Sparingi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
COBRA

#541 Post autor: COBRA » 20 lut 2006, o 17:55

Elmer pisze:Tym co zapomnieli przypomnę: TO SĄ SPARINGI i mnie ich wyniki walą. Będę sie pzrejmował jak zaczną w lidze przegrywać
Heeeee na to czekalem!!! :lol: Ciekawe ile jeszcze takich samych sezonow potrzeba zeby dotarlo do co poniektorych!

Elmer
Kontakt:

#542 Post autor: Elmer » 20 lut 2006, o 18:03

COBRA pisze:
Elmer pisze:Tym co zapomnieli przypomnę: TO SĄ SPARINGI i mnie ich wyniki walą. Będę sie pzrejmował jak zaczną w lidze przegrywać
Heeeee na to czekalem!!! :lol: Ciekawe ile jeszcze takich samych sezonow potrzeba zeby dotarlo do co poniektorych!
I wzajemnie. Nie wiem ile lat chodzisz na szpile i ile razy obserwowałeś przygotowania zespołów do sezonu. Powtórzę się kolejny raz: znam wiele przykładów kiedy zespół wygrał wszystkie sparingi, a później w lidze nie porafił wygrać meczu przez wiele miesięcy. Podobnie było w drugą stronę, zespół przegrywa sparingi, a w lidze przez dłiugi czas jest niepokonany. Zanim będziesz się do innych dopieprzał, to pomyśl jak to w trakcie przygotowań bywa. Jeśli Ruch będzie przegrywał mecze w lidze to przyznam ci racje. Wiem jednak na 100%, że w lidze będzie dobrze. Może nie awans, ale górna połówki tabeli.
Po za tym przegrali po karnym. A Grecja to ma sędziów jak Turcja. Dla lepszego samopoczucia Greków sędzia (na pewno Grek) mógł gwizdnąć karnego z kapelusza.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

COBRA

#543 Post autor: COBRA » 20 lut 2006, o 18:10

Elmer pisze:
COBRA pisze:
I wzajemnie. Nie wiem ile lat chodzisz na szpile i ile razy obserwowałeś przygotowania zespołów do sezonu. Powtórzę się kolejny raz: znam wiele przykładów kiedy zespół wygrał wszystkie sparingi, a później w lidze nie porafił wygrać meczu przez wiele miesięcy. Podobnie było w drugą stronę, zespół przegrywa sparingi, a w lidze przez dłiugi czas jest niepokonany. Zanim będziesz się do innych dopieprzał, to pomyśl jak to w trakcie przygotowań bywa. Jeśli Ruch będzie przegrywał mecze w lidze to przyznam ci racje. Wiem jednak na 100%, że w lidze będzie dobrze. Może nie awans, ale górna połówki tabeli.
Po za tym przegrali po karnym. A Grecja to ma sędziów jak Turcja. Dla lepszego samopoczucia Greków sędzia (na pewno Grek) mógł gwizdnąć karnego z kapelusza.

Powiem Ci tak na mecze chodze 20 lat!Ale nie o to chodzi poprostu jestem juz znudzony obecna sytuacja,conajmnie 5 lat w tyl jest co przygotowania i co sezon to samo wtopy w sparingach i wtopy w lidze a wy piszecie co przerwa i co przygotowania ze to ino sparingi-sory ale to smieszne jest.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#544 Post autor: Ozor » 20 lut 2006, o 18:28

Jesli Wleciał to dobry trener to się pytam CO ROBI PETASZ NA OBRONIE?.Jestem pewny na 100%że z niego nie będzie żaden obronca.

slavo
Kontakt:

#545 Post autor: slavo » 20 lut 2006, o 18:33

Brawa brawa dla naszego arcygroźnego duetu podstawowych napastników )))))))

Do Ozora. !!! Z Petasza jest 100 razy lepszy obrońca niż z Bonka pomocnik a z geriatryków napastniki !!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#546 Post autor: Ozor » 20 lut 2006, o 18:39

Czyli w sumie wszyscy są do dupy.Co roku ta sama spiewka,pasuje do nich hasło które widziałem w pewnym miescie:wp***dol CAłODOBOWY, co jeszcze musi zostac załatwione aby w koncu cos wygrali?
Naprawdę niedobrze mi się robi od tych porażek :evil:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#547 Post autor: SzaRlin » 20 lut 2006, o 18:58

jo powiem tak. lepi teraz testowac rozne warianty i zawodników, poleku ich zgrywac, niz potem dostac wp***dol od radomiaka abo heko!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#548 Post autor: Ozor » 20 lut 2006, o 19:00

A ja ci odpowiem tak:Postaramy się uradować kibiców w Chorzowie. W ostatnim sparingu z Ilisiakosem byliśmy drużyną lepszą, ale przewaga nie została udokumentowana bramkami. Mam nadzieję, że teraz będzie dużo lepiej, choć cudów proszę nie wymagać, bo nadal trwa etap zgrywania się i testowania różnych schematów i ustawień - dodaje Śrutwa.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#549 Post autor: L-o » 20 lut 2006, o 19:02

Oni dostanom i w sparingach i w lidze. Ot co bydzie.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#550 Post autor: SzaRlin » 20 lut 2006, o 19:02

Ozor pisze:A ja ci odpowiem tak:Postaramy się uradować kibiców w Chorzowie. W ostatnim sparingu z Ilisiakosem byliśmy drużyną lepszą, ale przewaga nie została udokumentowana bramkami. Mam nadzieję, że teraz będzie dużo lepiej, choć cudów proszę nie wymagać, bo nadal trwa etap zgrywania się i testowania różnych schematów i ustawień - dodaje Śrutwa.
O to mi chodzi. przeciez w druzynie była "rewolucja". nowy trener, w ciula nowych zawodników, nareszcie zmiana naszego zajebistego ustawienia na najlepsze 4-4-2. trzeba dac im trocha czasu!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#551 Post autor: Ozor » 20 lut 2006, o 19:11

Nie widzę w tym żadnego pomysłu na grę,skutewczną grę dodam żeby grac takim ustawieniem musisz miec odpowiedni materiał u nas takiego nie ma.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#552 Post autor: heli » 20 lut 2006, o 19:16

wynik jak wynik, ale som skłod trocha dziwny (nie wiem może z dwóch, trzech z tej pierwszej jedenastki sie za łapie do meczowej) ino to trocha dziwne, że na 3 tygodnie przed ligą ogrywamy rezerwy, szukamy nie wiadomo czego, a kiedy będzie ogrywany pierwszy skład. To mnie powiem szczerze dziwi, żeby nie powiedzieć przeraża, bo do wyników nie przywiązuja uwagi, ale myślołch żech, że w Grecji to już sie bedą w miare zgrywać pierwszy skład, a z tego co widać to nadal dopiero szuko wśród rezerwowych.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ChuckNorris

#553 Post autor: ChuckNorris » 20 lut 2006, o 20:21

Niby to sparing ale Strażnik jest zaniepokojony :( Albo zaczną wreszcie zap.....ać na treningach (boisku zresztą też), albo ta pieprzona 3 liga:evil: Ile my wygrali tych meczów sparingowych? Jeden? Dwa? To jest k...a śmieszne, jak mamy być dobrzy to zacznijmy wygrywać też sparingi ot,co.

GIF19R20
Kontakt:

#554 Post autor: GIF19R20 » 20 lut 2006, o 20:28

Juz widza opis tego sparingu. " Grali my dobrze ale zabraklo skutecznosci i wykonczenia. Albo ze bylo za cieplo albo ze sie zesralo " k..rwa mac jo juz widza ta runda wiosenno :evil: zas baraze i nerwy albo odpukac w niemalowane spadek :? Jeszcze sie sezon nie zaczol a juz sie wqrwiom :twisted: :twisted:

Esiu.

#555 Post autor: Esiu. » 20 lut 2006, o 20:42

Jo myśla ze nojwincyj racji mo sam Heli.
Gorsze od tego że przegrali jest skład w jakim grali. Co mecz inksze ludzie na inkszych pozycjach, trocha mie to niepokoi.
A nojgorsze jest to, ze zaś sie pojawio na dluższy okres gry nosz "magiczny" atak :/.

Zablokowany