kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
szczerze to jo by go nie chciol widziec na Cichej, to bylby gracz co by ino paczol jak stad kase wziosc po najnizszej lini oporu i jaknajszybciej stad pitac .... wkoncu chop z czerwonego swiataPavlique pisze:Ciekawy byłby ruch z Bębenem, on jest teroski wolny a po mojymu mo lepsze papióry na grani w torze niż Nowak... no ale my już momy Norke wiyn w tymacie tormana chyba już ni ma gotki

- L.G
- Kontakt:
Z tym Nowakym to niystety przesadzocie, zresztą jak to czynsto wom sie zdarzo.
Nowak jest tormanym conajwyzy !!! POPRAWNYM i to wszystko w Ruchu na ty pozycji i rak ryba i stąd wasze uwioelbienie.
Zrtesztą mody Beben to tyz ino bramkaż POPRAWNY, tak jak Nowak
Nowak jest tormanym conajwyzy !!! POPRAWNYM i to wszystko w Ruchu na ty pozycji i rak ryba i stąd wasze uwioelbienie.
Zrtesztą mody Beben to tyz ino bramkaż POPRAWNY, tak jak Nowak
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
taki tekst możno by podpiąć pod bardzo wielu naszych grajków, (np Petasza kerym się sam niyftorzy onanizujom,) Pulkowskigo, Smarzyńskigo i jeszcze wielu wielu inychto bylby gracz co by ino paczol jak stad kase wziosc po najnizszej lini oporu i jaknajszybciej stad pitac .... wkoncu chop z czerwonego swiata
Niy pisza tego coby się wadzic yno takmi sie zdo ze Bęben to naprowdy niezły torman; natomiast jeźli publicznie obraził Ruch to ni maco godać, zero szacunku
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
ahhh ten pozegnalny meczMkF pisze:ku*** dokladniePatton pisze:Jakub Wierzchowski Najlepszym Bramkarzem Polski!!8) tyz to byl torman , nawet elwry chytol 8) :lol:
Ruch 4-3 Groclin

w bramce musioł stoć Grzanka
ale pożegnanie Kuba mioł fajne

przynajmniej jo go lubioł ;]
JAKUB WIERZCHOWSKI ! NAJLEPSZYM BRAMKARZEM Polski
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo pamietom ze w tym szpilu Groclin oddol 3 strzaly i 3 bramy taki byl dobry Grzanka wtedy :lol: a Wierzchowski dostol koszyk prezetow po szpilu 8) i odjechol do Bremysadik pisze:ahhh ten pozegnalny mecz
Ruch 4-3 Groclin
ale pożegnanie Kuba mioł fajne![]()

I skandowanie podczas jego pożegnalnego szpilu "NIE ZAPOMNIMY!!!JAKUBA NIE ZAPOMNIMY!!!"MkF pisze:jo pamietom ze w tym szpilu Groclin oddol 3 strzaly i 3 bramy taki byl dobry Grzanka wtedy :lol: a Wierzchowski dostol koszyk prezetow po szpilu 8) i odjechol do Bremysadik pisze:ahhh ten pozegnalny mecz
Ruch 4-3 Groclin
ale pożegnanie Kuba mioł fajne![]()

-
- Kontakt:
Ja i Kuba przijechol sam do Bremy i ch... pogrol.
Czesto z nim godolech,miol problemy z jezykiem(brak checi) jak mi powidziol slaby w te klocki
a co sie z tym wiaze wiecie.
Szkoda ze mu sie nie udalo mily bol synek.Ale zawsze mi godol ze w Ruchu jak by nie ta kasa to nigdy by nie odszedl bo sie super czul i u nas za***iscie bylo.
Kiedys prziszol i godol ze musi nos podac do sadu bo w ch... kasy mu wiszymy
Czesto z nim godolech,miol problemy z jezykiem(brak checi) jak mi powidziol slaby w te klocki

Szkoda ze mu sie nie udalo mily bol synek.Ale zawsze mi godol ze w Ruchu jak by nie ta kasa to nigdy by nie odszedl bo sie super czul i u nas za***iscie bylo.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
to tako niewielko sprzecznosc nie sadzisz?HBSiwy pisze:Ja i Kuba przijechol sam do Bremy i ch... pogrol.
Czesto z nim godolech,miol problemy z jezykiem(brak checi) jak mi powidziol slaby w te klockia co sie z tym wiaze wiecie.