Spiker na Ruchu
- Anmael
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
racja sadik, niech kozdy mo swoje zdanie na temat Kalusa i mo prawo gośno je pedzieć,
ino niech mi tu nikt nie pisze że jo jakos inkwizycja uprawiom abo że dziewczyny z gieksy się śmieją z tego skuli moich wypowiedzi a nie postawy tego judasza, bo to je odwracanie kota ogonym (z calym szacunkiem dla moich dwoch niebieskich kotów).
Tako momy niestety praktyka na tych stronach.
A teraz trocha teorii.
Honor dla kibica to jak sakrament kaplaństwa do księdza, jego złamanie powoduje niedwreacalne skutki.
Jest oczywiście jeszcze teoria liberalizmu i wybaczania, co do liberalizmu to daje on swobodę, wolność postaw jednostki, jest on daleko od spraw honorowych i jest zaprzeczeniem świata kibicowskiego, co do wybaczania to nalezy prosic o wybaczenie lub przynajmniej okazać skruchę i przeprosiny, bez gwarancji że będzie przebaczone.
ino niech mi tu nikt nie pisze że jo jakos inkwizycja uprawiom abo że dziewczyny z gieksy się śmieją z tego skuli moich wypowiedzi a nie postawy tego judasza, bo to je odwracanie kota ogonym (z calym szacunkiem dla moich dwoch niebieskich kotów).
Tako momy niestety praktyka na tych stronach.
A teraz trocha teorii.
Honor dla kibica to jak sakrament kaplaństwa do księdza, jego złamanie powoduje niedwreacalne skutki.
Jest oczywiście jeszcze teoria liberalizmu i wybaczania, co do liberalizmu to daje on swobodę, wolność postaw jednostki, jest on daleko od spraw honorowych i jest zaprzeczeniem świata kibicowskiego, co do wybaczania to nalezy prosic o wybaczenie lub przynajmniej okazać skruchę i przeprosiny, bez gwarancji że będzie przebaczone.
- Patton
- Kontakt:
przkro mi panie Bogdanie ale nie znajduje uzasadnienia dla założenie szalika gksy,nikt nie może zabronic chodzic dalej panu na mecze ale niewyobrażam sobie że dalej bedzie pan czynnie uczystniczył w życiu mojege klubu dlaczego?
bo MÓJ HONOR TO WIERNOŚĆ a pan poprostu próbuje robi sobie reklame kosztem (teraz )jakis dospeli,żałosne.
bo MÓJ HONOR TO WIERNOŚĆ a pan poprostu próbuje robi sobie reklame kosztem (teraz )jakis dospeli,żałosne.

pewnie bol na dziewczynach ... pi***olenie czego to on dla tego klubu nie zrobil ... jo wiem jedno co zrobil oblekl szmata na kark kosy a co do liberalizmu to sporo liberalnych niebieski lazi teraz na dziewczyny wiec wola dmuchac na zimne i wykreslic tego goscia z listy ludzi ktorych kojarza z ruchem wszystko w temacie ... JUDASZ JUDASZ JUDASZ JUDASZ
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czyli jak aktor prywatnie lubi zwierzęta, to poza sceną mo zabić kota i psa bo to mu przyniesie popualrność ... przynajmniej w Fakcie albo w SuperExpresieatomic pisze:To co Kalus napisal jest dla mnie do zrozumienia. On jest w pierwszym rzedzie aktorem a potem gdzies spikerem Ruchu.
Dlatego tez w tym momencie myslal o swojej ogólnej popularnosci a nie o tym jak to bedzie wygladalo ze spiker Ruchu robi sobie fotki z szalikiem i kibicami GieKSy.
Glupio wyszlo i on sam napewno tez o tym wie. Ale wszystkich tych co sie bulwersuja prosze przypomniec sobie wlasne slowa wtedy jak bedziecie szukac pracy i dostaniecie ja w firmie z Sosnowca.
sranie w banie - dziwne jak ludzie dajom się manipulowac podobnymi gupotami
Wedlugl mnie to najzwyklejsza prowokacja GKS-u. A niech sie kibice Ruchu wadza. Moze Kalus chcial dobrze i nie wyszul intencji prawokacyjnej. Jak widze ze tez fanatyzm jest zlym doradca, dlaczego nikt nie probuje wyczuc sytuacji? Dlaczego nikt nie probuje zrozumiec niektorych sytuacji zycia. Wielu z Was ma kolegow na uczelni, w pracy, czy tez w zyciu towarzyskim z Katowic ktorzy sa kibicami GKS-u. Zyjecie , bawicie sie , itd. Ale wiem ze kazdy ma swoje reguly tzw.granice. Dlaczego i takiej sytuacji w jakiej znalazl sie wielki czlowiek o sercu "Niebieskim" nikt nie potrafi tego zrozumiec. Czy nalezy odrazu niszczyc? Zrownac z blotem. A czy kazdy z Was nie robi bledow, gaf, czy tez nieporozumien? Czy my wszyscy jestesmy bez zadnej winny? Tak udciwie nie kazdy o tym pomysli.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gerhat. Tak i nie. Kalus jest publiczna osoba. Wiem ze na takie osoby patrzy sie pod innym katem. Ale nadal uwazam ze tez taki czlowiek powinny miec troche zrozumienia u innych.
Dajmy jemu szanse , szanse w formie wypowiedzenia sie na tym forum. Sam jestem ciekaw co ma wszystki do powiedzenia. Moim zdaniem gdyby Kalus chcialby sie odczepic od Ruchu , to by to zrobil w troche inny sposob.
Jest ofiara prowokacji. Tylko kto jest prowokator?
Dajmy jemu szanse , szanse w formie wypowiedzenia sie na tym forum. Sam jestem ciekaw co ma wszystki do powiedzenia. Moim zdaniem gdyby Kalus chcialby sie odczepic od Ruchu , to by to zrobil w troche inny sposob.
Jest ofiara prowokacji. Tylko kto jest prowokator?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: