kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

#1351 Post autor: AndRe » 24 lut 2006, o 15:33

ale nikt nie mowi/pisze ze Fornalik nie wkladal serca w gre ...

tylko uimiejetnosci byly przecietne. Suker, Zaba, nawet Krajanowski czy tez Lindner wkladali pewnie tez cale serce w gre na Cichej. Ale czasem to niewystarczy
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Zdzisław1942

#1352 Post autor: Zdzisław1942 » 24 lut 2006, o 16:46

Do admina: A co ja takiego w ostatnim poście napisałem? Nikogo nie obraziłem! Widzę, że pan gerhat jest nietykalny. Innych może obrażać, a jak ktoś coś ma do niego to już źle. Już nic więcej nie mówię, bo mnie jeszcze wyciepniecie z forum. ROGALIZM SIĘ SZERZY
Już nic więcej na temat nie napiszę (chyba, że mnie ktos sprowokuje)

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1353 Post autor: Mikoruch » 25 lut 2006, o 11:37

Co Zdzis napisał w ostatnim poście, że Admin się zrobił czerwony ???

:oops:

Oj brakuje tych szpili

Luke

Prasa donosi...

#1354 Post autor: Luke » 27 lut 2006, o 07:36

Poszukiwania Ruchu

Ruch Chorzów nadal poszukuje piłkarzy, którzy mogliby wzmocnić skład Niebieskich. Dzisiaj na Cichej będą testowani: Marcin Kośmicki (29l .) i Marokańczyk Salah Siboiuh (32 l.). Kośmicki jesienią grał w Koronie Kielce. Niedawno rozwiązał kontrakt i obecnie jest wolnym zawodnikiem.

Źródło: "Fakt" 27.02.2006r.

PM

#1355 Post autor: PM » 27 lut 2006, o 13:47

powiem szczerz nie uważam że ten marokańczyk jest tak wybitnie utalentowany że nie mozna zastapić go jakims innym zawodnikiem (w domysle :białoskórym)chyba Marek to zrozumiał dlatego próbuje ściągnąć na trening dodatkowych graczy obym sie nie mylił ...a odnosnie Majewskiego to jestem na TAK ponieważ faktycznie Bonk i Pulkowski to mało...a Wawrzyńczok moze byc tylko (miejmy nadzieje narazie)uzupełnieniem
PS:nie chce prowokować ale zastanawiam sie czy gdyby nas wykartkowali w obronie to Tomek F.dałby rade jeszcze pograć

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1356 Post autor: spyru » 27 lut 2006, o 22:09

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
THuG LiFe
Kontakt:

#1357 Post autor: THuG LiFe » 27 lut 2006, o 23:12

Kod: Zaznacz cały

Okienko transferowe zostanie zamknięte we wtorek o godzinie 24:00, więc do tego czasu zapadną ostateczne decyzje w sprawie pozyskanai Salaha Sibouiha i Marcina Kośmickiego.
...czyli za przeszło 24 godziny sie wszystkiego dowjymy... 8)
[img]http://img339.imageshack.us/img339/5318/byk2ox3.jpg[/img]

to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))

Pavlique
Kontakt:

#1358 Post autor: Pavlique » 28 lut 2006, o 00:26

Marcin Kośmicki ma być nowym piłkarzem Ruchu Chorzów. 29-letni obrońca grał ostatnio w Koronie Kielce. - Z zawodnikiem jesteśmy dogadani, problemem jest fakt, że wciąż ma ważny kontrakt z Koroną - mówi Krzysztof Ziętek, dyrektor klubu. Piłkarz był wcześniej testowany przez Polonię Warszawa, ale trener Jan Żurek zrezygnował z niego, gdy się dowiedział, że na zawodniku ciąży kara dwóch meczów pauzy za żółtą kartkę w IV lidze. Kośmicki musi ją odbyć w klasie, w której dostawał kartki, a świętokrzyska IV liga wznawia rozgrywki... dopiero pod koniec marca.

Szansy na grę w Ruchu nie stracił też Marokańczyk Salah Sabouih. - Niewykluczone, że w Chorzowie zostaną obaj piłkarze - dodaje dyrektor. W drużynie "niebieskich" na pewno natomiast nie będzie występował Matija Kristić (ostatnio Zagłębie Lubin). Chorwat uzgodnił już kontrakt z Ruchem, ale skręcił staw skokowy.
to za koszernom
szkoda tego chorwata, niy było by dziynki tymu sprawy murzinka... :( ale mie coś sie widzi że murzinek jednak u nos grać niy bydzie... 8)
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1359 Post autor: KOSTA » 28 lut 2006, o 06:39

"Ojcze Nasz ktorys jest w niebie swiec sie Imie Twoje ....."
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1360 Post autor: gerhat » 28 lut 2006, o 09:31

Zdzisław1942 pisze:Do admina: A co ja takiego w ostatnim poście napisałem? Nikogo nie obraziłem! Widzę, że pan gerhat jest nietykalny. Innych może obrażać, a jak ktoś coś ma do niego to już źle. Już nic więcej nie mówię, bo mnie jeszcze wyciepniecie z forum. ROGALIZM SIĘ SZERZY
Już nic więcej na temat nie napiszę (chyba, że mnie ktos sprowokuje)

nie było mnie pora dni i widza że ktos zachorowoł na ...gerhata :lol:

widza że nie pisząc nic , można zostac bohaterem czyjegoś podpisu, to nie lada wyróżnienie
tylko Zdzichu nie przesadzej z tym lansowaniem mojej osoby w swoich wypowiedzaich, bo w ciagu kliku dni moja sława prześcignełą popularność jaką w ciągu kilku lat w Ruchu osiągnął twoj idol TF.
Już teraz wiem czemu portier dzisiaj rano przy powitaniu schylił sie tak nisko, że uderzył grzywką w posadzkę i dlaczego sekretarka przyglądała się mi tak uwaznie zerkając jednoczesnie na zdjecie Roberta de Niro.

Kończę, bo musze podpisac jeszcze zlecenie na betonowe skarpetki.
NIETYKLANY :wink:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1361 Post autor: spyru » 28 lut 2006, o 20:18

Na kilka godzin przed zamknięciem okienka transferowego działacze Ruchu Chorzów pozyskali Marcina Kośmickiego. 29-letni obrońca, który jesienią występował w pierwszoligowej Koronie Kielce został wypożyczony na pół roku.

Marcin Kośmicki jest wychowankiem Olimpii Poznań. Grał m.in. w Śląsku Wrocław, Ceramice Opoczno, Jagiellonii Białystok i Koronie Kielce. W tym ostatnim zespole zaliczył także debiut w Ekstraklasie. Od dłuższego jednak czasu nie potrafił on sobie znaleźć miejsca w składzie drużyny z Kielc, dlatego też postanowił spróbować sił w Ruchu.

Nowy nabytek chorzowian o miejsce w zespole "Niebieskich" rywalizował z Salahem Sibouihem. 32-letni Marokańczyk, o dziwo, nie pojawił się dzisiaj na treningu Ruchu i tym samym przekreślił sobie prawo występów przed chorzowską publicznością
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Johny_BatoRy

#1362 Post autor: Johny_BatoRy » 28 lut 2006, o 21:23

Kibice Korony na 90minut.pl chwalili Kośmickiego, ze to waleczny zawodnik, ze nie odpuszcza itd. czas pokaze czy bedzie wzmocnieniem :wink:

ciesza sie, ze ten Sibouih nie będzie groł u nos, bo by sie ino chop stresowoł

AndRe
Kontakt:

#1363 Post autor: AndRe » 28 lut 2006, o 21:23

w zgodnej opini kibicow Korony Kosmicki to mega walczak
nikomu nie przepusci

moze nastepca Mietka :D

teraz niech tylko Wlecial to wszystko pouklada bo ma z czego
szkoda jedynie ze ucichla sprawa Majewskiego ale bylaby paka :roll:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1364 Post autor: heli » 28 lut 2006, o 21:26

a to jak to jest z tym Kośmickim, czy on bedzie mógł dopiero grać w kwietniu czy jaki kij, bezsensowne jakies te kary za żółte są,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1365 Post autor: MkF » 28 lut 2006, o 22:01

zaro sie lepi czuja jak zech to przeczytol :lol:

Zablokowany