KARNETY
- 19r20
- Kontakt:
KARNETY
zakładam temat bo ciekawi mnie kiedy będą karnety na rundę wiosenna.
Wg mnie im wcześniej będą do nabycia, im wcześniej ludzie dostaną informację za ile tym więcej sprzedamy
zajmuje się tym ktoś? jest ktoś w tym klubie komu zależy na frekfencji? (nie bede już mówił że niektóre kluby już zaczeły sprzedaż karnetów na runde wiosenną)
Wg mnie im wcześniej będą do nabycia, im wcześniej ludzie dostaną informację za ile tym więcej sprzedamy
zajmuje się tym ktoś? jest ktoś w tym klubie komu zależy na frekfencji? (nie bede już mówił że niektóre kluby już zaczeły sprzedaż karnetów na runde wiosenną)
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- fRyta
- Kontakt:
-
W klubie chyba nikomu niezalezy na frekwencji przekonalismy sie o tym nieraz ale to ich strata ,strata od nich kasy.Tak jak wspominasz karnety powinny byc juz w sprzedazy tak jak w innych klubach(potem na 4 lidze 10 tys a na Ruchu 2 tys),plakaty przed szpilami itp itd ale czekamy moze sie cos zmieni:)Ino trocha nudne juz te czekanie na zmiany.
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
- THuG LiFe
- Kontakt:
hahahaha...niy no rozjebało mi uczucia :lol: niedosc ze najpierw rpzeczytolech tymat i niywiem jak to zrobilech ze przeczytołech ze tam pisze "KABARET" a tera tyn wyskoczył z tym becikowym no ale wszystko mozliwe je :shock:Piotruś pisze:Czyzby inwestycja pt. "becikowe" ?Robson pisze:tak, p. Beata sama zrezygnowała, bo dostała propozycję innnej pracy.... :lol:
EDIT ADMIN: Wiec przypominam ze temat brzmi nie 'kabaret' tylko 'karnety' i na ich temat dyskutujemy a nie becikowego i Simon.
-
- Kontakt:
Karnety trafia do sprzedazy na poczatku lutego. Osobiscie watpie, aby sprzedaz od poczatku roku dala jakis wiekszy efekt, anizeli na ponad miesiac przed poczatkiem rozgrywek.
Co do Beaty Simon. Duza wiekszosc osob nawet jej na oczy nie widziala, a z uciecha na nią "najezdza". Wasze posty wygladaja komicznie. Kto poznal Beate pewnie wyrobil sobie jakas opinie na jej temat, ale to co sie dzialo ostatnim czasy na forum mozna nazwac fenomenem Beaty S...
Teraz jestem ciekaw kto zostanie kolejnym koniem trojanskim. Wyrobek, Fornalak, Srutwa, Simon... Ciekawe ktore nazwisko dolaczy do tego grona:)
Co do Beaty Simon. Duza wiekszosc osob nawet jej na oczy nie widziala, a z uciecha na nią "najezdza". Wasze posty wygladaja komicznie. Kto poznal Beate pewnie wyrobil sobie jakas opinie na jej temat, ale to co sie dzialo ostatnim czasy na forum mozna nazwac fenomenem Beaty S...
Teraz jestem ciekaw kto zostanie kolejnym koniem trojanskim. Wyrobek, Fornalak, Srutwa, Simon... Ciekawe ktore nazwisko dolaczy do tego grona:)
-
A mi sie wydaje ze sprzedaz od poczatku roku napewno dala by jakis efekt a czy bedom sprzedawane na poczatku lutego to sie dopiero okaze,jezeli klub jest juz w miare poukladany i wszystko idzie ku dobremu to niech tez cos zrobi aby przyciagnac ludzi na mecze a nie tylko oglosic w prasie ze mecz jest o tej i o tej.KK pisze:Karnety trafia do sprzedazy na poczatku lutego. Osobiscie watpie, aby sprzedaz od poczatku roku dala jakis wiekszy efekt, anizeli na ponad miesiac przed poczatkiem rozgrywek.