Spiker na Ruchu
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pierwsze też myslałem że to jakiś fotomontaż ale raczej to niemożliwe
światło, kąty, odbicia, ostrość, proporcje - wszystko się zgadza
dajmy Gerardowi jakies dwa dni na wyjaśnienie, a potem se z nim "pojadymy"
na chwila obecno nie widza jednak sensownego wytłumaczenia - bańka, głupi żart, chęć zrobienia przyjemności jakiemuś colo - to wszystko nie tłumaczy postepowania bądź co bądź osoby publicznej, kibicowskiego symbolu Ruchu. Gańba
Goscioo kaj żeś ta fota wyniuchoł
światło, kąty, odbicia, ostrość, proporcje - wszystko się zgadza
dajmy Gerardowi jakies dwa dni na wyjaśnienie, a potem se z nim "pojadymy"
na chwila obecno nie widza jednak sensownego wytłumaczenia - bańka, głupi żart, chęć zrobienia przyjemności jakiemuś colo - to wszystko nie tłumaczy postepowania bądź co bądź osoby publicznej, kibicowskiego symbolu Ruchu. Gańba
Goscioo kaj żeś ta fota wyniuchoł
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- obronca
- Kontakt:
-
- Kontakt:
On jest jednak osoba publiczna i pewnie poprosily go dziewczyny zeby sobie zrobil z nimi zdjecie, wiedzac ze on jest chorzowski. Jakby odmowil, to moglby sie chlop na oklep po wyjsciu zalapac....Najwazniejsze co w sercu, a nie na szyi...
Ale chetnie poslucham wytlumaczenia...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
Marne wytlumaczenie, od tych 2 na zdjęciu raczej by nie dostoł. By szlo to przeboleć jakby nie miol tego szala na karku, ale to już przegięcie pałybluefil pisze:On jest jednak osoba publiczna i pewnie poprosily go dziewczyny zeby sobie zrobil z nimi zdjecie, wiedzac ze on jest chorzowski. Jakby odmowil, to moglby sie chlop na oklep po wyjsciu zalapac....Najwazniejsze co w sercu, a nie na szyi...

- Rejon
- Kontakt:
fota juz wcora boła na forum gks, tyżech sie z leksza zdziwił :?
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
Ja osbobiscie szmaty z wrogiego klubu bym nie zalozyl i chocby mi to kazal zrobic nawet dla zartu Bill Clinton to pi***ole zasady kazdy powinien miec ktory mieni sie kibicem danego klubu . a co do oklepu? hmm bedac kibicem tego czy tego zespolu trzeba sie z tym liczyc ze predzej czy pozniej mozna wylapac na brode i napewno nie jest to powod do wypierania sie klubu w danym przypadku niewiem jak bylo z ta fota ale fakt jest jaki jest takei moje skromne zdanie na ten temat
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W życiu bych sie nie założył szala innej drużyny, przynajmniej tak to widza teraz. o ile samo zdjęcie z innymi nic bych nie mioł, szczególnie, że jest to osoba, co z racji zawodu nie może sobie okazywać jakiejś nienawiści do innych grup, którzy może są też jego widzami, ale jednak co innego nie okazywanie nienawiści, a co innego przychlebianie sie innym nawet jeżeli by to było dla jaj, chyba można wywarzyć środek, rozumia zdjęcie, ale jakby nie mioł tego szala. A tak w summie czy jakiekolwiek wyjaśnienia są w stanie coś zmienić, bo przynajmniej dla mnie to nie trafi i nie przekono, a w moich oczach jako kibic i jako człowiek wiele stracił.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Rafi88
- Kontakt:
-
- Kontakt:
niestety obawiam sie ze w tym przypadku sprawa dostania wp***dol nie miala miejsca , a
nawet gdyby to wlasnie bylby idealny moment zeby pokazac kogo sie ma w seRcu
przykry to widok - szczegolnie dla kibicow Ruchu z Katowic
dla mnie sprawa jest o tyle smutna iz myslalem ze on naprawde JEST JEDNYM Z NAS , nie jakims pajacem
jacy lubia sie pokazywac w warszawie na legii/polonii/kadrze zeby zyskac nowe grono sympatykow/telewidzow
ale normalnym fanem Ruchu ktory oprocz tego jest tez aktorem - niestety POMYLILEM SIE
nawet gdyby to wlasnie bylby idealny moment zeby pokazac kogo sie ma w seRcu
przykry to widok - szczegolnie dla kibicow Ruchu z Katowic
dla mnie sprawa jest o tyle smutna iz myslalem ze on naprawde JEST JEDNYM Z NAS , nie jakims pajacem
jacy lubia sie pokazywac w warszawie na legii/polonii/kadrze zeby zyskac nowe grono sympatykow/telewidzow
ale normalnym fanem Ruchu ktory oprocz tego jest tez aktorem - niestety POMYLILEM SIE
- Neo
- Kontakt:
Szok..... Nie wyobrazam sobie zeby ten chop który nosił na swoich barach szal gieksy kiedykolwiek jeszcze prowadził mecz na naszym kochanym RUCHU. To jest nie do pomyslenia. Szacunek pozstanie za to co przez tyle lat zrobił dla naszej druzyny, ale osobicie juz nigdy bym go nie chciał zobaczyc w naszej Świątyni.
Niech ktoś założy ankieta,bo jo ni umia niestety(oczywiście po ustosunkowaniu się samego zainteresowanego na forum do tej fotki)o treści "Czy po incydencie z fotką Bogdan Kalus powinien nadal prowadzić mecze przy ulicy Cichej 6" - TAK lub NIE.Jestem niezwykle ciekawy jakby rozłożyły się proporcje do obecnej ankiety pt "Spiker na Ruchu".PS.Ja osobiście nie wiem co o tym myśleć - mętlik w głowie na ten temat
:roll: :?
POZDRO !!!

-
- Kontakt:
Pewne rzeczy, symbole, wartości, są jak najświętsze relikwie... do mie to jest Ruch - może i trocha juz z dystansem pacza na kupa spraw kere sie w moim klubie dziejom ale wierność to fundament kożdyj wiary; niy chca przekreslać tego chopa ale Świynty Pyjter po zdradzie gorzko zaplakoł.... i późnij sie nawrócioł...
Wina mioł odpuszczony ale pokuta do końca dni prawioł...
Wina mioł odpuszczony ale pokuta do końca dni prawioł...
I'm a man who walks alone