patrzac etnicznie to z jastrzebia to tak choby z bieszczadow...KK pisze:Z Ruchem w WiśleLysy pisze:To kaj on trenuje w Wiśle czy w Ruchu? :lol:
Tak na marginesie. Ten Malkowski z Jastrzebia trenuje w Odrze W. i jestem pewny ze go kupia i chlopak zrobi kariere...21 lat, lewy pomocnik, a my szukamy w Bieszczadach :x
kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
Gitara woli 1 lige
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,12 ... plina.html
A P.Lech juz na zgrupowaniu z Belchatowem.
http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,12 ... plina.html
A P.Lech juz na zgrupowaniu z Belchatowem.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2006, o 11:29 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jak widać po raz drugi w ostatnim czasie byli zawodnicy Ruchu wybierają inne zespoły niż Ruch
dla tych kibiców którzy uważają że przywiązanie do barw w obecnych czasach ma jakieś znaczenie mam prośbe - przemyślcie te zachowania i wyciągnijcie wnioski: NIE MA TAKIEGO CZEGOŚ W OBECNYCH CZASACH
liczy sie tylko KASA
chociaż dziwie sie niektórym że wybierają 'wirtualnie' większa kase niż mniejsze ale pewne
Lechowi podobno za trzy lata wiszą kase
Gitara chyba o tym nie wie
mnei cieszy że my obecnie płacimy to co obiecamy w kontrakcie - przy jednoczesnych spłatach długu
to już znaczy że mamy płynność finansową
a czy gitara byłby wzmocnieniem? raczej wątpie
dla tych kibiców którzy uważają że przywiązanie do barw w obecnych czasach ma jakieś znaczenie mam prośbe - przemyślcie te zachowania i wyciągnijcie wnioski: NIE MA TAKIEGO CZEGOŚ W OBECNYCH CZASACH
liczy sie tylko KASA
chociaż dziwie sie niektórym że wybierają 'wirtualnie' większa kase niż mniejsze ale pewne

mnei cieszy że my obecnie płacimy to co obiecamy w kontrakcie - przy jednoczesnych spłatach długu
nigdy nie jest za późno
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wlasnie arcio, ale ciagle pamietam jeden post z tego tematu i to osoby dosc dobrze zorientowanej, a mianowicie:
Jakos mie to akurat optymistycznie nastawilo ale jak widac rzeczywistosc jest calkiem inna. Okienko jest wciaz otwarte i moze slowa pana Bogdana sie sprawdza, no chyba ze chodzilo o takie nazwiska jak Lech czy Gesior... ale to juz czas pokaze.Bogdan Kalus pisze:Kto odchodzi? wielu zawodników. Kto przychodzi? Ci którzy mają "niebieską eRkę w sercu" a o nazwiska postarajcie się sami! Ja wiem, ale nie powiem! Zgaduj zgadula! Ale niespodzianki chyba będą!
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
a moze dla zawodnikow wazne jest tez granie w wyzszej klasie rozgrywkowej? moze nie kazdy chce dobrowolnie grac w 2 lidze, skoro moze jeszcze pograc w 1!!!arcio pisze:jak widać po raz drugi w ostatnim czasie byli zawodnicy Ruchu wybierają inne zespoły niż Ruch
liczy sie tylko KASA
- L_M
- Kontakt:
A moze akurat w tym przypadku do Gornika latwiej sie zalapac niz do Ruchu? Skad wiecie w jakiej Gitara jest formie i czy w Chorzowie bylo na niego zapotrzebowanie? No a tak poza tym to w Zabrzu jeszcze nic nie podpisal.kolend pisze:a moze dla zawodnikow wazne jest tez granie w wyzszej klasie rozgrywkowej? moze nie kazdy chce dobrowolnie grac w 2 lidze, skoro moze jeszcze pograc w 1!!!arcio pisze:jak widać po raz drugi w ostatnim czasie byli zawodnicy Ruchu wybierają inne zespoły niż Ruch
liczy sie tylko KASA
- Simone
- Kontakt:
trzeba sobie na poczatku odpowiedziec na pytanie czy my go w ogole chcemy, jako Klub , bo niektore wypowiedzi brzmia jakby otrzymal od nas oferte ale jej nie przyjal
Zreszta mysle ze akurat teraz to mamy w skladzie na lewa obrone i lepszych i mlodszych : Bartnik oraz Makuch ktory z powodzeniem moze tam grac
A co do przejscia Wawrzyczka do Gornika to oczywiste ze sie tam zjawi jak juz kompletnie nikt nie bedzie go chcial bo tacy zawodnicy tam teraz ida
Zreszta jak ktos sie nie lapal do skladu w Dynamie Drezno to bynajmniej juz wielkiej formy nie prezentuje
jak najmniej emerytow no chyba ze naprawde klasowych , ale tacy wola 1 lige i dupna wyplate np: Groclin ,Belchatow ale szczerze mowiac nie dziwie im sie
Damy rade bez nich . Trzeba wierzyc w Marka bo jest kumaty z tego co slychac
Zreszta mysle ze akurat teraz to mamy w skladzie na lewa obrone i lepszych i mlodszych : Bartnik oraz Makuch ktory z powodzeniem moze tam grac
A co do przejscia Wawrzyczka do Gornika to oczywiste ze sie tam zjawi jak juz kompletnie nikt nie bedzie go chcial bo tacy zawodnicy tam teraz ida
Zreszta jak ktos sie nie lapal do skladu w Dynamie Drezno to bynajmniej juz wielkiej formy nie prezentuje
jak najmniej emerytow no chyba ze naprawde klasowych , ale tacy wola 1 lige i dupna wyplate np: Groclin ,Belchatow ale szczerze mowiac nie dziwie im sie
Damy rade bez nich . Trzeba wierzyc w Marka bo jest kumaty z tego co slychac
-
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie era takich zawodników jak Gitara i Lech sie juz skonczyla w Ruchu i oni nam nie sa potrzebni. Budujmy zespol oparty na mlodych, perspektywicznych zawodnikow a nie pilkarskich emerytow. Z postow niektorych wynika, ze w Ruchu ma powstac oddzial geriatryczny a nie druzyna. Doswiadczonych grajkow mamy az nadto teraz trzeba glodnych mlodych wilczkow, ktorzy sie zaangazuja i wniosa troche zycia do naszej druzyny
Wilus
Wilus
-
-
- Kontakt:
Trzeba dac czas Wlecialowi,on wie co robi ,napewno chce grac w 1 lidze ,jak on z tego nie zrobi zespolu to malo kto.o ile sie nie myle to 2dwa pierwsze mecze to Widzew i Lks i bedzie wszystko wiedomo o co bedziemy grac, teraz stara kadra moze nie miec miejsca w skladzie .Przecierz zostalo chyba z 6 zawodnikow z przed 2 lat.pomalutku ale stale do przodu. :flaga:
-
- Kontakt:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35027,3114522.html
Już kiedyś Kozik jako junior trenował w Ruchu
Już kiedyś Kozik jako junior trenował w Ruchu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Nie dziele nigdy zawodnikow na starych i mlodych tylko na dobrych i zlych.Ja osobiscie wierzylem,ze Pyjter Lech przyjdzie do nas i to nie w roli zmiennika tylko pierwszego tormana.Wybral Belchatow-jego decyzja i trzeba to uszanowac,w koncu to 1 liga.Moim zdaniem Lech jest najlepszym obecnie bramkarzem grajacym w polskiej lidze.Wilus pisze:Panowie era takich zawodników jak Gitara i Lech sie juz skonczyla w Ruchu i oni nam nie sa potrzebni. Budujmy zespol oparty na mlodych, perspektywicznych zawodnikow a nie pilkarskich emerytow. Z postow niektorych wynika, ze w Ruchu ma powstac oddzial geriatryczny a nie druzyna. Doswiadczonych grajkow mamy az nadto teraz trzeba glodnych mlodych wilczkow, ktorzy sie zaangazuja i wniosa troche zycia do naszej druzyny
Wilus
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
-
- Kontakt:
podzielam zdanie volka co do Lecha...
im starszy ten lepszy, jak gral u Nas robil wiele bledow (pamietny mecz z Hutnikiem Krakow 2-2 gdzie ryczal moja chociaz byl dwa metry od pilki)
pobyt w GKS i Gorniku zrobil z niego kawal dobrego bramkarza
co do Gitary nie wiem
nigdy nie widzialem w nim jakiegos super grojka ale wolne bil wybitnie dobrze.
no trudno trzeba szukac dalej. Moze jednak Kozik , moze Makuch..
im starszy ten lepszy, jak gral u Nas robil wiele bledow (pamietny mecz z Hutnikiem Krakow 2-2 gdzie ryczal moja chociaz byl dwa metry od pilki)
pobyt w GKS i Gorniku zrobil z niego kawal dobrego bramkarza
co do Gitary nie wiem
nigdy nie widzialem w nim jakiegos super grojka ale wolne bil wybitnie dobrze.
no trudno trzeba szukac dalej. Moze jednak Kozik , moze Makuch..
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)