Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
bluefan
-
Kontakt:
We wrześniu zamówiłem prenumerate magazynu i jeszcze się na nią nie doczekałem

Jedynym sposobem na kontakt z wydawnictwem SPIKA był ich adres email (nie podali nr telefonu), napisałem do nich ale nie dostałem odpowiedzi. Macie jakiś telefon kontaktowy albo cuś, bo straciłem przez nich prawie pięć dych, a mam nadzieję że wydawnictwo SPIKA to nie jest jakiaś banda złodzieji!
-
Neo
-
Kontakt:
Nie tylko Ty masz z nimi problemy... Nie bede sie tu o tym rozpisywał. Dzwoniłem kilkanaście razy i nic to nie dało. Ostatnio uzyskałem informacje, że mają przeprowadzke :? Albo, że oddzwonią. Te wydawnictwo to jedna wielka tragedia...
-
Grzegorz
-
Kontakt:
Trza ruszyć sie i do EMPIKU spacer zrobić.
Inna sprawa to jakośc naszego niebieskiego wydawnictwa. Plakat na rozkładówce jest po prostu śmieszny. Fajny wywiad z Bartosem i ciekawy artykuł o Myszorze, ale nic więcej.
Może za dużo wymagam ale brakuje mi tu większej ilości wywiadów nie tylko z naszymi piłkarzami, ale też troche historii by się przydało, dramatyczne mecze sprzed lat, ciekawe postacie (przecież Ruch sprzed lat to nie tylko Pan Gerard)...
To nie jest tygodnik czy dziennik więc materiałów nie zabraknie. Troche pomysłu brakuje...
-
pio17
Megowiec pisze:Trza ruszyć sie i do EMPIKU spacer zrobić.
Inna sprawa to jakośc naszego niebieskiego wydawnictwa. Plakat na rozkładówce jest po prostu śmieszny. Fajny wywiad z Bartosem i ciekawy artykuł o Myszorze, ale nic więcej.
Może za dużo wymagam ale brakuje mi tu większej ilości wywiadów nie tylko z naszymi piłkarzami, ale też troche historii by się przydało, dramatyczne mecze sprzed lat, ciekawe postacie (przecież Ruch sprzed lat to nie tylko Pan Gerard)...
To nie jest tygodnik czy dziennik więc materiałów nie zabraknie. Troche pomysłu brakuje...
Dokładnie nic mi sie to nei podoba!
Plakat powinni zrobic co najmniej A3
Dodatkowo mogli zmniejszyc wilkosc gazetki na A5
Powiny byc jaies srtykuły o kibicach dla kibiców
Jakies fotki kibiców
Jakis dział rozrywkowy
To tak według mnie:P a cena nie gra róznicy chociaz te 3.90 to troche zaduzo na to co teraz jest!
-
L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
W nowym numerze tj. #05 Jest nagłowek jak byk 'Myszor STORY' a na okładce Pepe - dziwne to jest...
-
UTYMAN
-
Kontakt:
bluefan pisze:We wrześniu zamówiłem prenumerate magazynu i jeszcze się na nią nie doczekałem

Jedynym sposobem na kontakt z wydawnictwem SPIKA był ich adres email (nie podali nr telefonu), napisałem do nich ale nie dostałem odpowiedzi. Macie jakiś telefon kontaktowy albo cuś, bo straciłem przez nich prawie pięć dych, a mam nadzieję że wydawnictwo SPIKA to nie jest jakiaś banda złodzieji!
Widze ze wieksze grono jest oszukanych :x Ja też

-
KK
-
Kontakt:
Postaram sie to wyjasnic!
-
sese-siemce
autor: sese-siemce » 10 gru 2005, o 11:17
Mnie tez oszukali!!!!!!!!!!!!! Wylosowali mnie i podali ze wygrałem nagrode- dvd "zagraj jak Beckham" . Juz ponad 3 miesiace czekam i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzialem synkowi ze bedzie mial a potem glupiego musze udawac i chyba pozostanie mi kupic mu to na wigilie!!!!!!! Bylem na Cichej i zalatwiłem sobie do nich nr telefonu,pytałem czy wiedza komu daja prawo do prowadzenia gazety o takiej firmie jaka jest Ruch Chorzów,tylko pokrecili głowami. Dzwoniłem potem do tej "spiki" i najpierw nie odbierali a potem raz oddzwonili ale gdy okazało sie [prawdopodobnie] ze nie jestem reklamodawcą tylko chce swoje odzyskac a raczej wywalczyc to typ powiedzial ze to niby dziwne ze nie dostałem nagrody i ze to sprawdzi i oddzwoni. To było jakies 1,5 mies.temu i do teraz cisza!!!!!!! Mojego tel.juz oczywiscie nie odbieraja!!!! oszusci i tyle. Najgorsze jest to ze nie ma gdzie sie zwrocic o zalatwienie tej sprawy

. Pozdrawiam
-
sese-siemce
autor: sese-siemce » 10 gru 2005, o 11:20
NUMER TELEFONU DO spiki JAKI OTRZYMAŁEM NA CICHEJ ........2852597 PRZEZ KOMÓRE TO JESZCZE 32
-
SzaRlin
-
Kontakt:
moim zdaniem spika nie nadaje sie do prowadzenia tego magazynu! od hu** literowek i ogolnie
-
NP07
-
Kontakt:
sese-siemce pisze:Mnie tez oszukali!!!!!!!!!!!!! Wylosowali mnie i podali ze wygrałem nagrode- dvd "zagraj jak Beckham" . Juz ponad 3 miesiace czekam i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzialem synkowi ze bedzie mial a potem glupiego musze udawac i chyba pozostanie mi kupic mu to na wigilie!!!!!!! Bylem na Cichej i zalatwiłem sobie do nich nr telefonu,pytałem czy wiedza komu daja prawo do prowadzenia gazety o takiej firmie jaka jest Ruch Chorzów,tylko pokrecili głowami. Dzwoniłem potem do tej "spiki" i najpierw nie odbierali a potem raz oddzwonili ale gdy okazało sie [prawdopodobnie] ze nie jestem reklamodawcą tylko chce swoje odzyskac a raczej wywalczyc to typ powiedzial ze to niby dziwne ze nie dostałem nagrody i ze to sprawdzi i oddzwoni. To było jakies 1,5 mies.temu i do teraz cisza!!!!!!! Mojego tel.juz oczywiscie nie odbieraja!!!! oszusci i tyle. Najgorsze jest to ze nie ma gdzie sie zwrocic o zalatwienie tej sprawy

. Pozdrawiam
Ja tez wygrałem i filmu nie widziałem na oczy :?
-
Gość
to trzeba zglosic u bogasa !
-
bluefan
-
Kontakt:
Kkubicki pisze:Postaram sie to wyjasnic!
i co KK dowiedziałeś sie czegoś?

-
sese-siemce
autor: sese-siemce » 15 gru 2005, o 11:30
"zgłosic u Bogasa" masz na myśli B. Kalusa? Niezły pomsł, jakby tak podczas przerwy w meczu nawinał o tym

straciliby "troszke" klientow. A tak wogóle to ciekawe jak u nas jest z prawem w takich przypadkach,czy oni po opublikowaniu zwyciezcow sa zmuszeni to przekazania nagród? Czy maja jakis czas na to? Bo to ze zebrali kase a gazet nie wysyłaja to jest przekret na maksa i napewno za to by odpowiedzieli. Pozdro
-
KK
-
Kontakt:
Powiedzcie czy ktos ze SPIKI sie z Wami kontaktowal, po tym jak zglosiliscie problem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], uszy i 32 gości