SPRAWA Z BILETAMI............

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Luke

#61 Post autor: Luke » 9 maja 2005, o 20:15

Panewniki pisze:ICE...JAK MOSZ KOMENTOWAC TAKIE COS TO DEJ SIE POKOJ Z FORUM...CIEKAWE WIELA TYS BLEDOW ZROBIOL BO TYS ORLEM NIE JEST ku***
Ice mo racja!Może orłem i nie jest ale za to nie pi***oli jak ty!Poza tym po ch** zakładasz taki temat skoro teraz ci nie pasi że "jadą" po tobie?!Bez pozdR.

Darek

#62 Post autor: Darek » 9 maja 2005, o 20:29

PROPONUJE PO SEZONIE WRÓCIC DO TEGO TEMATU. WEDLUG MNIE TEMAT JEST BEZ SENSU NA PARE SZPILI PRZED KONCEM SEZONU.

Panewniki
Kontakt:

#63 Post autor: Panewniki » 9 maja 2005, o 20:41

DOBRA LUKE TY TEZ DAJ SE SPOKÓJ I NIE WJEŻDŻAJ NA MNIE BO JA JUZ POWIEDZIAŁEMKONIEC TEMATUI TEMAT ZAMKNIĘTY!!!!
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: gerhat » 10 maja 2005, o 08:25

Patton - tu chodzi o zasady i nie ma co szukać usprawiedliwień, tak jak te 3 zł to nie jest majątek i z tym się zgodzę, tak i te 3 zł nie zapewni nam wody ani prądu, nie ma co szukać takich usprawiedliwień.
A zasada jest taka że nie podnoszę cen przy pustych trybunach i padliniarskiej grze.
Ty człowiek z zasadami powinieneś to zrozumieć.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#65 Post autor: 19r20 » 10 maja 2005, o 09:08

od pół roku było wiadome że na Cichej Ruch będzie grał 10 meczy
nie mniej nie więcej a 10 meczy
był przed sezonem wybór karnet np za 50 zł (czyli 5 zł za mecz) albo normalne bilety za 7 czy 10 zł

i ku*** trzeba było pomyśleć - chca chodzić na Ruch, chca nie płacić dużo to se zaoszczędze te 50 zł

sory akle przez 6 miesięcy to chyba każdy może tyle odłożyć

jak ja byłem bajylem to zawsze se odkładałem a bezpłatnych biletów nigdy nie było

takie sranie w banie
jakbyśmy szli na awans każdy by miał kase a tak? i 3 zł nie ma i jest problem
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#66 Post autor: Patton » 10 maja 2005, o 10:11

Gerhat - potrafie zrozumiec o co chodzi. Ale powtarzam - nikt nie podejdzie, nie powie. Nikt nie pomoze w Ultrasce, a byly darmowe bilety i karnety. A pozniej zale na forum wyrzucac. :wink: Pozdrawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: gerhat » 10 maja 2005, o 11:19

Patton - a co ma Ultraska wspólnego z cenami biletów?
Nikt tu się nie skarży na Ultraskę, tylko na to że druzyna gra słabiutko, mecze ogląda garstka widzów i nie jest to powód do podnoszenia cen biletów.

Jeżeli sa inne powody to należy głosno o nich powiedzieć a nie tłumaczyć że to niby na wodę i prąd bo to są lipne wymówki.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#68 Post autor: Patton » 10 maja 2005, o 11:40

Ma i to duzo. Bo na forum o cenach biletow pisza glownie mlodzi kibice. I jakby oni chcieli, to wejda za friko. :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#69 Post autor: gerhat » 10 maja 2005, o 16:05

Napisza ci jutro na priv, bo temat nie jest na forum, chyba się z tym zgodzisz :wink:

ucho103

#70 Post autor: ucho103 » 11 maja 2005, o 16:04

hanys1920 pisze:dlaczego to zawsze kibice mają zrozumieć klub a nie odwrotnie??
Viro nie ogólnikuj nie wszyscy piją jabole, niektórzy naprawde raz mają dyche drugi raz mają dyche ale za następne trzy dni już nie załatwią. Była akcja odśnieżania za bilety ale niekażdy o tym wiedział. Owszem kibice piją ale też gdy mają za co, wtedy też jeżdżą ale na Ruch. Dlaczego nie ma jakiś stałych zniżkowych dla małolatów?? Jest to troche temat zastępczy, no ale czy na taką grę piłkarzy nie powinna być jakaś reakcja. No chyba że przed każdym meczem chcemy się zastanawiać czy pobijemy nowy rekord 913 osób na mecz. Może i mamy najtańsze bilety ale jaki poziom piłkarsko prezentujemy- gorzej niż Radomsko. A jeśli chcemy patrzeć na to w ten sposób że "ci co chcą to i tak będą chodzić" to niech ceny zawyższą jeszcze bo my i tak będziemy chodzić.
dokladnie :!: kasa byla sie chodzilo, no a na RKS juz mi nie starczylo :cry:
a teraz musze oszczedzac jak skorwysyn zeby na zaglebie ta dycha miec :evil:

zonkil

#71 Post autor: zonkil » 29 gru 2005, o 00:24

Jo niewidza w tym problemu, kupuja karnet i po problemie .Tylko czy bedom karnety na nowy sezon ?? :D

marcyk
Kontakt:

#72 Post autor: marcyk » 29 gru 2005, o 10:19

Za darmo umarlo. Jak chcemy aby RUCH powrocil na nalezne mu miejsce to niech ten bilet kosztuje i 2 dychy.
jo np. zawsze chciol jechac na Schalke i wkoncu w tym roku mi sie to udzlo 5.11 zamelduwolech sie na Veltins Arynie na szpilu z Duisburgym, przeciwnik lichy a na trybunach komplet. Kosztuwala mie ta impreza przwie 5 polskich baniek ale niy zaluja ani grosza z ty inwestycji a kokosow niy zarobiom. Wiync jak sie ino chce to idzie i skonccie plakac bo cyny biletow na RUCH som na poziomie Polski 3 ligi.

Monika
Kontakt:

#73 Post autor: Monika » 29 gru 2005, o 21:47

jo i tak wlaza na Ruch za darmo:D

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#74 Post autor: THOMY » 30 gru 2005, o 01:00

Monia ty sie mosz dobrze :lol:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#75 Post autor: Goscioo » 30 gru 2005, o 09:52

a jo jest za tym zeby np laski i bajtle nie wlazily calkiem darmo ino np zasymboliczna zlotowka, sie godo ale zawsze cos

ps ponoc dali nom kara 1,500 zl z PZPN za piro w meczu z jaga,czytolch na jakies nieoficialnej

Zablokowany