A myslisz ze by nosze "vipy" kere siedza na krytej pozwoliły na to ?. Cos mi sie wydaje ze nieruby z kaliny pisze:panowie z grupy NU wiela by kosztowala fana sciepywano z trybuny kryty?

Dobrze prawi ! Polać mu 8) Własnie taki rodzaj opraw i dopingu jest swietny.marcyk pisze:Nie puszczac tyle kasy w powietrze.
Maialem okazje byc w listopadzie na meczu Schalke - Duisburg i powiem Wam wrazenie niesamowite nawet bez
sztucznych ogni, bengalow itp. za to mnostwo fan, sektorowek, 99% ludzi ubranych w barwy klubowe, 99,99% szalow na karkach , przedzial wiekowy do 5 do 85 lat, komplet publiki, spiew,doping i zabawa non-stop.
no OK, ale nie porownoj stadionu np.Schalke do naszego...przyklad mecz o 19,00 i i porosklodej sekrorowki lub inne bajery (nie bedace podswietlane) i z polowy boiska nie widac co to jestmarcyk pisze:Nie puszczac tyle kasy w powietrze.
Maialem okazje byc w listopadzie na meczu Schalke - Duisburg i powiem Wam wrazenie niesamowite nawet bez
sztucznych ogni, bengalow itp. za to mnostwo fan, sektorowek, 99% .
napisał to z pewnością w kolejnośći rozgrywania szpili....gramy z Polonia ostatni mecz, dlatego jest na ostatnim miejscu. Co do Radomiaka jeszcze nic pewnego co z oprawą bedzie ale to dobra okazja by coś przygotować, dlatego że na pewno przyjada kibice przyjezdni, którzy dobrze prezentują się na wyjazdach. Z pewnością jesli będziemy przygotowywać cos wspaniałego to nie uprzedzimy was bo lepiej zaskoczyć mile niz zawieść maruderów!gerhat pisze: radzion jo sie nie znom na ultrasce więc nijak nie moga pojąć czemu mecz z radomiakiem jest ważniejszy od meczu z polonią bytom
Wg mnie najwazniejszy mecz tej rundy to wlasnie mecz z Widzewem ale o tym pisalem wyzej.COBRA pisze:Wasza sprawa.radzion pisze:no jak pisza ze odpuszczomy to odpuszczomy i nie ma tu zodnej podpuchyCOBRA pisze:Jakos niechce mi sie wierzyc ze Widzew odpuscicie zupelnie:) Pierwszy mecz na wiosne, jako ze pierwszy mecz to napewno wiecej ludzi niz na pozostalych szpilach ,atmosfera tez calkiem inna(zgoda itp), dlaczego tego nie wykozystac tak jak Widzew zrobil to grajac z nami u siebie?:)
najwazniejszymi meczami wiosny dla nas sa 2 mecze: Sosnowiec i Lechia, w dalszej kolejności Slask, Radomiak i Polonia Bytom
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], uszy i 31 gości