Spiker na Ruchu
-
- Kontakt:
spoko ale nie piszcie czasem glupot kto kogo zdradzil
Facet mimo ze jest gieksiarzem moze miec uznanie w oczach kibicow innej druzyny.
Wiem co staral sie zoorganizowac ale raczej utopijny pomysl.
pozdrawiam MalyZarzecze
Facet mimo ze jest gieksiarzem moze miec uznanie w oczach kibicow innej druzyny.
Wiem co staral sie zoorganizowac ale raczej utopijny pomysl.
pozdrawiam MalyZarzecze
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy to jest głos w sprawie?????Mario_BATORY pisze:BOGDAN Trzymom kciuki, że jednak bedzie okazja ,żeby my sie zaś napili piwka po szpilu...
PS.Pozdro również dla Ciebie "amra"...
............POZDRO.............
tego typu posty powinieneś kierowac na pw a nie w temacie w którym nikt nie komu piwa nie odmawia
Gościu czy głosem w sprawie musi byc konkretnie wypowiedzenie słów "jest zdrajcą" lub "nie jest zdrajcą"???gerhat pisze:czy to jest głos w sprawie?????Mario_BATORY pisze:BOGDAN Trzymom kciuki, że jednak bedzie okazja ,żeby my sie zaś napili piwka po szpilu...
PS.Pozdro również dla Ciebie "amra"...
tego typu posty powinieneś kierowac na pw a nie w temacie w którym nikt nie komu piwa nie odmawia
Ja właśnie w ten sposób troche przewrotny wypowiedziałem się w tej sprawie i uważam ,że kto jest kumaty a w zasadzie zbytnio nawet nie trzeba być kumatym ,żeby zrozumieć moje stanowisko w tej sprawie.....wiec nie zaśmiecaj takimi rzeczami tego forum jak twoja wypowiedz...
- Patton
- Kontakt: