Ultras w waszym oku
- wolfik
- Kontakt:
Zdecydowanie najlepsza runda w wykonaniu ultrasów na Ruchu, ogolnie widac, ze od strony kibicowskiej odbijamy sie od dna. A za sektorowke Górny Śląsk macie u mnie naprawde ogromnego plusa 
A co do zbierania kasy bylo to perfekcyjnie zorganizowane podczas tej zbiorki na wozek na ostatnim meczu, mysle, ze klub moglby te panie ultrasom wypozyczyc:)

A co do zbierania kasy bylo to perfekcyjnie zorganizowane podczas tej zbiorki na wozek na ostatnim meczu, mysle, ze klub moglby te panie ultrasom wypozyczyc:)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Odnosnie opraw to moga powiedziec tylko jedno, że są coraz lepsze. Jednak mom dwa zastrzeżenia. Poo pierwsze czesciej powinno sie wykorzystywać reszte stadionu , a druga uwaga może okaząc się co dla niektórych pierdołem , ale jednak mnie to koli w oczy a mianowicie sprawa dotyczy naszego Górnośląskiego orzełka
Chopy zoboczcie sie nasze flagi, sektorówki, vlepki. Każdy rysuje się go jak mu sie tylko podoba, a przypominom że nasz orzeł Śląski wystepuje tylko i wyłącznie bez młotów. Mom nadzieja ze mnie zrozumieliscie. Niby pierdoła, ale jednnak.

"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
-
- Kontakt:
STONA-podej nazwa banku i numer konta NU bo mie sie szukac niy chce,to wom byda co miesiac pora dziesiontek przelewol i ci co mogom przez net przelewy robic to tyz zachencom,do mie to tyz jest kasa bo dom na uczimaniu,malo dziolcha,baba i auto,ale lod pyska pora dymbowych co tydziyn lodstawia i wom posla na konto,pyrsk
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewtopic.php?t=6591JEDI_V pisze:STONA-podej nazwa banku i numer konta NU bo mie sie szukac niy chce,to wom byda co miesiac pora dziesiontek przelewol i ci co mogom przez net przelewy robic to tyz zachencom,do mie to tyz jest kasa bo dom na uczimaniu,malo dziolcha,baba i auto,ale lod pyska pora dymbowych co tydziyn lodstawia i wom posla na konto,pyrsk
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- 19r20
- Kontakt:
Spyru - no to jestem w szoku ze TKM nas tak wysoko umieścił ale to dobrze bo naprawde się ruszyło no i jest to napewno motywujące do dalszej pracy!
jakbyś mógł to wklej tu ten artykuł o podsumowaniu ultras za rundę jesienną. Mój ostatni numer TKM to 48 z września więc nie jestem na bieżąco
dzięki i pozdrawiam
jakbyś mógł to wklej tu ten artykuł o podsumowaniu ultras za rundę jesienną. Mój ostatni numer TKM to 48 z września więc nie jestem na bieżąco
dzięki i pozdrawiam
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Dzienki za wasze odpowiedzi mysla ze wszytko to co wom nie pasuje to tu umiescicie. Dokladnie przeanalizujemy wasze posty i postaramy sie je naprawic , juz nad niektorymi pracujemy. :lol:
1 Te piekne dziewczyny , ktore zbieraly pieniadze na meczu z podbeskidziem beda przez cala runda zbirac kase na oprawe, jest tez rowniez konto.
2 Mysle ze zrobilismy duzo krok do przodu , poniewarz juz dawno nie mogliscie zobaczyc tylu opraw w rundzie,
3 W planach sa konkretne pomysly i juz teraz informuje ze bedzie zbierana kasa na sektorowke, ale szczegoly beda podane za niedlugo na pierwszej stronie. I dowiecie sie o co mi chodzi
:lol:
4 Mamy duzo planow , ktore mysle ze zrealizujemy i nam w tym pomozecie
1 Te piekne dziewczyny , ktore zbieraly pieniadze na meczu z podbeskidziem beda przez cala runda zbirac kase na oprawe, jest tez rowniez konto.
2 Mysle ze zrobilismy duzo krok do przodu , poniewarz juz dawno nie mogliscie zobaczyc tylu opraw w rundzie,
3 W planach sa konkretne pomysly i juz teraz informuje ze bedzie zbierana kasa na sektorowke, ale szczegoly beda podane za niedlugo na pierwszej stronie. I dowiecie sie o co mi chodzi
:lol:
4 Mamy duzo planow , ktore mysle ze zrealizujemy i nam w tym pomozecie
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
no jak pisza ze odpuszczomy to odpuszczomy i nie ma tu zodnej podpuchyCOBRA pisze:Jakos niechce mi sie wierzyc ze Widzew odpuscicie zupelnie:) Pierwszy mecz na wiosne, jako ze pierwszy mecz to napewno wiecej ludzi niz na pozostalych szpilach ,atmosfera tez calkiem inna(zgoda itp), dlaczego tego nie wykozystac tak jak Widzew zrobil to grajac z nami u siebie?:)
najwazniejszymi meczami wiosny dla nas sa 2 mecze: Sosnowiec i Lechia, w dalszej kolejności Slask, Radomiak i Polonia Bytom
-
Wasza sprawa.radzion pisze:no jak pisza ze odpuszczomy to odpuszczomy i nie ma tu zodnej podpuchyCOBRA pisze:Jakos niechce mi sie wierzyc ze Widzew odpuscicie zupelnie:) Pierwszy mecz na wiosne, jako ze pierwszy mecz to napewno wiecej ludzi niz na pozostalych szpilach ,atmosfera tez calkiem inna(zgoda itp), dlaczego tego nie wykozystac tak jak Widzew zrobil to grajac z nami u siebie?:)
najwazniejszymi meczami wiosny dla nas sa 2 mecze: Sosnowiec i Lechia, w dalszej kolejności Slask, Radomiak i Polonia Bytom