Sparingi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
21 stycznia 2006, 13:00 - Chorzów (Stadion Śląski - boisko boczne)
Ruch Chorzów 0-0 GKS Katowice
W sparingowym spotkaniu rozegranym w Chorzowie Ruch zremisował bezbramkowo z IV-ligowym GKS-em Katowice.
z 90minut....
Ruch Chorzów 0-0 GKS Katowice
W sparingowym spotkaniu rozegranym w Chorzowie Ruch zremisował bezbramkowo z IV-ligowym GKS-em Katowice.
z 90minut....
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Simone
- Kontakt:
Czego można się spodziewać po bardzo intensywnych przygotowaniach kondycyjnych ?? Przecież wiadomo że w Grecji bedą trenować już typowo piłkarsko a teraz to był obóz kondycyjny .... Zresztom grali z liderem 4 ligi , a z takimi przeciwnikami ostatnio sukcesów nie odnosili dla przypomnienia PP z ostatnich 2-3 lat
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Ruch Chorzów - GKS Katowice 0:0 (0:0)
Skład Ruchu:
I połowa: Paśnik - Petasz, Balul, Baran, Smarzyński - Wawrzyńczok, Bonk, Makuch - Bizacki, Basta, Uss
II połowa: Paśnik - Musiał, Bartnik, Klaczka, Smarzyński (75' Balul) - Foszmańczyk, Pińkowski, Makuch - Ćwielong, Łudziński, Markiewicz
Rzekomo w takich .
Zastanawia mnie brak : Pulkowskiego , Starowicza i Mikulenasa ( przeziebienie ? )
Skład Ruchu:
I połowa: Paśnik - Petasz, Balul, Baran, Smarzyński - Wawrzyńczok, Bonk, Makuch - Bizacki, Basta, Uss
II połowa: Paśnik - Musiał, Bartnik, Klaczka, Smarzyński (75' Balul) - Foszmańczyk, Pińkowski, Makuch - Ćwielong, Łudziński, Markiewicz
Rzekomo w takich .
Zastanawia mnie brak : Pulkowskiego , Starowicza i Mikulenasa ( przeziebienie ? )
Prasa donosi...
Kołyska dla DominikaSimone pisze:Zastanawia mnie brak : Pulkowskiego ,
Michał Pulkowski (27 l.) musiał nagle opuścić zgrupowanie Ruchu Chorzów.Urodził mu się syn!
Wczoraj pomocnik Niebieskich wyjechał do rodzinnej Warszawy. W domu zastał wspaniałą niespodziankę. Żona Wioletta (28 l.) trzymała na rękach synka Dominika. Maluch okazał się prawdziwym okazem zdrowia, bo w skali Apgar otrzymał 10 punktów.
- Waży 3 kg i wciąż się usmiecha! To jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu - opowiadał Pulkowski, dla którego najbliższe miesiące będą próbą charakteru.
- Zdecydowaliśmy, że żona z synkiem zostaną u teściów w stolicy. Mnie obowiązki wzywają na Śląsk. Mam nadzieję, że dziecko dodatkowo zmobilizuje mnie do pracy. Wiosną chciałbym błyszczeć na boiskach - dodał piłkarz.
Źródło: "Fakt" 21-22 stycznia 2006
PS.Taki mały OT.

PS2.Czy teraz już wiesz dlaczego nie grał w dzisiejszym sparingu z Gieksą?

PozdRo 600.
Ruch - GKS 0:0
Wynik slaby, ale nie martwilbym sie..po pierwsze nasi dopiero dzisiaj wrocili ze zgrupowania i zaraz po wyjsciu z autokaru grali sparing..po drugie brakowalo kilku podstawowych graczy...a po trzecie inne niektore druzyny pierwszoligowe i drugoligowe nie zagraly rewelacujnie
Widzew - Unia Skierniewice 1:3
Polonia B. - Orzeb Babianica 0:3
Arka Gdynia - Kaszubia Koscierzyna 0:2
Wynik slaby, ale nie martwilbym sie..po pierwsze nasi dopiero dzisiaj wrocili ze zgrupowania i zaraz po wyjsciu z autokaru grali sparing..po drugie brakowalo kilku podstawowych graczy...a po trzecie inne niektore druzyny pierwszoligowe i drugoligowe nie zagraly rewelacujnie
Widzew - Unia Skierniewice 1:3
Polonia B. - Orzeb Babianica 0:3
Arka Gdynia - Kaszubia Koscierzyna 0:2
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20