zanim zaś kogoś obciepiesz ciulami, kup sie jakos ksiązka i sie doucz - mistrzostwo rundy (jesieni) to my mieli w 1999 (sezon 1999/2000) to roz, a dwa w obronie wtedy grali Baszczynski, Masternak, Jamróz, Smolinski, Mizia, Wleciałowski, zaś Tomek Fornalik groł wtedy w Ruchu tyla że Radzionków !Zdzisław1942 pisze:I jeszcze jedno pytanie: kto grał w obornie Ruchu jak wiosną 2001 roku zdobywaliśmy mistrzostwo rundy? Właśnie Fornalik,a także Wlewciałowski.
kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
slavo pisze:zanim zaś kogoś obciepiesz ciulami, kup sie jakos ksiązka i sie doucz - mistrzostwo rundy (jesieni) to my mieli w 1999 (sezon 1999/2000) to roz, a dwa w obronie wtedy grali Baszczynski, Masternak, Jamróz, Smolinski, Mizia, Wleciałowski, zaś Tomek Fornalik groł wtedy w Ruchu tyla że Radzionków !
Jeszcze raz :off_topic:, ale nie wiem kto sobie powinien kupić książkę. Nie jest ci głupio? Jak się douczysz i dowiesz czegoś więcej o ostatniej historii Ruchu to napisz, wtedy pogadamy "specjalisto"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Być obrażony przez jakiegoś Zdzicha to raczej powód do dumy.Zdzisław1942 pisze:Takich ciuli jak gerhat to ze świecą szukać. Chopie co ty pi***olisz? Ty mosz jakąś manię prześladowczą chyba?
ADMIN: Ostrzezenie - za tresc tego posta.
Wnioskuja za anulowaniem mu ostrzeżenia, bo bluzgi od gorola to zaszczyt a nie ujma.
Im gupsze i chamskie tym zaszyt jest większy.
Co do samego Fornalika, to poza tą piekną bramą nie zapadł mi w pamięci ani jeden jego gol, ani mecz którego był bohaterem czy nawet zagranie podkrślające jego kunszt. Jak widać inni tez mają kłopoty z pamięcią kiedy on rzeczywiście groł, nawet allmanachy nie daja rady z Fronalikiem.
Rózne sa jednak na tym świecie profany, jedni robia czarne msze inni dupcą kury jest więc chyba i miejsce dla zakochanych w Fornaliku, roczmik 1942.
-
- Kontakt:
- THuG LiFe
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
"Niewykluczone, że przed zamknięciem okna transferowego Ruch wzmocni jeszcze jeden piłkarz (Marokańczyk Salah Sibouih, może Chorwat Matija Kristić?). Możliwe, że wróci też sprawa transferu Adama Majewskiego. Rozgrywający Kujawiaka twierdził, że zagra w niebieskiej koszulce, jeżeli Kujawiak przeniesie się do Bydgoszczy, a tak się właśnie stało..."

Kod: Zaznacz cały
Dane : Matija Kristić
Data urodzenia : 10.10.1978
Nr. koszulki : 24
Kraj : Chrowacja
Wzrost / waga : 184/79
Pozycja : obrońca
Poprzednie kluby :
NK Varteks Varażdin
NK Sloboda
NK Varteks Varażdin
Zagłębie Lubin
[img]http://img339.imageshack.us/img339/5318/byk2ox3.jpg[/img]
to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))
to żeś sie sam urodził niy czyni Cie hanysym! , powjydz lepi z kery wsi przyjechali twoje stare? :)))
-
- Kontakt:
forum lubi zaskakiwac
Ja dodam od siebie ze Fornalik Tomasz to byl pilkarz wybitny. Ocieral sie o kadre. Byl ofensywnym obronca w stylu Roberta Carlosa, o czym swiadczy bramka z Groclinem, gdzie jak powiedzial zamknal oczy i strzelil...
wracajac do tematu Majewski jestem za. Konkurencja wsrod rozgrywajacych bylaby ogromna (Bonk, Majewski, Pulkowski, Wawrzynczok)
Ja dodam od siebie ze Fornalik Tomasz to byl pilkarz wybitny. Ocieral sie o kadre. Byl ofensywnym obronca w stylu Roberta Carlosa, o czym swiadczy bramka z Groclinem, gdzie jak powiedzial zamknal oczy i strzelil...
wracajac do tematu Majewski jestem za. Konkurencja wsrod rozgrywajacych bylaby ogromna (Bonk, Majewski, Pulkowski, Wawrzynczok)
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I to była chyba jego jedyna bramka dla Ruchu, nie licząc samobójczych :lol:
Podobnie jestem zdania że Majewski byłby ciekawym zawodnikiem. Ale z tej fuzji kujawiaka pewnie nic nie wyjdzie i zostanie we Włocławku. Przy czym myśle że Wawrzyńczok nie jest dla nikogo konkurencją. Dziwie sie że go nigdzie nie wypożyczyli. No a może mnie zaskoczy i jego talent wkońcu eksploduje
Podobnie jestem zdania że Majewski byłby ciekawym zawodnikiem. Ale z tej fuzji kujawiaka pewnie nic nie wyjdzie i zostanie we Włocławku. Przy czym myśle że Wawrzyńczok nie jest dla nikogo konkurencją. Dziwie sie że go nigdzie nie wypożyczyli. No a może mnie zaskoczy i jego talent wkońcu eksploduje

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
no Majewski wyrazał zainteresowanie grą u nasAndRe pisze:wracajac do tematu Majewski jestem za. Konkurencja wsrod rozgrywajacych bylaby ogromna (Bonk, Majewski, Pulkowski, Wawrzynczok)
Kujawiak złączył się z Zawiszą więc są szanse że do nas zawita
teraz tylko trzeba czekać na załatwienie tego przez działaczy - wracają jutro więc od poniedziałku bedzie już cos wiadomo
co do stopera to chyba faktycznie ten Matija Kristić może przyjść, bo my potrzebujemy jeszcze dobrego, jak na nas, stopera
czy mi sie zdaje czy okienko transferowe otwarte jest jeszcze tylko 4 dni ???
nigdy nie jest za późno
Ja sobie przypominam tylko jedną samobóje.spyru pisze:I to była chyba jego jedyna bramka dla Ruchu, nie licząc samobójczych :lol:
I jeszcze jedno kończąc temat: T.F. miał szczyt formy grając w Ruchu Radzionków. Jednak grając dla niebieskich też wkładał w grę serce.
Teraz mam nadzieję, że przekona wszystkich wraz z M.W. do swoich umiejętności trenerskich. Widzę jednak, że niektórym zakompleksionym to przeszkadza. Oceniają trenera pomimo, że się jeszcze sezon nie zaczął. I akurat w tym wypadku nie mam na myśli gerhata (czy jak mu tam).
Admin: Zdzislaw, jak nie zmienisz tonu swoich wypowiedzi, to zakonczysz szybko przygode z tym forum...