FORUM CENZUROWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: heli » 10 lut 2006, o 05:22

a ja tam jestem za porządkiem na forum i jak ktoś nie umie w normalny sposób przedstawić swoich argumentów (nie trafia do mnie argument, bo oni inaczej nie zrozumią) to ostrzeżenie potem ban i dziękujemu takiemu delikwentowi i abstachując tutaj od samych poglądów jakie on posiada. Jedyna uwaga, to samemu zamykaniu tematów jestem przeciwny, choć jeżeli one od początku są bzdurne to również za, bo nie mom ochoty czytać na forum, jak nazywacie swoje penisy czy inne tego stylu pytania (wiem, wiem, przeciez moge nie wchodzić). A więc banowaniu mówimy tak, zamykaniu raczej nie, choc wiadomo, ze łątwiej zamknąć dany temat niż ostrzegać i ostrzegać ludzi za pojedyncze wpisy, szczególnie, że wszyscy robią społecznie i mają tez normalne zajęcia.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#17 Post autor: radzion » 10 lut 2006, o 08:56

tyn tymat tyz bydzie zablokowany pewnie:))))))))))

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Mikoruch » 10 lut 2006, o 14:21

Proponuję zrobić awarię forum na 2 tydnie i w tym czasie kupic murzyna :D

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#19 Post autor: L_M » 10 lut 2006, o 15:12

Raz na jakis czas sa tu takie chore jazdy jak ten temat. Ludzie, jak temat nie jest zamykany to sie slyszy 'gdzie sa ci moderatorzy', jak ktos jest zbanowany albo temat mu zamkna, to to sie nazywa cenzura. Nas tu jest kilka tysiecy, i nigdy wszyscy nie ebda zadowoleni. Dochodzi do sytuacji, w ktorej w danym temacie jedna i druga strona bierze sie do opluwania oponentow, i obie strony maja zal, ze nie pozwala im sie wyrazac swojego zdania bo maja 'niepoprawne opinie'. CHORE!Jedno jest pewne, nikt tutaj nic nie cenzuruje, nie ma 'jedynej porpawnej ideologii' itd. To znowu tez wielu sie nie podoba i wielu ma o to pretensje. My administratorzy i moderatorzy to co robimy staramy sie robic jak najlepiej, chetnie przystajemy na propozycje uzytkownikow itd. I bedziemy to robic dalej, w taki sposob jak do tej pory. Mysle ze tak zle nie jest, a jesli naprawde ktos nie moze tego juz wytrzymac, to sadze, ze ostatecznie zdanie mozna wyrazac tez gdzie indziej.

DjMaciar
Kontakt:

#20 Post autor: DjMaciar » 10 lut 2006, o 15:56

LKUAS M.
ja nie mowie ze nie robicie dobrej roboty ale poniektore tematy sa bardziej glupawe nizeli podane przezemnie
i nikt ich nie zamyka ja nawet bylem bierny w tych tematach o ktorych napisalem i ktore zostaly zamkniete
bodajrze jest tam po jednym moim wpisie
a to czy komus sie podoba np.MASKOTKA,KALUS czy MURZYN a sdrugiemu nie to juz inna sprawa
czy naprzyklad to ze dwoch gosci ktorzy pisza tu na forum ma odmienne zdanie to grzech??
ten temat zalorzony przez moja skromna osobe nie ublirza nikomu ja tylko pytam czy BEDZIEMY CEZUROWAC
FORUM czy zostawimy je biegowi czasu nie zamykajac tenatow na ktore jest popyt
PATTON JA NIE JESTEM JAK CI JUZ PISALEM KIEDYS WSZECHWIEDZACY I WROZBITA poprostu
to ze kiedys na znak jednosci z ofiarami tragedi zamknoles temat Kalusa potem go otwarles
ale ze wzgledu na to iz forum mialo problem z serwerem wrocilo do poprzedniego wygladu i znow zablokowal sie temat to tylko ty wiesz (WIEDZIALES DO CZASU OPUBLIKOWANIA TEGO) ja niestety nie wiedzialem tak samo jak
pisales juz raz ze jestem zalosny bo pytalem kto wywalil zdjecia FCD z tenatu o FCD niestety tez nie wiedzialem iz byl
to blad systemowy forum a ty chcesz mnie krytykowac
W TYM TEMACIE TUTAJ NIE CHODZI MI O TYPOWE CENZUROWANIE tylko o to by nie zamykac
tematow tego typu ktore sie pojawily i cieszyly sie zainteresowaniem
BO ROZUMIE jak wejdzie jakis dzikus i poda temat JAK NAZYWASZ SWOJEGO PENISA to jest oki i nikt go nie zamyka
tego typu tematy zamykajcie i to zanim ktos zdarzy odpowiedz wpisac
DZIEKI ZA POPARCIE Z STRONY NIEKTORYCH KOLEGOW Z FORUM
JUZ SIE W TYM TEMACIE NIE BEDE WYPOWIADAL CO MIALEM DO POWIEDZENIA JUZ PRZEKAZALEM
BOG ZAPLAC
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#21 Post autor: Patton » 10 lut 2006, o 16:06

Amen!! To jak - zamykamy?? :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#22 Post autor: 19r20 » 10 lut 2006, o 16:08

jak naj mniej cenzury i jak naj mniej obcych na forum bo oni tylko psuja krew
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ODPOWIEDZ