Pilkarskie swieto w srodku zimy - Warzycha w Chorzowie!
no ja chciałem też jechać z dziewczyną na ten meczyk ale wyczytałem w internecie że jest tylko 1000 wejściówek.co to ku*** ma być?
hala mieści więcej ludzi a te barany dały ino 1000 wejść.myślałem jeszcze że 1000 jest zarezerwowanych dla VIP ale nie.
brak jest odpowiednich relacji na lini klub kibice tak jak pisze JEDI V i przez to jest taki kocioł.
szkoda jak czytam opinie i patrze na foty że mnie nie było ale cóż było minęło
kumaci wiedza, kto był ten też wie a i stoimy zwarci...
naRka
hala mieści więcej ludzi a te barany dały ino 1000 wejść.myślałem jeszcze że 1000 jest zarezerwowanych dla VIP ale nie.
brak jest odpowiednich relacji na lini klub kibice tak jak pisze JEDI V i przez to jest taki kocioł.
naRka
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja nie moga nie kerzy to na serio sie do wszystkiego dowalą, no ja pewnie przez to, że było ino 1000 biletów to było tak mało ludzi bo kożdy pomyśloł jak ty, nie mom pytań, pewnie na normalne mecze Ruchu też chodzi ino w porywach ajkieś 3tyś bo reszta myśli, że sie na stadionie nie zmieści. inno sprawa, że powinno być to rozgłośnione bardziej, choć z drugiej strony kto chcioł sie dowiedzieć i sie interesuje to wiedzioł, a inni no cóż zreguły najbardziej narzekają ci co i tak by nie poszli, ale żeby nie pisać nie chciało mi sie iść to zawsze znajdą sie jakiś powód. A piłkarsko to co wy chcecie oceniać, jak przed meczem sie szło domyśleć, że najlepiej co bedzie dla młodych to remis, Przecież to była zwykła rozrywka i pokazówka w dużej częsci wyreżyserowana. Przecież to samo było na benefisie, gdzie gdyby Panatha chciała to by może była dwucyfrówka, ale, że trocha to by nie pasowało i nie wypadało to sie skończyło jak sie skończyło. Nie mylcie takich imprez z rzeczywistą grą, albo oceniac piłkarzy po takich meczach.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dyc to byl mecz zeby tym dzieciom z turnieju ALLIANZ GOL zrobic rozrywka i nom kibicom tak samo.......Przeca to nie bol szpil o Puchar Polski a wy sie zas musicie wszyscy wadzic
Poczekejcie az wszystkie transfery bydom zakonczone i bydzie tako druzyna kero bydzie grala w nowyj rundziei potym bydziecie mogli oceniac ich gra.Poza tym w torze stol Franke kery juz nie gro w Ruchu 

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
inteligencja.... mysloles ze sie nie zmiescisz haha brawo za tok mysleniaf@n pisze:no ja chciałem też jechać z dziewczyną na ten meczyk ale wyczytałem w internecie że jest tylko 1000 wejściówek.co to ku*** ma być?
naRka
co do organizacji .... B.Kalus na poczatku godol co nas tak malo i sie pytol czy tego nie bylo w gazetach ..... az sie chcialo ryknac NIE ! :? jak mozna takie cos oglaszać dzien przed szpilem ch***ia I TYLE
-
- Kontakt:
Do Gościoo
Nie wiem na jakiej podstawie mówisz o charakterze Markiewicza na boisku. Z całym szacunkiem też obserwuje tego synka od jakiegoś czasu (kilka meczy w Śląskiej Lidze Juniorów, chodze tez jak mogę [praca w supermarkecie nie sprzyja kibicowaniu] na mecze rezerwy) i nie odważyłbym się powiedzieć złego słowa o jego charakterze na bosiku. Przeciwnie - widziałem jak strzela bramki (nie pajacuje przy tym), jak dogrywa do kolegów (widziałem jego kilka asyst).
Musisz być zdesperowany albo zalazł ci za skórę. Ja tam nie zauwazyłem, żeby pyskował do sędziego , czy "gestykulował" do kolegów w drużynie.
Też lubię grę Ecika i Pepego (przekornie pisałem o ich grze w meczu pokazowym), no ale co poniektórzy nie mogą żyć bez dosraniu komuś. Mylisz się mówiąc, że się nie nadaje do gry w Ruchu. W debiucie brama na Okocimiu , przepiękna bramka w sparingu z Gawinem (bramka strzelona właśnie z głową - popatrzył i przymierzył w okno) .
Uważam , że cała młoda Falanga "Wilków" (Pepe, Ecik, Wawrzyńczok [może też ci przeszkadza] , Musiał , Foszmańczyk [choć nie wiem co z nim jest ostatnio] no i Markiewicz) będą już niedługo ciągnąć klub w górę. Wleciałowski to wie i zaryzykuje.
Ludzie to był tylko meczyk rozrywkowy.
Nie wiem na jakiej podstawie mówisz o charakterze Markiewicza na boisku. Z całym szacunkiem też obserwuje tego synka od jakiegoś czasu (kilka meczy w Śląskiej Lidze Juniorów, chodze tez jak mogę [praca w supermarkecie nie sprzyja kibicowaniu] na mecze rezerwy) i nie odważyłbym się powiedzieć złego słowa o jego charakterze na bosiku. Przeciwnie - widziałem jak strzela bramki (nie pajacuje przy tym), jak dogrywa do kolegów (widziałem jego kilka asyst).
Musisz być zdesperowany albo zalazł ci za skórę. Ja tam nie zauwazyłem, żeby pyskował do sędziego , czy "gestykulował" do kolegów w drużynie.
Też lubię grę Ecika i Pepego (przekornie pisałem o ich grze w meczu pokazowym), no ale co poniektórzy nie mogą żyć bez dosraniu komuś. Mylisz się mówiąc, że się nie nadaje do gry w Ruchu. W debiucie brama na Okocimiu , przepiękna bramka w sparingu z Gawinem (bramka strzelona właśnie z głową - popatrzył i przymierzył w okno) .
Uważam , że cała młoda Falanga "Wilków" (Pepe, Ecik, Wawrzyńczok [może też ci przeszkadza] , Musiał , Foszmańczyk [choć nie wiem co z nim jest ostatnio] no i Markiewicz) będą już niedługo ciągnąć klub w górę. Wleciałowski to wie i zaryzykuje.
Ludzie to był tylko meczyk rozrywkowy.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No jo tyz byłech na tym szpilu i widziołech mecze finałowe tych bajtli. te chopcy mi sie podobali/finał w szczegulności/. Ruch mioł nojlepszego strzelca i zawodnika. Chopcy grali jak należy, i mom nadzieja że wyrosną z nich czołowi piłkarze w RUCHU. Wkurwiłech sie ino, że tak mało ludzi. Som żech narobił paniki że moga nie wleź a tu szok. Za ta /dez/organizacja powinni kogoś za jaja powiesić. nojgoszy był brak dopingu
.
Co do szpilu, to mode nie grali źle, ino za dużo kombinowali i bali sie strzelać, a jak juz strzelali to trocha za wysoko. Myśla że nie tyn bal. W kożdym razie podobali mi sie mimo przegranej/ino mnie teroz nie zjedzcie/, a w szczegulności to że prezentują dobro technika. Poprostu przegrali, bo chcieli za dużo pokozać, a starsze chopcy nie myśleli ino strzelali.
Co do Allianza, to już przez chwila żech myśloł że ogłoszą że RUCH mo nowego sponsora/sorry za naiwność/, piłkarze w koszulkach RUCHU z logo Allianz, Kalus tyż mioł tako/ogólnie organizacja super/, do tego prezes Allianza w szaliku RUCHU :lol: Ale nie ma co sie łudzić. Nojlepsze było jak B. Kalus sie przekrzykiwoł z tym prowadzącym /taki w brylach z Polsatu/, i podkreśloł durś coś o Ruchu a tymu to chyba nie było we smak.
Widziołech tyż chyba na hali Bartosa, Kuczmę i Błażejewskiego, a co mnie zaciekawiło to to co Gucio mioł na ręce/żółta opaska/. Chcioł coś przez to powiedzieć??

Co do szpilu, to mode nie grali źle, ino za dużo kombinowali i bali sie strzelać, a jak juz strzelali to trocha za wysoko. Myśla że nie tyn bal. W kożdym razie podobali mi sie mimo przegranej/ino mnie teroz nie zjedzcie/, a w szczegulności to że prezentują dobro technika. Poprostu przegrali, bo chcieli za dużo pokozać, a starsze chopcy nie myśleli ino strzelali.
Co do Allianza, to już przez chwila żech myśloł że ogłoszą że RUCH mo nowego sponsora/sorry za naiwność/, piłkarze w koszulkach RUCHU z logo Allianz, Kalus tyż mioł tako/ogólnie organizacja super/, do tego prezes Allianza w szaliku RUCHU :lol: Ale nie ma co sie łudzić. Nojlepsze było jak B. Kalus sie przekrzykiwoł z tym prowadzącym /taki w brylach z Polsatu/, i podkreśloł durś coś o Ruchu a tymu to chyba nie było we smak.
Widziołech tyż chyba na hali Bartosa, Kuczmę i Błażejewskiego, a co mnie zaciekawiło to to co Gucio mioł na ręce/żółta opaska/. Chcioł coś przez to powiedzieć??
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niy wiym Wodorost ale mie sie zdo, że drugo piątka jako dostanie propozycja podnoszenia swoich kwaligfikacji w niższych ligach to bydzie (kolejnośc przipadkowo)
1. Fosa
2. Musiał
3. Wawrzynczok
ci wg mie pódą na wypożyczynie (np. do Cidrów)
a ci dostaną kwiotki na droga
4. Bizacki ( połudzić się każdymu wolno)
5. Mrózek
oczywiście to gdybologia ale sezon i tak wakacyjny
1. Fosa
2. Musiał
3. Wawrzynczok
ci wg mie pódą na wypożyczynie (np. do Cidrów)
a ci dostaną kwiotki na droga
4. Bizacki ( połudzić się każdymu wolno)
5. Mrózek
oczywiście to gdybologia ale sezon i tak wakacyjny
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Do Pablo's
Zgadzam się z tobą. Też mi się wydawało, że młodzi chłopcy (z pokazowego meczu) za bardzo chcieli się pokazać. Ogólnie jednak nie grali źle i nie tylko na mnie wywarli dobre wrażenie.
Do Slavo
Mam takie wrażenie, że jak nie będą ich zbytnio stresować Mario i spółka, to mimo wszystko pokażą na co ich stać.
Choć dobiegam już do Abrahama, to w dalszym ciągu stawiam na młodość (zwłaszcza w sporcie).
Tylko nie należy nikogo skreślac na starcie , a dla zawodników przez Ciebie wymienionych to start (nawet jeśli niektórzy z nich zaliczyli już kilka występów).
Pozdrowienia ogórkowe (bo to taki ogórkowy sezon i możemy sobie pogdybać).
Zgadzam się z tobą. Też mi się wydawało, że młodzi chłopcy (z pokazowego meczu) za bardzo chcieli się pokazać. Ogólnie jednak nie grali źle i nie tylko na mnie wywarli dobre wrażenie.
Do Slavo
Mam takie wrażenie, że jak nie będą ich zbytnio stresować Mario i spółka, to mimo wszystko pokażą na co ich stać.
Choć dobiegam już do Abrahama, to w dalszym ciągu stawiam na młodość (zwłaszcza w sporcie).
Tylko nie należy nikogo skreślac na starcie , a dla zawodników przez Ciebie wymienionych to start (nawet jeśli niektórzy z nich zaliczyli już kilka występów).
Pozdrowienia ogórkowe (bo to taki ogórkowy sezon i możemy sobie pogdybać).