kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1006 Post autor: Simone » 11 sty 2006, o 00:02

coraz bardziej mi sie to nie podoba .

Po co nam kur ... jakis beznadziejny Uss ? Do tego potencjalny sprzedawczyk .

Druga sprawa to ten caly Ksiezyc . Koles gral (gra) w 3 ligowym Gorniku Wieliczka i z nami sie w sprawach finansowych nie moze dogadac , cos tu jest nie tak .

Dupny plus to Makuch ale to tez nie wiadomo co i jak . Moze wyladowac jeszcze u kogos innego .

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1007 Post autor: MkF » 11 sty 2006, o 01:02

Z drużyną Ruchu Chorzów po raz pierwszy trenował we wtorek Piotr Uss, 28-letni napastnik, który grał ostatnio w Piaście Gliwice. Piłkarz ma też wziąć udział w środowych zajęciach na sztucznej trawie Stadionu Śląskiego.

Krzysztof Ziętek, dyrektor klubu, ustalił już warunki kontraktu z Gražvydasem Mikulėnasem, od decyzji trenera Marka Wleciałowskiego zależy, czy w Chorzowie zostanie Jerzy Wojnecki. Komplikuje się transfer Adama Majewskiego z Kujawiaka Włocławek. Majewski przejdzie do Ruchu tylko w przypadku, jeżeli Kujawiak przeniesie się do Bydgoszczy, a na razie rozmowy na temat przenosin klubu zostały wstrzymane.

Coraz ciszej o transferze Tomasza Księżyca z Górnika Wieliczka. - Wygląda na to, że się nie dogadamy. Od tygodnia nie mam z działaczami Ruchu żadnego kontaktu. Nieprawdą jest, że problemem jest mój kontrakt z Górnikiem. Wieliczkę biorę na siebie. Problemem jest wysokość kontraktu - zdradza piłkarz.

Ruch kusi za to Marcina Makucha (ma za sobą już testy medyczne w Chorzowie), kolejnego piłkarza z Małopolski. Makuch, który jest zawodnikiem Cracovii, grał ostatnio w Podbeskidziu, ale działacze z Bielska-Białej nie mają dość pieniędzy, by zatrzymać go na dłużej.

źródło: Gazeta.pl

wsumie to Ussa nie jest zech przekonany :? ale to Makucha jak najbardziej jaaaa :D tylko zeby zas nie bylo takiego numeru jak z Jankowskim... :roll:

AndRe
Kontakt:

#1008 Post autor: AndRe » 11 sty 2006, o 01:07

Piotr Uss nie wiem czy dobry ale medialny ostatnio jak cholera :lol:

jeszcze tylko Diego Maradone , gracza w stylu Beckhama i japonczyka i mamy Real :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1009 Post autor: kobrrra » 11 sty 2006, o 11:15

"Real" to bedzie jak stadion zburzą i postawią hipermarket - Galeria HKS Real :wink:
maszeRuj albo Giń

COYD!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1010 Post autor: spyru » 11 sty 2006, o 11:22

Śrutwa, Biza, Ćwielong, Łudziński, Markiewicz, Janoszka, Mikulenas, Uss - 8 napastników :shock:
Balul, Bartnik, Myszor, Klaczka, Baran, Strażak + ewentualnie Księżyc, Makuch i Wojnecki - 9 obrońców
Bonk, Pulkowski, Smarzyński, Wawrzyńczok, Foszmańczyk, nie wiadomo co będzie z Petaszem - 6 pomocników
Jak dla mnie to logiki brak :?
Oczywiście kilku z w/w to są potencjalni nowi zawodnicy ale mimo wszystko... Owczarka i Rajmana nie licze bo pewnie na wiosne ich nie zobaczymy
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#1011 Post autor: radzion » 11 sty 2006, o 11:28

Spyru Makuch to pomocnik, Myszor rowneiz z wpowodzeniem moze grac w 2 linii, Bizacki kiedys tyz grywol po lewyj stronie pomocy!

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#1012 Post autor: Rejon » 11 sty 2006, o 11:52

jo sie na razie nie nerwuja, jak boło w lecie?? tyż durch wajanie że sie nic nie dzieje a potem dup, roz dwa - 3 transfery w jedyn dziyń i to takie o kerych nic wcześni w gazetach niy stoło napisane
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#1013 Post autor: Lutz » 11 sty 2006, o 12:06

vahanara fulosz choby łożarty . Twoim zdaniym jak ktoś niy mo akcji wykupionych w Ruchu to niy mom mieć prawa głosu , niy może krytykować , rozliczać , jak ja - to tyż niy może chwolić . A Ci co na szpile mimo ty mizery co 2 tydnie przyłażom wytrwale od X lot tyż niy majom nic do powiydzynio i niy majom prawa nikogo za nic rozliczać ?? Kto Twoim zdaniym mo rozliczać działaczy , zawodników , trenera i wyniki jak niy kibice ?? Dej sie chopie pokój bo w tym momyncie żeś ciulnoł kulom w płot i po jakiego ciula sie sam produkujesz jak na ze swoimi pożal sie panie Boże opiniami jak i tak niy mosz prawa zabiyrać głosu - nu chyba że mosz akcje wykupione . Pamiyntom wiela było godki o Mosórze że go niebiesko koszulka uwiero, czymu pamiyntomy to do dzisiej , a czymu niy momy pamiyntać słów wypowiedzianych bez jakby niy było troszka wyży postawionych w klubie jak Mosór . Jo w każdym bądź razie byda sie trzymoł tego co było powiedziane publicznie i nałamach prasy i z tego byda , powinniśmy my wszyscy Klub rozliczać . Pisza świadomie "Klub" jako całokształt . Te zapowiadane potężne wzmocnienia ocenić mogecie ino Wy , żeście som bliży, jo moga zaglondać tylko i aż na wyniki i plac w tabeli na koniec sezonu.

AndRe
Kontakt:

#1014 Post autor: AndRe » 11 sty 2006, o 12:08

spyru pisze:Śrutwa, Biza, Ćwielong, Łudziński, Markiewicz, Janoszka, Mikulenas, Uss - 8 napastników :shock:
Balul, Bartnik, Myszor, Klaczka, Baran, Strażak + ewentualnie Księżyc, Makuch i Wojnecki - 9 obrońców
Bonk, Pulkowski, Smarzyński, Wawrzyńczok, Foszmańczyk, nie wiadomo co będzie z Petaszem - 6 pomocników
Oczywiście kilku z w/w to są potencjalni nowi zawodnicy ale mimo wszystko... Owczarka i Rajmana nie licze bo pewnie na wiosne ich nie zobaczymy
Spyru niech tak bedzie...
Wreszcie sie bedziemy martwili nadmiarem zawodonkow a nie ich brakiem.,

Do pomocnikow ze znakiem zapytania mozna dac chyba Majewskiego czy ten transfer upadl???

Tak jak pisal radzion Makuch i Myszor moga grac w pomocy. Bizacki a nawet Srutwa (za Lenczyka chyba) tez grywali w pomocy. Niekiedy sie wydaje ze Cwielong gra skrzydlowego.
Ludzinski w Amice zaczynal jako pomocnik.
Licze na zostanie jednak Owczarka.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

salas
Kontakt:

#1015 Post autor: salas » 11 sty 2006, o 13:05

no i moze przyjdzie ten Sotnicki z Hutnika z 90minut.pl:
Waldemar Sotnicki od środy do poniedziałku przebywał na testach w Ruchu Chorzów. - Jestem zadowolony z tego, co pokazałem. Drużyna Ruchu bardzo mi odpowiada. Trener Marek Wleciałowski prowadził zajęcia bardzo ciekawie, zna się na rzeczy. Opinii o mnie nie wydał, gdyż czeka na wyniki testów wydolnościowych i szybkościowych, które przechodziłem w poniedziałek rano. Odpowiedź mam otrzymać w ciągu dwóch-trzech dni. W piątek Ruch wyjeżdża na obóz do Wisły i chce mieć wtedy kadrę w komplecie. Pewną przeszkodą w moim transferze jest fakt, że mam kontrakt z Hutnikiem do czerwca, dlatego chorzowianie się wahają. Bardzo bym chciał przejść do Ruchu, bo to stopień wyżej i można się pokazać - powiedział nam bramkarz Hutnika.
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

kolend

#1016 Post autor: kolend » 11 sty 2006, o 13:27

AndRe pisze:
spyru pisze:Śrutwa, Biza, Ćwielong, Łudziński, Markiewicz, Janoszka, Mikulenas, Uss - 8 napastników :shock:
Spyru niech tak bedzie...
Wreszcie sie bedziemy martwili nadmiarem zawodonkow a nie ich brakiem.,

Do pomocnikow ze znakiem zapytania mozna dac chyba Majewskiego czy ten transfer upadl???

Tak jak pisal radzion Makuch i Myszor moga grac w pomocy. Bizacki a nawet Srutwa (za Lenczyka chyba) tez grywali w pomocy. Niekiedy sie wydaje ze Cwielong gra skrzydlowego.
Ludzinski w Amice zaczynal jako pomocnik.
Licze na zostanie jednak Owczarka.
do tego Markiewicz i Ecik praktycznie nie grywaja w 1 druzynie, Bizacki powinien sobie dac spokoj, a Mariusz nie ma sil na wiecej niz jedna polowe... i juz sprawa nadmiaru napastnikow sie rozwiazala;)

Kobold
Kontakt:

#1017 Post autor: Kobold » 11 sty 2006, o 13:34

Kur** jeszcze nie było żadnego sparingu a niektórzy juz krytykują i chcą rozliczać Klimka. Ja tego nie rozumiem.

Mam do Was pytanie (tych którzy krytykują Klimka za oświadczenie o wzmocnieniach):

Co Klimek miał powiedzieć aby było dobrze ??

Gdyby powiedział że nas nie stac na jakies spektakularne transfery to zaraz posypały by się oskarżenia, że 14 mistrzów, że tradycja, że historia itd. Chop pomaga na tyle na ile może. I chwała mu za to. To może od razu powiecie mu że w związku z tamtym oświadczniem i niezadowalającymi nas transferami ma znikać z klubu ? Trzeba sie pogodzić z tym że teraz mamy "chude lata", najpierw trzeba zrobic porządek w klubie, pozbyc się długów. A kupowanie zawodników "na kreche" pewnie sprawiłoby Wam dużo radości ale do czego by to doprowadziło klub ??

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#1018 Post autor: vahanara » 11 sty 2006, o 15:28

Lutz. Od rozliczania zawodników powinien być trener, od rozliczania trenera działacze a od rozliczania działaczy właściciel (akcjonariusze spółki). Kibice mogą wyrażać opinie, nawet krytkować -tylko myli Ci sie krytyka z wiecznym narzekaniem - a przede wszystkim kibicować (dopingować - znaczy wspomagać) drużynę.
Reszty nie będę komentował bo nie warto.
Żyj se tym swoim reichu i spróbuj tylko od czasu do czasu zrobić (powiedzieć) coś konstruktywnego - bo o coś pozytywnego będzie ciężko - a nie siej wiecznego defetyzmu.
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1019 Post autor: Ozor » 11 sty 2006, o 16:33

Jak zwał tak zwał niech będą to opinie.Wiele z tych komentarzy można by uniknąc wystarczy że co jakis czas no zadawane pytania zechciał by odpowiedziec na tym jak by nie było oficjalnym forum ktos z obecnych działaczy i nie mówię tu o tajemnicach firmowych tylko o zwykłym kontakcie z kibicami za posrednictwem internetu.
Zainteresowanie sprawami klubu jest i nie każdy może kupowac sobie wszystkie gazety wystarczyłoby raz w tygodniu poinformowac o bieżących sprawach klubu.
Tak sobie wyobrażałem współpracę i politykę informacyjną nowego Ruchu niestety jest jak było.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1020 Post autor: AdiC » 11 sty 2006, o 16:38

vahanara pisze:Lutz. Od rozliczania zawodników powinien być trener, od rozliczania trenera działacze a od rozliczania działaczy właściciel (akcjonariusze spółki). Kibice mogą wyrażać opinie, nawet krytkować -tylko myli Ci sie krytyka z wiecznym narzekaniem - a przede wszystkim kibicować (dopingować - znaczy wspomagać) drużynę.
Reszty nie będę komentował bo nie warto.
Żyj se tym swoim reichu i spróbuj tylko od czasu do czasu zrobić (powiedzieć) coś konstruktywnego - bo o coś pozytywnego będzie ciężko - a nie siej wiecznego defetyzmu.
:brawa:
To się tyczy także pozostałych malkontentów. Marudzicie jak Poloki.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Zablokowany