kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
Prasa donosi...
Ruch sprawdza Węgrów
Zamiast zapowiadanych wcześniej Serbów, drużynę Ruchu wzmocnią być może zawodnicy z Węgier. Wczoraj wieczorem do Chorzowa dotarli bramkarz Szabó Kalman (25 l.) i pomocnik Attila baumgartner (28 l.).
- Pokonali spory kawał drogi, mam więc nadzieję, że nie są to przypadkowi piłkarze - uśmiechał się Mirosław Mosór, dyrektor klubu.
Obaj zawodnicy, podobnie jak bramkarz Tomasz Kościukiewicz (23 l.) z Widzewa Łódź, będą testowani do końca tygodnia.
Źródło: "FAKT" 25 stycznia 2006
Zamiast zapowiadanych wcześniej Serbów, drużynę Ruchu wzmocnią być może zawodnicy z Węgier. Wczoraj wieczorem do Chorzowa dotarli bramkarz Szabó Kalman (25 l.) i pomocnik Attila baumgartner (28 l.).
- Pokonali spory kawał drogi, mam więc nadzieję, że nie są to przypadkowi piłkarze - uśmiechał się Mirosław Mosór, dyrektor klubu.
Obaj zawodnicy, podobnie jak bramkarz Tomasz Kościukiewicz (23 l.) z Widzewa Łódź, będą testowani do końca tygodnia.
Źródło: "FAKT" 25 stycznia 2006
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tego Baumgartnera mniej wiecej znam
mial byc wielka nadzieja pilki madziarskiej i Ferencvarosa
nie do konca wyszlo.Ale na Polska druga lige powinien byc ok
choc ja mam uraz do takich graczy ktorzy maja papiery
Baban u Nas, Nankow w Gks......
mial byc wielka nadzieja pilki madziarskiej i Ferencvarosa
nie do konca wyszlo.Ale na Polska druga lige powinien byc ok
choc ja mam uraz do takich graczy ktorzy maja papiery
Baban u Nas, Nankow w Gks......
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
CZyżby kłopoty bogactwa... 8)Działacze Ruchu wciąż szukają doświadczonego stopera. Kto wie, czy szansy gry nie dostanie kolejny obcokrajowiec, tym razem z Serbii. Z Ruchem cały czas trenują, choć kontraktów nie podpisali, napastnik Szymon Pińkowski, bramkarz Tomasz Kościukiewicz i obrońca Paweł Szczepanik. Jeżeli do zdrowia wrócą wszyscy kontuzjowani zawodnicy, kadra Ruchu będzie zbyt liczna i prawdopodobnie kilku piłkarzy pożegna się z klubem. Testy bramkarzy nie oznaczają, że zespół opuści Sebastian Nowak, który wraca do pełnej sprawności po kontuzji ręki. - Myślę, że w lutym, gdy zespół wyjedzie na zgrupowanie do Grecji, będę mógł już stanąć między słupkami - mówi Nowak. Jeżeli działacze znajdą dla Nowaka godnego następcę, utalentowany bramkarz latem pożegna się z Chorzowem. Bez przeszkód przebiega też rehabilitacja Wojciecha Myszora, Łukasza Janoszki i Mariusza Śrutwy. - Z nogą jest wszystko w porządku. Jeżeli taka będzie wola trenera, być może zagram już w sobotę - mówi Śrutwa. Pech nie opuszcza Grzegorza Rajmana, który wciąż zmaga się z urazem nogi.
Oby to miało przełożenie na wyniki...
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Bramkarz Kalman Szabo i pomocnik Attila Baumgartner po raz pierwszy trenowali wczoraj z chorzowską drużyną.
Attila Baumgartner:
Marek Wleciałowski, trener, który zazwyczaj nie jest skory do pochwał, stwierdził po pierwszym treningu, że to ciekawy zawodnik. - Widać, że to nie jest przypadkowy piłkarz - podkreślał.
Moze jednak warto mu sie przyjzec
Attila Baumgartner:
Marek Wleciałowski, trener, który zazwyczaj nie jest skory do pochwał, stwierdził po pierwszym treningu, że to ciekawy zawodnik. - Widać, że to nie jest przypadkowy piłkarz - podkreślał.
Moze jednak warto mu sie przyjzec

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tela tryner ło testowanym marokańczyku....Jestem pod wrażeniem przygotowania motorycznego Salaha. Musi jednak popracować nad realizacją założeń taktycznych. Jesteśmy nim nadal zainteresowani.
Boja sie nojgorszego....
i wcale mie niy przekonuje argumynt ze jakiś ronaldinho, etoo czy inny Drogba som gwiazdami...
yno siednonć i płakać
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: