Spiker na Ruchu
-
- Kontakt:
JA SZALA OBCEGO KLUBU NIGDY NIE ZALOZE !!! NAWET BY MI TO PRZEZ MYSL NIE PRZESZLO TAK JAK MOWIL PATTON ZADNEMU SZANUJACEMU KIBICOWI TEGO TLUMACZYC NIE TRZEBA !!!!!!!!!!!!!! NA NIC TLUMACZENIA ZE TO ZE TAMTO ALBO SIE UTOZSAMIAM Z KLUBEM NA ZAWSZE, ALBO TO pi***ole I WYKLADAM LACHE NA WSZUSTKO I SE ROBIE FOTY Z KIM CHCE I GDZIE I NIKOMU SIE NIE MUSZE TLUYMACZYC OPCJE SA DWIE JA WYBRALEM TA PIERWSZA :)TAKIE MOJE SKROMNE ZDANIE !! nic nie usprawiedliwia takiego zachowania N I C ! Piotrek Lech czy inni pilkarze ktorzy utozsamiaja sie z Ruchem dla nich wielkie brawa i szacunek tym bardziej ze oni w zabrzu czy gdzies tam nie sa dla przyjemnosci i nie pija sobie wodki TYLKO PRACUJA CIEZKO NA RODZINY I CHLEB I NIE SA TAM JEDEN DZIEN CZY JEDNO POPOLUDNIE TYM BARDZIEJ WIELKIE BRAWA DLA TAKICH PILKARZY ZE W TAKICH CHWILACH NA OBCYCH TERENIE MYSLA O NASZYM KLUBIE I POROWNYWANIE SIE DO NICH CONAJMNIEJ BLEDNE BO W ICH PRZYPADKU TO ONI PROMUJA KLUB A NIE ROBIA Z SIEBIE DURNI . co innego byc z naszym klubem na dobre i zle u siebie czy na wyjezdzie a co innego latac w obcych barwach !!!
PS
a to forum szybko sie zmienia
PS
a to forum szybko sie zmienia

-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo zdania nie zmienił, i tak jak żech pisoł, o same zdjęcie pretensji nie miołch, ale o założenie szala ja, i nadal mom. Może z czasem mi minie, ale na razie czuja duży nie smak. A co do spikerki to my sie raczej ino mogemy pisać, a i tak decydują inni, choć nasze nie zadowolenie czy też zadowolenie momy prawo pokazać
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- m-p
- Kontakt:
Tak czytam wyjasnienia Bogdana hmm...tak jak pisal
ktos chciał zdjecie z "małpą" z TV i dostał zdjecie + jeszcze cos
czyli burze wsrod kibiców. Sam czyn jest naganny !
Bogdan jako osoba pobliczna kojarzona oprocz teatru
i filmu z naszym klubem jest czy tego chce czy nie
ikoną Ruchu w mediach, tak jak panowie Kutz czy Miodek
i o tym Bogdan musisz pamiętać.
W jednym z programow "Europa da sie lubic" jeden z gosci
Paolo Cozza ktory identyfikuje sie z mediolańskim
Interem otrzymał w prezencie od "przyjaciolki" szalik
....Milanu! Z wyrazem cierpienia na twarzy zalozyl go
i doczekał do konca programu. Ciekawe czy przyjaciele sie
go wyrzekli po programie ale wydaje mi sie ze przyjeli jego postawe ze zrozumieniem,
dlatego ja tez czyn Bogdana przyjmuje jako nieporozumienie :oops:
i mysle ze nie ma do czego wracać a spikerski
mikrofon nie zmieni szybko wlasciciela!
ktos chciał zdjecie z "małpą" z TV i dostał zdjecie + jeszcze cos
czyli burze wsrod kibiców. Sam czyn jest naganny !
Bogdan jako osoba pobliczna kojarzona oprocz teatru
i filmu z naszym klubem jest czy tego chce czy nie
ikoną Ruchu w mediach, tak jak panowie Kutz czy Miodek
i o tym Bogdan musisz pamiętać.
W jednym z programow "Europa da sie lubic" jeden z gosci
Paolo Cozza ktory identyfikuje sie z mediolańskim
Interem otrzymał w prezencie od "przyjaciolki" szalik
....Milanu! Z wyrazem cierpienia na twarzy zalozyl go
i doczekał do konca programu. Ciekawe czy przyjaciele sie
go wyrzekli po programie ale wydaje mi sie ze przyjeli jego postawe ze zrozumieniem,
dlatego ja tez czyn Bogdana przyjmuje jako nieporozumienie :oops:
i mysle ze nie ma do czego wracać a spikerski
mikrofon nie zmieni szybko wlasciciela!
- vinc84
- Kontakt:
bardzo sie wkurwiłem jak szpiegłem Kalusa z szaliku dziewczyn.po mojemu to brak charakteru,tak sie nie robi panie Kalus!
fota z kibicami obcej drużyny ofszem ale po ch** ubierać ich barwy???
każdy popełnia błędy więc myśle że oficjalne przeprosiny i obietnica ze nigdy już nie popełnisz takiej gafy ewentualnie bym przyjął ale i tak to już nie to panie K.
TYLKO RUCH
fota z kibicami obcej drużyny ofszem ale po ch** ubierać ich barwy???
każdy popełnia błędy więc myśle że oficjalne przeprosiny i obietnica ze nigdy już nie popełnisz takiej gafy ewentualnie bym przyjął ale i tak to już nie to panie K.
TYLKO RUCH
Jo osobiscie ni mom zamiaru przebacyc Kalusowi bo niby czamu? dyc jak tamtyn pajac z gks chciol z Kalusym fotka to mog sie Kalus kole niego stanonc ino i ni loblykac tyj skurwialy szmaty na kark wtedy by bol wilk syty i owca calo bo tak jak kalus powiedziol lon je losobom publicznom i mo prawo sie takie czy inne fotki robic tela tak jak godom mog stanoc a szala ni loblykac. Mie nojbardzi nerwuje to ze kaj sie tyn colki Kalus ni pokozywol to fanzolol ze je z Chorzow ze krew mo niebiesko ze Ruch je wazny itd. a tu taki numer mie zastanowio ino jedno czy jakby na tamtym turnieju abo jedyn pieron wie co to bolo podlazla do Kalusa jakos dziolcha(tako richtig kibicka gks :lol: ) i zaproponowala mu zdrada malzensko to tyz by na to poszol? zdrada mo rozne oblicza nie zawsze musi dosc do stosunku petting tyz styknie do mie ni ma lo cym godac kalus w moich slypiach je skoncony a dziwia sie niekerym sam na tym forum ku*** jak wiatraki dzien po publikacji zdjyncia jechali rowno z Kaluym a dzisiok prawie kolegi szkoda godac
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- markomaniak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to jo ci odpowiem , nie wyzywolech go i nie zamierzomsadik pisze:w sumie co wy myslicie ze jak by Bogdan był w spikerce 11 marca to by ktos go zjeboł ?
pierwszy szpil - odrazu z Widzewem wiec bydzie zabawa i nikt nie bydzie pamietol o tym incydencie
tzn moje zdanie
a o incydencie pamietac bede i wiekszosc Ruchu z Katowic pewnie tez