kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Johny_BatoRy

#1261 Post autor: Johny_BatoRy » 10 lut 2006, o 11:03

Piotruś pisze:No konkretne wzmocnienie to cieszy :) To ja proponuje zabawe w wytypowanie 11 Ruchu ktora powinna wybiec
na murawe w pierwszym meczu z Widzewem....czy jeszcze za wczesnie na takie typowania?
Myśla, że jeszcze za wczesnie bo kadra nie jest jeszcze zamknieto...

Bardzo sie ciesza, ze Wojtek Grzyb jest juz prawie u nos :wink: To dobry pilkarz nawet na 1 liga co pokozol nie roz :)

"Zrezygnował z zaległości, które Odra miała wobec mnie, bo chcę ziścić swe marzenia i zagrać w pierwszym zespole Ruchu - mówi Grzyb." - a myslol zech ze nie mo juz takich ktorzy sie kieruja sentymentem, a jednak :) i za to wielki szacunek dla niego

Dave82

#1262 Post autor: Dave82 » 10 lut 2006, o 11:05

jak widać są jeszcze zawodnicy których marzeniem jest gra w Ruchu ( brawo Wojtek z Tobą pójdziemy na awans ) , a nie na wioskach dla kasy (Gęsior , Lech ) . Myśle że to najlepszy transfer tej zimy ! WOJTEK GRZYB K.S RUCH Chorzów

kolend

#1263 Post autor: kolend » 10 lut 2006, o 11:30

Starowicz, Baran, Basa ale przede wszystkim Makuch, Mikulenas, Grzyb to sa na prawde chyba najlepsze wzmocnienia na jakie moglismy liczyc w sytuacji naszego klubu

jeszcze tylko Bizackiego stracic w tej Grecji i pieknie bedzie...

Halemba2
Kontakt:

#1264 Post autor: Halemba2 » 10 lut 2006, o 11:31

Z tym chopym to juz powinni podpisywać ... Przeca wiadomo że się wyleczy a nawet jak Go bydzie coś boleć to i tak wylezie na boisko ..... Nie po to rezygnował z kasy żeby siedzieć na ławie albo wogóle nie grać ..... WOJTEK WOJTEK KS RUCH

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1265 Post autor: BAFista » 10 lut 2006, o 11:56

KK - NAPISAŁ ZE TO ZASŁUGA MIEDZY INNYMI KIBICOW Z FORUM!!!!!!WIEC PANOWIE LORENS & ZIETEK PO DUZYM JASNYM DLA NAS

AndRe
Kontakt:

#1266 Post autor: AndRe » 10 lut 2006, o 11:57

zaczynam to widziec pozytywnie :D

jeszcze niech Marek to pouklada i moze .............

ale lepiej nie mowic by nie zapeszac i sie nie rozczarowac 8)

teraz pytanie kto odejdzie z kadry

oczywiscie troche trzeba pomarudzic i szkoda ze nie ma u Nas Ksiezyca

NO i KONIECZNIE 2 BRAMKARZ!!!!!! Norko na drugiego bylby chyba idealny...
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Esiu.

#1267 Post autor: Esiu. » 10 lut 2006, o 12:09

Kogoś muszą wywalić, bo momy trocha za dużo grajków.
Jo stawiom na Bize - ale to jak zwykle pobożne życzenie:D

Bolcek

#1268 Post autor: Bolcek » 10 lut 2006, o 12:21

A gdzie ci grajkowie z pierwszoligowych klubów, których nie trzeba testować bo ich 'marka' jest powszechnie znana, a których pozyskanie obiecywał wielokronie zarząd i trener??? Coś mi się wydaje, że już nikt dobry, kto mógłby nasz zespół pociągnąć do I ligi nie dojdzie w tej przerwie:((

arcio
Kontakt:

#1269 Post autor: arcio » 10 lut 2006, o 12:46

Bolcek pisze:A gdzie ci grajkowie z pierwszoligowych klubów, których nie trzeba testować bo ich 'marka' jest powszechnie znana, a których pozyskanie obiecywał wielokronie zarząd i trener??? Coś mi się wydaje, że już nikt dobry, kto mógłby nasz zespół pociągnąć do I ligi nie dojdzie w tej przerwie:((
kolejny malkontent
z Mikulenas, Makuch i Grzyb to nie są zawodnicy z I ligi?
to nie są te poważne wzmocnienia?
jezu ludzie kogo wy tu chcecie? Zidana?
powtarzam to po raz setny - Ruch to obecnie przeciętny zespół grający w II lidze (srodek tabeli a nawet poniżej) który dwa razy z rzedu bronił sie przed spadkiem do III ligi !!
przejrzyjcie na oczy coponiektórzy - my nie są (nazazie) zespołem I-ligowym walczącym o majstra
jo jest zadowolony z tych transferów
przydołby się jeszcze bramkarz, ale tu chyba Norko zostanie i mimo wszystko jeszcze jeden stoper i prawy pomocnik

kto wyleci?
wg mnie na dziś: smarzyński i wawrzyńczok
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#1270 Post autor: wolfik » 10 lut 2006, o 12:55

Wiadomosc sezonu, niech se Lech i Gesior rozmieniaja swoja kariere na drobne kajs na wiuoskach. Grzyb pokazal ze ma klase i niebieskie serce, a kasa to nie wszystko. Wlasnie na takich ludziach, powinnismy oprzec nasz Ruch i zbudowac druzyne z charakterem z którą będą utożsamiac sie kibice.

Natomiast martwi mnie brak inicjatywy naszych dzialaczy. Dostaja czolowego zawodnika pierwszoligowej druzyny na tacy, a jeszcze sie wahaja czy podpisac kontrakt. Jak sam Grzyb podkresla ze bedzie gral w Ruchu dzieki kibicom, Kalusowi, Srutwie, Bizakowi, a jakos nie widze w tym gronie dzialaczy to nie swiadczy o nich najlepiej.

PS. Moze nie na temat ale bedzie jakas prezentacja druzyny przed sezonem?

Awatar użytkownika
markomaniak
Kontakt:

#1271 Post autor: markomaniak » 10 lut 2006, o 13:08

moim zdaniem transfery Ruchu w porownaniu z innymi drugoligowymi druzynami wygladaja dosc przyzwoicie.
Widzew na razie mo nojbardziyj konkretne wzmocnienia. Kujawiak, LKS, Radomiak tyz niczego sobie. Do tej grupy bych doliczyl Ruch.
Mikulenas, Makuch, Grzyb to dobre fusbalery.
zoboczymy czy Basta to taki talent jak nom godaja- mom nadzieja ze ja.
Baran, Starowicz tyz bydom chciol cos pokozac.
teroz nom brakuje jeszczez ino tormana.
nojwazniejsze ze trener Wlecialowski bydzie wiedziol co chce, a to juz je polowa sukcesu.

Stona
Kontakt:

#1272 Post autor: Stona » 10 lut 2006, o 13:18

wolfik pisze:
PS. Moze nie na temat ale bedzie jakas prezentacja druzyny przed sezonem?
8 marca w dzien kobiet ;) na hali Morisu...
za Tobą pójde w ogień, wode..

Raulito
Kontakt:

#1273 Post autor: Raulito » 10 lut 2006, o 13:21

Tez tak sadze ze RUCH jakby nie bylo to na dzien dzisiejszy ma dobre wzmocnienia....ahaa wpiosywac sie,:) http://www.ligapolska.pl/forum/viewforu ... c44f17cb5e
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

kopec161
Kontakt:

#1274 Post autor: kopec161 » 10 lut 2006, o 13:56

Brawo Wojtek Grzyb takich zawodnikow potrzeba wiecej w ruchu pokozol ze nie zalezy mu na kasie

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#1275 Post autor: 19r20 » 10 lut 2006, o 16:10

patrząc na nazwiska będziemy silni
ale wszystko zweryfikuje liga i abmicje...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Zablokowany