Działania marketingowe
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie chce mi sie przepisać całego ale zainteresował mnie ten ostatni fragment:
(...)Fojcik liczy, że przy klubie powstanie "punkt wolantariatu". - Skupiałby ludzi, którzy którzy pomagaliby organizować akcje promocyjne - wyjaśnia. Fani mają mieć też wpływ na produkcję i wzory nowych pamiątek. Możliwe, że powstanie odznaka "Przyajciel Ruchu".
mnie to coś bardzo przypomina, co nie Patton
(...)Fojcik liczy, że przy klubie powstanie "punkt wolantariatu". - Skupiałby ludzi, którzy którzy pomagaliby organizować akcje promocyjne - wyjaśnia. Fani mają mieć też wpływ na produkcję i wzory nowych pamiątek. Możliwe, że powstanie odznaka "Przyajciel Ruchu".
mnie to coś bardzo przypomina, co nie Patton

nigdy nie jest za późno
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Do rzici z takim podejściem jakiś wolontariat, abo inno zapomoga; dyć Ruch to mo byc normalno firma nastawiono na zysk a niy Caritas abo manufaktura chałupniczo; bo tak to mogymy sami się robić szale - (omy na drutach usztrykują
) a gorczki z logo tyż sami wypolymy abo domy kaj do szkoły ceramicznyj zrobić (mom nawet taki namiar); szkoda słów dalij wali amatorszczyznom spod znaku Rogali że hej;
Tak to mogymy sjechać do okryngowy i tam richtig na wolontariacie jechać; nawet i grajków zatrudnić jako wolontariuszy..

Tak to mogymy sjechać do okryngowy i tam richtig na wolontariacie jechać; nawet i grajków zatrudnić jako wolontariuszy..

Ostatnio zmieniony 23 sty 2006, o 19:52 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone
- Patton
- Kontakt:
Większość wielkich firm na zachodzie także zatrudnia ludzi na zasadzie wolontariatu. Młodzi ludzie dzieki temu zdobywaja doswiadczenie. W sumie działalność wielu chłopaków można nazwać wolontariatem. Fajnie by było, by mogli oni sobie to wpisać do CV jako swoje doświadczenie zawodowe. Nie mylcie wolontariatu z pańszczyzna za darmo i oczywiscie wolontariat moze być formą pomocy klubowi w niektórych sferach i nie zastąpi rzetelnej pracy działaczy
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja ale muszymy bnapisać do Zimonia coby roz w miesioncu we wszyskich kosciołach archidiecezji była robiono zbiórka na potzreby niybieskigo Caritasu aha i nie zaszkodziłoby wydeptać droga do ojca dyrektora.Pavlique oby Ruch był właśnie takim Caritasem bo tak dobrze i sprawnie jak oni prosperują to tylko pozazdrościć
i nie mówie tego z przymróżeniam oka...

mie niy szło ło to zeby dowalić Caritasowi - bo mam do niego wielki szacunek ale stoi o to zeby z Ruchu niy robic organizacji charytatywnej nastawionej na rozdowani barzij potrzebującym... 8)
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3127819.html
kazdy 1 % sie liczy!!!
kazdy 1 % sie liczy!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: