kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!
NI PORADZA ZA PIERONA ZROZUMIEC CZAMU SAM RZODYN NI PROTESTUJE SKULI TEGO PIERONSKIEGO SPRZEDAWCZYKA USSA Z PIASTA PO JAKIEGO PIERONA SAM NOM JE POTRZEBNY TAKI FUSSBALER CO DOWNI SZPILE SPRZEDOWOL ROZ SPRZEDOL TO I DRUGI MOZE A POTYM LON BYDZIE WE INNYM KLUBIE A ZA RUCHYM BYDZIE CIONGNOL SIE SMROD JAK ZA PIASTYM TEROZKI JAK JUZ USS JE W RUCHU TO MOGYMY TYZ WZIONC BODZIOCHA JAKO MENAGO? SPRZEDAWCZYKI A'LA USS wy***rdalac Z CHORZOWA
-
- Kontakt:
Widze ze niektorzy ciagle na sile wyrzucaja Balula? 23-letni wychowanek. Zrobil duzo wieksze postepy w ostatnim czasie od Pepka, Fosy i Wawrzynczoka razem wzietych. Czeka go jeszcze wiele pracy, ale moze byc naprawde solidnym obronca na wiele lat.
PS. Z tego co wiem to podziekowali Wojneckiemu i Ussowi.
PS. Z tego co wiem to podziekowali Wojneckiemu i Ussowi.
- Simone
- Kontakt:
skoro podziekowali Wojneckiemu to pewnie Ksiezyc bedzie u nas gral ... w sumie szkoda bo przydaloby sie jeszcze dwoch srodkowych obroncow , no chyba ze cos szykuja
A co do Balula - 23 lata to najzwyzszy czas aby zaczac grac na wysokim poziomie , bardzo wysokim najalepiej
jeszcze dwoch skrzydlowych , jeden srodkowy pomocnik i mozna myslec o zespole na runde wiosenna
A co do Balula - 23 lata to najzwyzszy czas aby zaczac grac na wysokim poziomie , bardzo wysokim najalepiej
jeszcze dwoch skrzydlowych , jeden srodkowy pomocnik i mozna myslec o zespole na runde wiosenna
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i co jest ta lista tych 25 co jadą, co z tymi co mieli dziś podpisać, bedzie coś wiadomo, czy to była zaś kolejno informacja, kero sie zbytnio nie sprawdzi. Bo jakoś nikaj nie pisze, że ktoś coś dziseij podpisoł. Mom nadzieja, że nie bedzie to wszystko wiecznoie przekładane, a potem sie stanie wiecznym nigdy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=99544
ino tam niema Maria no chyba ze leczy kontuzja
ino tam niema Maria no chyba ze leczy kontuzja
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
zajac to 27-letni torman Finishparkietu Nowe Miasto Lubawskie
Trener Wleciałowski chciałby ponadto zabrać ze sobą byłego napastnika Piasta Gliwice Piotra Ussa, ale wszelkie decyzje związane z jego osobą będą już teraz zależeć tylko od działaczy Ruchu. – Problem polega na tym, że nie ma z tym zawodnikiem uregulowanych wszystkich kwestii formalnych, a zatem jego wyjazd na obóz stoi pod znakiem zapytania – stwierdził szkoleniowiec „Niebieskich”.
Trener Wleciałowski chciałby ponadto zabrać ze sobą byłego napastnika Piasta Gliwice Piotra Ussa, ale wszelkie decyzje związane z jego osobą będą już teraz zależeć tylko od działaczy Ruchu. – Problem polega na tym, że nie ma z tym zawodnikiem uregulowanych wszystkich kwestii formalnych, a zatem jego wyjazd na obóz stoi pod znakiem zapytania – stwierdził szkoleniowiec „Niebieskich”.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
fajnie że szukają bramkarza...za to duży plus!!Następny plus za Makucha--bedzie to duże wzmocnienie!!Osobiście podoba mi sie Mikulėnas--chop z doświadczeniem i pare tych bramek pewnie strzeli...Zupełnie nie rozumie po co ten Uss-chop zamieszany w sprawy sprzedawania meczy jest nam niepotrzebny...Nastepnie co mi sie bardzo nie podoba to ta długa kontuzja Rajmana--kiedy on ma zamiar wrócić...Wydaje mi sie że on za dużo nam nie pomoże...
Na ten obóz nie jedzie paru znaczących grajków--wielka szkoda...Teraz piłkarzy czeka dużo pracy,pracy i jeszcze raz pracy!!!
PS.Boczni pomocnicy potrzebni od zaraz!
Na ten obóz nie jedzie paru znaczących grajków--wielka szkoda...Teraz piłkarzy czeka dużo pracy,pracy i jeszcze raz pracy!!!
PS.Boczni pomocnicy potrzebni od zaraz!

- mumin1920
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Citko? :shock: To ja nie wiedziałem że on jeszcze sport wyczynowo uprawia :lol:
Nie no jaj sobie nie róbmy.
Osobiście dziwi mnie troche to że Wleciał zrezygnował z Wojneckiego. To jest solidny chłop i napewno byłby ciekawym wzmocnieniem. Brakuje mi w tym wszystkim środkowego pomocnika i skrzydłowego, no ale jeszcze jest czas wiec mam nadzieje że ktoś sie jeszcze pojawi.
Nie no jaj sobie nie róbmy.
Osobiście dziwi mnie troche to że Wleciał zrezygnował z Wojneckiego. To jest solidny chłop i napewno byłby ciekawym wzmocnieniem. Brakuje mi w tym wszystkim środkowego pomocnika i skrzydłowego, no ale jeszcze jest czas wiec mam nadzieje że ktoś sie jeszcze pojawi.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: