podsumowanie rundy
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I bardzo dobrze. Ciekawy jestem tylko czy będzie ściemniał, czy powie prawde.
Apropos tej rundy, to wydaje mie sie że kibicowsko daliśmy rade. Doping sie poprawił, oprawy były momentami bardzo dobre, szkoda że piłkarze w ważnych momentach wypychali ludzi ze stadionu, bo jakby grali dobrze to na ostatnich meczach mogłoby być nas znacznie więcej. O piłkarskich aspektach już pisałem.
pozdRo
Apropos tej rundy, to wydaje mie sie że kibicowsko daliśmy rade. Doping sie poprawił, oprawy były momentami bardzo dobre, szkoda że piłkarze w ważnych momentach wypychali ludzi ze stadionu, bo jakby grali dobrze to na ostatnich meczach mogłoby być nas znacznie więcej. O piłkarskich aspektach już pisałem.
pozdRo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spyru a po czym poznosz kto z nich mówi prawdę?spyru pisze:I bardzo dobrze. Ciekawy jestem tylko czy będzie ściemniał, czy powie prawde.
pozdRo
Myśla że w zestawieniu nazwisk Petasz nie mo żadnych szans, nawet jak powie prawdę i racja będzie po jego stronie.
Klimek w życiu mu nie uwierzy, chyba że poprą go inni zawodnicy, ale bardziej prawdopodobny jest wariant, że przyspieszy to tylko ruchy kadrowe.
Co do zasady jestem przeciwny wyciąganiu nieprzyjemnych faktów z szatni na światło dzienne, ale to nie Petasz je wyciągnoł.
Kilkakrotnie został publicznie zlinczowany przez kapitana, lewonożnego, komentatora i opalonego.
Nie wiem czy cytowany wpis jest prawdziwy, jak zachowa się Petasz, do czego się przyzna i jakie grzechy adwersarzy ujawni, przyprosi czy też nie będzie mial za co przepraszać.
Ale w zaistniałej sytuacji warto go wysłuchać.
-
- Kontakt:
Na sucho po jakims czasie od zakonczenia rundy postanowilem sobie podsumawac ile mniej wiecej kasy zostawili na Ruchu kibice, czyli MY 
więc tak: w 8 meczach rundy jesiennej zasiadlo nas na stadionie około 20503 osob, kazda z tych osob srednio za bilet zaplacila 10 zł (nie licze ze kupila Cole, szalik, lub inny bibelot na stadionie) to daje sumarycznie srednia 205035 zl. ludzie my jestesmy na dzien dzisiejszy jednym z wiekszych sponsorow tego klubu
Wiec chyba zostawiajac taka kase mamy prawo widziec co i jak dzieje sie w tym klubie. Informacje przesylam dla tych ktorzy twierdza ze my mamy **uja do gatki...
pozdrawiam

więc tak: w 8 meczach rundy jesiennej zasiadlo nas na stadionie około 20503 osob, kazda z tych osob srednio za bilet zaplacila 10 zł (nie licze ze kupila Cole, szalik, lub inny bibelot na stadionie) to daje sumarycznie srednia 205035 zl. ludzie my jestesmy na dzien dzisiejszy jednym z wiekszych sponsorow tego klubu

pozdrawiam
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Treaz wiadomo dlaczego gdzies się szanuje kibica a gdzie indziej nie.Eagle pisze:Na sucho po jakims czasie od zakonczenia rundy postanowilem sobie podsumawac ile mniej wiecej kasy zostawili na Ruchu kibice, czyli MY
więc tak: w 8 meczach rundy jesiennej zasiadlo nas na stadionie około 20503 osob, kazda z tych osob srednio za bilet zaplacila 10 zł (nie licze ze kupila Cole, szalik, lub inny bibelot na stadionie) to daje sumarycznie srednia 205035 zl. ludzie my jestesmy na dzien dzisiejszy jednym z wiekszych sponsorow tego klubuWiec chyba zostawiajac taka kase mamy prawo widziec co i jak dzieje sie w tym klubie. Informacje przesylam dla tych ktorzy twierdza ze my mamy **uja do gatki...
pozdrawiam
We wtorek na San Siro było ino 44 tys. widzów i do kasy Milanu wpłynęło ok. 1 mln Euro
Kożdy kibic jest wazny, bo kożdy sposnsoruje klub, a tu przez to że ktoś mo inne zdanie jedyn drugiemu wydziubołby oko i przegnoł kaj pieprz rośnie.
Wkład finansowy kibiców jest wazny, niezaleznie od tego kaj siedzą, czy dubią słoniol lub w nosie, czy odpalają bengala czy cygareta.
Na temat frekwencji wypowiadali my się już niejednokrotnie ale dwie rzeczy bezsprzecznie jej sprzyjają:
1. wynik sportowy
2. bezpieczny i przyjazny stadion
Reszta (pogoda, godzina, oprawa, plakaty, cena biletu itp) to ino dodatki, które też poprawiają frekwencja, ale bez ww. dwóch podstawowych spraw mogą podnieść frekwencja z 2.400 na 2.550. To tyla i aż tyla.
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=95841
Jak to jest teraz w przepisach. Zespół musi rozegrac połowę meczy czy więcej niż połowę żeby spotkania z pierwszej rundy nie były anulowane? Mi się wydaje, że PZPN wprowadził ten pierwszy wariant, ale nie jestem pewny?
Jak to jest teraz w przepisach. Zespół musi rozegrac połowę meczy czy więcej niż połowę żeby spotkania z pierwszej rundy nie były anulowane? Mi się wydaje, że PZPN wprowadził ten pierwszy wariant, ale nie jestem pewny?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Grzegorz
- Kontakt:
na strnie www.GoRny.Slask.prv.pl znajduje sie podsumowanie wyjazdów od strony kibicowskiej
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: