Przygotowania stadionu(płyty boiska) do rundy wiosennej
-
- Kontakt:
[quote="COBRA"]Ja wiem ze napewno niejest to inwestycja tania ale to jest wymog licencyjny w ekstraklasie a kto wie czy po***...pzpn niezrobi takiego samego wymogu w 2 lidze.quote]
Chcesz przez to powiedzieć ze tera wszystkie kluby w 1 lidze beda miały murawa z rułami??? Kurde tego to jo nie wiedzioł...od kiedy chopcy to mo obowiązywać???
.............POZDRO............
Chcesz przez to powiedzieć ze tera wszystkie kluby w 1 lidze beda miały murawa z rułami??? Kurde tego to jo nie wiedzioł...od kiedy chopcy to mo obowiązywać???
.............POZDRO............
-
- Kontakt:
czy za późno czy nie to i tak trzeba kiedys ten śnieg sciepnąć a nie czekać aż sam sie stopi i wsiąknie, chociaż teraz przy odwilży może już lepiej to zostawić bo możemy pogorszyć sytuacje ale jak chcielibyśmy rozegrac mez w terminie to nie ma co czekać jak przełoża to trudno ale będzie gotowe na następny szpil a jak nie bedzie gotowe to jest możliwość że z następnym możemy sie pożegnać
Jajo czemu Pan nie napisze, że nazywa się Sadłoń? Bo gada Pan tak jakby był we władzach miasta i bronił swoich. A myslałem, że jest Pan kibicem Ruchu i zależy Panu na dobru klubu? Prosze mi odpowiedzeić po co nam w takim rzie krzesłeka na sektorach buforowych? Nie lepiej zaoszczędzić te pieniądze i jak będzie konieczność, to trochę dołożyć i zrobić podgrzewaną murawę?jajo pisze:miasto zobowiazalo sie do jej zrobienia w przypadku awansu do 1 ligi, gdy bedzie nakaz PZPN-u, wiec nie naginaj wypowiedzi
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nazywam sie Sadłoń, ale nie Ryszard. Tata jak cos pisze na tym forum robi to pod swoim imieniem i nazwiskiem. Ja napisalem powzyej w tym samym poscie, ktory cytowales, ze nie pdooba mi sie pomysl krzeselek w buforach. Poza tym klub zaporponowal te krzesleka, to miasto na nie dalo fundusze.Zdzisław1942 pisze:Jajo czemu Pan nie napisze, że nazywa się Sadłoń? Bo gada Pan tak jakby był we władzach miasta i bronił swoich. A myslałem, że jest Pan kibicem Ruchu i zależy Panu na dobru klubu? Prosze mi odpowiedzeić po co nam w takim rzie krzesłeka na sektorach buforowych? Nie lepiej zaoszczędzić te pieniądze i jak będzie konieczność, to trochę dołożyć i zrobić podgrzewaną murawę?jajo pisze:miasto zobowiazalo sie do jej zrobienia w przypadku awansu do 1 ligi, gdy bedzie nakaz PZPN-u, wiec nie naginaj wypowiedzi
PozdRawiam
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
Zdzisław 1942 miasto już kiedyś a konkretnie po meczu z Bologną (ile to już lat ) po prezętacji "świateł " zapowiedziało że wkrótce bedzie podgrzewana murawa (prace miały zacząć się jesienią ) WTEDY RUCH JAKO PIERWSZY MIAŁBY TAKĄ MURAWĘ !!! (nie liczę podgrzewanej jaką miał ROW Rybnik już w latach 70)
I CO Z TEGO WYNIKŁO !!! :oops:
TERAZ CCCĄ ZAŁOŻYĆ RESZTĘ KRZESEŁEK bo niby klub tak chce ??? MOŻE I TAK BO INACZEJ "MIASTO" ( kopel)
nie zrobili by nic
Kiedyś czytałem wypowiedż prezydenta m.Kielce przy okazji wypowiedzi o budowie stadionu - stwierdził że ..... w większości miast liczących ok. 120 000 tyś. mieszkańców mają taki bydżet że wybudowanie takiego stadionu jak stadion Korony w okresie 3 do 5 lat nie jest żadnym problemem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U NAS JEST BO MAMY BARDZO , BARDZO NIEUDOLNE "MIASTO" z koplem na czele :oops:
Przeprowadzono REMONT trybuny TYLKO PO ... TEN STADION W OBECNYM KSZTAŁCIE NADAJE SIĘ TYLKO JAKO boisko treningowe !!! A NIE JAKO STAION 14 -krotnego mistrza Polski !!! WSTYD :oops:
KIBICU NIEBIESKICH PAMIĘTAJ PRZY NASTĘPNYCH WYBORACHH NA KOGO - NIE GŁOSOWAĆ !!!!!!
I CO Z TEGO WYNIKŁO !!! :oops:
TERAZ CCCĄ ZAŁOŻYĆ RESZTĘ KRZESEŁEK bo niby klub tak chce ??? MOŻE I TAK BO INACZEJ "MIASTO" ( kopel)
nie zrobili by nic

Kiedyś czytałem wypowiedż prezydenta m.Kielce przy okazji wypowiedzi o budowie stadionu - stwierdził że ..... w większości miast liczących ok. 120 000 tyś. mieszkańców mają taki bydżet że wybudowanie takiego stadionu jak stadion Korony w okresie 3 do 5 lat nie jest żadnym problemem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U NAS JEST BO MAMY BARDZO , BARDZO NIEUDOLNE "MIASTO" z koplem na czele :oops:
Przeprowadzono REMONT trybuny TYLKO PO ... TEN STADION W OBECNYM KSZTAŁCIE NADAJE SIĘ TYLKO JAKO boisko treningowe !!! A NIE JAKO STAION 14 -krotnego mistrza Polski !!! WSTYD :oops:
KIBICU NIEBIESKICH PAMIĘTAJ PRZY NASTĘPNYCH WYBORACHH NA KOGO - NIE GŁOSOWAĆ !!!!!!
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak chcesz politykowac to sie zapisz do pisiorków abo ojca dyrektora abo jeszcze kaj indzij a niy politykuj sam;Zdzisław 1942 miasto już kiedyś a konkretnie po meczu z Bologną (ile to już lat ) po prezętacji "świateł " zapowiedziało że wkrótce bedzie podgrzewana murawa (prace miały zacząć się jesienią ) WTEDY RUCH JAKO PIERWSZY MIAŁBY TAKĄ MURAWĘ !!! (nie liczę podgrzewanej jaką miał ROW Rybnik już w latach 70)
I CO Z TEGO WYNIKŁO !!!
nie zrobili by nic
U NAS JEST BO MAMY BARDZO , BARDZO NIEUDOLNE "MIASTO" z koplem na czele
Przeprowadzono REMONT trybuny TYLKO PO ... TEN STADION W OBECNYM KSZTAŁCIE NADAJE SIĘ TYLKO JAKO boisko treningowe !!! A NIE JAKO STAION 14 -krotnego mistrza Polski !!! WSTYD
a jeźli idzie ło budowa stadionu to jeźli Ruch jest firmom prywatnom to niby czamu miasto ze swoich czyli m. in.moich i Twoich piniyndzy mo mu budować stadion? może conojwyżyj wybudowac obiekt miejski i tela i byłby on wówczas jedynie użytkowany pzrez klub za co musiołby łon placić; wiync pzrestoń uprawiać sam politka i tela; jak chcesz załóż partio abo stowarzyszynie i idź do wyborów z hasłym wybuduja nowy stadion do Ruchu; łobejrzymy czy wygrosz...
A innom sprawom jest, że w sumie Ruch to naprowdy wielko dźwignia reklamowo dla miasta yno to cza wykorzystać...
I'm a man who walks alone
Te widza,że nie jesteś w temacie...i chyba najwyższy czas cie uświadomić,że dlatego miasto mo budować stadion bo on należy właśnie do miasta...do mnie to tez nie docierało nie umiałem tego zrozumieć ale wreszcie doszło gdy na własne oczy zobaczyłem kto obstawia np.Benefis Gucia...i jakie napisy sa widoczne np. na drzwiach wewnątrz budynku klubowego...(MOSiR...niestety!!!!!!!!!)Pavlique pisze:jak chcesz politykowac to sie zapisz do pisiorków abo ojca dyrektora abo jeszcze kaj indzij a niy politykuj sam;Zdzisław 1942 miasto już kiedyś a konkretnie po meczu z Bologną (ile to już lat ) po prezętacji "świateł " zapowiedziało że wkrótce bedzie podgrzewana murawa (prace miały zacząć się jesienią ) WTEDY RUCH JAKO PIERWSZY MIAŁBY TAKĄ MURAWĘ !!! (nie liczę podgrzewanej jaką miał ROW Rybnik już w latach 70)
I CO Z TEGO WYNIKŁO !!!
nie zrobili by nic
U NAS JEST BO MAMY BARDZO , BARDZO NIEUDOLNE "MIASTO" z koplem na czele
Przeprowadzono REMONT trybuny TYLKO PO ... TEN STADION W OBECNYM KSZTAŁCIE NADAJE SIĘ TYLKO JAKO boisko treningowe !!! A NIE JAKO STAION 14 -krotnego mistrza Polski !!! WSTYD
a jeźli idzie ło budowa stadionu to jeźli Ruch jest firmom prywatnom to niby czamu miasto ze swoich czyli m. in.moich i Twoich piniyndzy mo mu budować stadion? może conojwyżyj wybudowac obiekt miejski i tela i byłby on wówczas jedynie użytkowany pzrez klub za co musiołby łon placić; wiync pzrestoń uprawiać sam politka i tela; jak chcesz załóż partio abo stowarzyszynie i idź do wyborów z hasłym wybuduja nowy stadion do Ruchu; łobejrzymy czy wygrosz...
A innom sprawom jest, że w sumie Ruch to naprowdy wielko dźwignia reklamowo dla miasta yno to cza wykorzystać...
..........POZDRO...........
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
Skończcie sie wadzić, stadion Ruchu został przejęty przez miasto zarządcą obiektu jest MORiS.Na podstawie umowy Ruch użyczo stadion za symboliczno kwota.Wszelkich inwestycji na obiekcie dokonuje MORiS Chorzów.TYLA NA TEMAT STADIONU
Porządne zachodnie kluby nie mają własnych stadionów tylko korzystają z nich na podobnej zasadzie jak my (Arena Amsterdam, Toyota Arena, Arena Auf Schalke) i można jeszce w ciul wymieniać, fakt że nie mogymy równac się z klasą tych obiektów ale i tak już się trocha zmieniło na stadionie od kilku lot nie robiło się nic.
W tym roku raczej akcji z odśnieżaniem nie będzie. Wszystko się okaże na dniach.
Porządne zachodnie kluby nie mają własnych stadionów tylko korzystają z nich na podobnej zasadzie jak my (Arena Amsterdam, Toyota Arena, Arena Auf Schalke) i można jeszce w ciul wymieniać, fakt że nie mogymy równac się z klasą tych obiektów ale i tak już się trocha zmieniło na stadionie od kilku lot nie robiło się nic.
W tym roku raczej akcji z odśnieżaniem nie będzie. Wszystko się okaże na dniach.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]