FORUM CENZUROWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
-
- Kontakt:
FORUM CENZUROWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Buri powiedz mi ino po co ty zamykosz te wszystkie tematy
przeciez ktos je zalorzyl po to by mozna bylo dyskutowac nie koniecznie
zawsze tak by opinie byly jednomyslne
TU JUZ WIDZE 3 TEMATY ZAMKNIETE
SPIKER NA RUCHU
MURZYN W RUCHU
MASKOTKA RUCHu
czy od teraz kazdy temat ktory sie pojawi na forum pierw
bedzie przechodzil cenzure a potem dopiero ukarze sie dla wszystkich ????
POWOLI ZACZYNA BYC TO ZALOSNE!!!!!!!!!!!!!!!
TEN TEMAT TEZ NAPEWNO ZAMKNIECIE BO PRAWDA W OCZY KOLE co ?????
przeciez ktos je zalorzyl po to by mozna bylo dyskutowac nie koniecznie
zawsze tak by opinie byly jednomyslne
TU JUZ WIDZE 3 TEMATY ZAMKNIETE
SPIKER NA RUCHU
MURZYN W RUCHU
MASKOTKA RUCHu
czy od teraz kazdy temat ktory sie pojawi na forum pierw
bedzie przechodzil cenzure a potem dopiero ukarze sie dla wszystkich ????
POWOLI ZACZYNA BYC TO ZALOSNE!!!!!!!!!!!!!!!
TEN TEMAT TEZ NAPEWNO ZAMKNIECIE BO PRAWDA W OCZY KOLE co ?????
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Patton
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Niy wnikom w to czy ten tamat je zamkniynty to dobrze czy źle - egal , ale Twoje rozumowanie Atom troszka mnie irytuje. Forum , je przedewszystkim po to aby dyskutować, wymieniać poglondy i nawet wadzić, a nie do dochodzodzenia do jakiegoś konsensusu , idąc Twoim tropym rozumowanio to trza by było pozamykać wszystkie podfora bo dyskusja na nich do niczego niy prowadzi, a "ustawy końcowy i tak niy podpiszymy". Abo policzyć wszystkie posty i czy wszyscy wyrazili swoja opinio na dany temat i potym szluss zu machen. Takie postympowanie tysh do niczego niyprowadzi.
- vahanara
- Kontakt:
Tak na poważnie to uważam że póki ludzie się wpisują - nieważne czy mądrze czy nie - to temat jest potrzebny. Po to w końcu są fora. Rolą moda - w moim mniemaniu - jest pilnowanie by tematy się nie powtarzały, ewentualnie by jacys "obcy" nie rozpieprzali nam forum. Tyle. Każda taka ingerencja pod tytułem "bo rozmowa prowadzi do nikąd" jest formą cenzury.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
W takim wypadku zamknij i tyn temat bo pryndzy czy późni dojdzie do kłótni - chyba że jeszcze niy wszyscy wyrazili swoja opinia , a jak chcesz to wogóle sprawdzać czy już wszyscy co mieli co do powiedzynio wyrazili swoja opinia. Z całym szacunkiym ale moim zdaniym rozumowanie troszka bez sensu.
Edit:
Na podforum "po meczu" jest nowy temat" - "po meczu" - takie coś powinno byś z góry wywalane, bez komyntarza.
Edit:
Na podforum "po meczu" jest nowy temat" - "po meczu" - takie coś powinno byś z góry wywalane, bez komyntarza.
-
Stop Cenzurze! Moim zdaniem wiekszosc tematow do niczego nieprowadzi i niczego NIE ZMIENI,to tylko gadka,chec wyrazenia swojego zdania, chodzi o dyskusje i nic wiecej po to jest forum.Wiec zamykanie jest bez sensu.
Ostatnio zmieniony 9 lut 2006, o 21:44 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lutz
- Kontakt:
Stali bywalcy forum , raczy niy plujom sobie w twarz wzajymnie , jak już to padajom mehr oder weniger ostre i czasami tyż ironiczne docinki to wszystko. Na tym właśnie polego forum , bez tego było by nudno niy uważosz ?? Ok temat z murzynym już był , ale wtedy niy chodziło o żadnego konkretnego "czowieka" , teroz momy inno sytuacja bo zaglondo nom to widmo prosto w oczy i temat jes t( był jak nojbardzi aktualny) . Powtarzanie sie tematów na forum było , jest i bydzie to je niyuniknione - je jedna mało różnica - jak temat boł założony 2 lata tymu to jo niy widza problymu w tym co by go na nowo otworzyć bez przeszukiwania forum , tym bardzi że jest on bardzo aktualny. Jak wytłumaczysz w taki bądź razie zamkniyncie tamatu o Kalusie ?? Czy było to dobre posuniyncie niy wiym , ale i tyn umar by żmierciom naturalnom bez zamykanio.
- Patton
- Kontakt:
Lutz - temat o Kalusie byl zamkniety w dniu tragedii!! A pozniej go otwarlem, niestety forum znowu siadlo i wrocilo do bazy danych poprzedniej. A tak ode mnie to powiem, ze poprostu sobie lubicie stwarzac problemy. Cofnac sie pol roku wstecz - biadolenie, ze forum siegnelo dna, ze jeden bluzga drugiego itd. Jak jakos staramy sie to kontrolowac ( czasami z lepszym, lub gorszym skutkiem ), to odzywaja sie glosy, ze cenzura. Ja Ci otworze ten temat o murzynie, tylko 80% nie bedzie tyczylo jego gry w sparingu, czy treningow. Beda tylko bluzgi, obrazanie sie itd. A tego jednak chcialbym uniknac, zreszta reszta modow tez. Ktos wspomnial o demokracji - ludzie, to jest tylko forum internetowe!! Nie robcie z tego czesci doktryny politycznej!! PozdRawiam!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
ja to widze tak
temat o murzynie niczego nie wnosi oprocz tego ze zaczynalo sie wpolne jezdzenie po sobie
jak ktos nie lubi czornych to nie polubi ich mimo tego tematu
i tak nie mamy wplywu na to kto bedzie grac
zaczynaly sie jazdy chore
Temat Kalusa byl zamkniety na moja prosbe dzieki ktoremus z modow
obecnie niektorzy na Slasku dalej przezywazaja tragedie zwiazana z Targami Katowickimi
i klocenie sie czy Kalus bedzie miec szalik GKS czy tez stringi z Gornika chyba jeszcze jakis czas wydaje sie byc nie na miejscu
na moj gust nie ma zadnej cenzury na forum wiec chyba nie ma sensu dorabiac ideologie do tego
temat o murzynie niczego nie wnosi oprocz tego ze zaczynalo sie wpolne jezdzenie po sobie
jak ktos nie lubi czornych to nie polubi ich mimo tego tematu
i tak nie mamy wplywu na to kto bedzie grac
zaczynaly sie jazdy chore
Temat Kalusa byl zamkniety na moja prosbe dzieki ktoremus z modow
obecnie niektorzy na Slasku dalej przezywazaja tragedie zwiazana z Targami Katowickimi
i klocenie sie czy Kalus bedzie miec szalik GKS czy tez stringi z Gornika chyba jeszcze jakis czas wydaje sie byc nie na miejscu
na moj gust nie ma zadnej cenzury na forum wiec chyba nie ma sensu dorabiac ideologie do tego
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Lutz
- Kontakt:
Atom wiym czytołech , i niy umniejszając tragedii w Katowicach, żałoba narodowa już minęła i jeśli spowodu tego nieszczęścia temat był zamkniynty to nojwyższy czas go otworzyć - logiczne wnioski z Twojeggo postu. Co nie znaczy że optuja za tym rozwionzaniym.
Na morzu czerwonym zginęło poraset osób i jakoś żodyn niy wpod na pomysł zawarcia forum. Wiym poruszom sam bardzo delikatno sprawa i niy na temat , ale teroz właśnie nasunęła mi sie ta mało refleksja jak słowo "tragedia" może być relatywne.
Som tyn temat w kerym teroz piszymy prawdopodobnie niy mo sensu - idąc dali Twoim sposobym myślynio.
Edit : Patton - pisali mi posty w tym samym czasie bez to tyż niy zdonżyłech przeczytać Twojego
Na morzu czerwonym zginęło poraset osób i jakoś żodyn niy wpod na pomysł zawarcia forum. Wiym poruszom sam bardzo delikatno sprawa i niy na temat , ale teroz właśnie nasunęła mi sie ta mało refleksja jak słowo "tragedia" może być relatywne.
Som tyn temat w kerym teroz piszymy prawdopodobnie niy mo sensu - idąc dali Twoim sposobym myślynio.
Edit : Patton - pisali mi posty w tym samym czasie bez to tyż niy zdonżyłech przeczytać Twojego

-
- Kontakt:
dla mnie jest to cenzura i ni jak ma sie to do idei powstania takich miejsc jak to ... czy ktos ma problem z pominieciem tematu ktory go nieinteresuje lub bulwersuje??? raczej to tylko kwestia osobistych antypati i sympati niestety admini tez ludzie ...
a tak przy okazji NIE CZARNYM i vinc84 masz racje jak sie pojawi chocby na minute na boisku dam se z tym wszystkim spokoj i nie dupcz ze jestem jak ci co przestaja chodzic jak zle graja bo ja wtedy bylem problem w tym ze oni przyjda jak twoj nowy idol strzeli bramke ja nie ale niech tam mnie to i tak bedzie walilo bo to bedzie juz twoj i tobie podobnym klub....
a tak przy okazji NIE CZARNYM i vinc84 masz racje jak sie pojawi chocby na minute na boisku dam se z tym wszystkim spokoj i nie dupcz ze jestem jak ci co przestaja chodzic jak zle graja bo ja wtedy bylem problem w tym ze oni przyjda jak twoj nowy idol strzeli bramke ja nie ale niech tam mnie to i tak bedzie walilo bo to bedzie juz twoj i tobie podobnym klub....