz tylko jescze przeczekać 1,5 tygodnia i mogom pokazać w szpilach na co ich stać. 

-
- Kontakt:
- THuG LiFe
- Kontakt:
hehe fajnie by bylo...jo je po tym co zech usyszoł i wyczytoł to jo je optymistycznie nastawiony ale ila razy tak juz było :roll: mom nadzieja ze w koncu wrescie cos z tego bydzie...Panewniki pisze:To chopcy idymy na maistra :twisted:

[img]http://img339.imageshack.us/img339/5318/byk2ox3.jpg[/img]
to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))
to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
uważacie że to są wzmocnienia których boji się cała II liga ?
...jo nie mam zdania...
napewno Mikulenas pokazoł się z bardzo dobrej strony, a co zresztą ?
Przemysław Łudziński Amica Wronki
Tomasz Owczarek Korona Kielce
Tomasz Starowicz Legia II Warszawa
Grzegorz Baran Górnik Wieliczka

Grażvydas Mikulenas Kujawiak Włocławek

Marcin Makuch Cracovia Kraków

Przemysław Norko Partizani Tirana (Albania)

Wojciech Grzyb Odra Wodzisław

no i Kośmicki...

...jo nie mam zdania...
napewno Mikulenas pokazoł się z bardzo dobrej strony, a co zresztą ?
Przemysław Łudziński Amica Wronki
Tomasz Owczarek Korona Kielce
Tomasz Starowicz Legia II Warszawa
Grzegorz Baran Górnik Wieliczka

Grażvydas Mikulenas Kujawiak Włocławek

Marcin Makuch Cracovia Kraków

Przemysław Norko Partizani Tirana (Albania)

Wojciech Grzyb Odra Wodzisław

no i Kośmicki...

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- Patton
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Patton - to nawet niy ma marudzynie - dziwisz sie mie i innym co na zimne dmuchajom ? To że w klubie dobrze sie dzieje ( obozy w Wiśle , Grecji , sparingi z Panathinaikosem , geltag na czas , ciepło woda
, nowy obiecujący trener itd itd ) to przeca i ślepy widzi . Ino zobocz ta relacja od "dzianio sie dobrze" do miejsca w tabeli i to niy piyrszy rok tak jest. Przypomna Ci i wom takie nazwiska jak Kaczorowski , Unierzyski czy Sibik i inne to miały tysh być naszym zdaniym wzmocniynio na I liga jak się skończyło lepi niy godać. Jo podzielom zdanie tych co raczy niy wierzom w "cud na Cichej" - za duż boło obietnic i rozczarowań - żeby wroz odbudować to zaufanie jakie stracili takimi szpilami jak ze Pruszkowym na przykład. Niy wierza w tyn cud z tymi "cudownymi" wzmocniyniami co nie znaczy że jo osobiście niy mom już żodny nadzieji , wryncz przeciwnie - nadzieja umiero ostatnio , a już napewno lepi jest byś takim umiarkowanym pesymistą jak jo i potym sie mile rozczarować , jak hurrrra optymistą i potym obudzić sie z rynkom w nachtopie.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak dla mnie to cos w koncu sie ruszyło może nie są to jakies spektakularne transfery ale powoli dzieje się to czego oczekiwałem powoli następuje wymiana zawodników z którymi nic więcej nie bylismy w stanie osiągnąc na innych, co z tego wyjdzie zobaczymy bo tego dzis nie jest w stanie przewidziec nikt nawet oni sami.
- wolfik
- Kontakt: