kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dobry był, dobry, nie moge powiedzieć :lol:
A wracając do tematu to ciekawi mnie i widze że nie tylko mnie co sie dzieje z Grzybem? Bo czytałem że warunkiem pozostania w Ruchu jest wyjazd na obóz, a to nastąpi jak przejdzie badania u Wielkoszyńskiego? Wie może ktoś coś wiecej na ten temat?
A wracając do tematu to ciekawi mnie i widze że nie tylko mnie co sie dzieje z Grzybem? Bo czytałem że warunkiem pozostania w Ruchu jest wyjazd na obóz, a to nastąpi jak przejdzie badania u Wielkoszyńskiego? Wie może ktoś coś wiecej na ten temat?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Lutz
- Kontakt:
Mom takie trocha retoryczne pytanie - Grzyb mo "niebieskie serce" jak wszyscy wiymy , ale czy to styknie co by nom pomóc ?? Przejście z piyrszy ligi do drugi to jakby niy boło krok w tył w karierze , czymu niy chce ( abo niy może ) iść kajś do klubu piyrszoligowego ?? Powtarzom , że jo sam nic niy sugeruja ino pytom .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Sprawa podpisania kontraktu z Ruchem jest przesadzona - Wojciech Grzyb w rozmowie ze mna dziś dnia. - Mam nadzieję, że za jakiś czas stanę przed lustrem i z czystym sumieniem powiem sobie: OK, zrezygnowałem z występów w ekstraklasie, większych pieniędzy, ale wróciłem do pierwszej ligi z ukochanym Ruchem - dodaje. Wiecej w jutrzejszym Fakcie... 
PS. Takich chopow ze swieca szukac! Tacy som nom potrzebni!
PS.2. Wojtek powiedzial mi, ze dowiedzial sie o temacie na jego temat na naszym forum od Bogdana Kalusa. Z ciekawosci wszedl na forum i po przeczytaniu naszych wpisow dostal dodatkowego kopa, aby przyjsc na Cicha za wszelka cene. Jak podkresla sam Wojtek, duza w tym zasluga Bogdana wlasnie, a takze Mariusza Srutwy i Krzysia Bizackiego.

PS. Takich chopow ze swieca szukac! Tacy som nom potrzebni!
PS.2. Wojtek powiedzial mi, ze dowiedzial sie o temacie na jego temat na naszym forum od Bogdana Kalusa. Z ciekawosci wszedl na forum i po przeczytaniu naszych wpisow dostal dodatkowego kopa, aby przyjsc na Cicha za wszelka cene. Jak podkresla sam Wojtek, duza w tym zasluga Bogdana wlasnie, a takze Mariusza Srutwy i Krzysia Bizackiego.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I to jest włąśnie chop dla któego moga łazić na szpile, czy od czasu do czasu i turlać sie po polsce. Z nim moga sie identyfikować, bo wiem, ze jest tak wychowany jak jo i mo takie same korzenie!!!! Ino mom nadzieja, że udowodni to na boisku, a wtedy nie boja sie o frekwencja, o porażki, o styl gry i o to, czy sie byda som siebie pytoł - kaj jest nasz ukochany RUCH
- vahanara
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bartos w Gorniku , Zuga w GKS, Gielza w GKS, Jabol w Ruchu? :lol:Pavlique pisze:A wracając do tematu... Kowalczyk wylecioł z Wisły i jest bezrobotny... hm..... możno by coś w tyj sprawie zadziałać panowie działacze...
animozje i fanatyzm do druzyny to juz przeszlosc 8)
ale faktycznie bylby to dobry pomysl tylko chyba w kwestiach finansowych nierealny
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: