Ultras w waszym oku
- 19r20
- Kontakt:
napewno się ruszyło coś ale do pierwszej 10 ultras jeszcze nam niestety bardzo daleko
napewno na + sektorówka Górny Śląsk
ciekawe pasy z folii żółte, Niebieskie, Białe
wiadomo ognie są wrocławskie najefektowniejsze
a minusem jest oczywiście zbiórka kasy ale o tym już pisałem Bogasowi i prawie całkowity brak opraw na wyjazdach (w tym sezonie tylko na śląsku i lechii coś było - no chyba że coś przeoczyłem/zapomniałem)
napewno na + sektorówka Górny Śląsk
ciekawe pasy z folii żółte, Niebieskie, Białe
wiadomo ognie są wrocławskie najefektowniejsze
a minusem jest oczywiście zbiórka kasy ale o tym już pisałem Bogasowi i prawie całkowity brak opraw na wyjazdach (w tym sezonie tylko na śląsku i lechii coś było - no chyba że coś przeoczyłem/zapomniałem)
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
skromnosc to twoja zaleta:)Tomus pisze:bo na dzisionie i młynie jo zbierołPiotruś pisze:Oprawy coraz lepsze wiec szanucek dla NU.
Co do zbierania to na "+" na meczu z Bielskiem chlopaki zbieraly (przynajmniej na dziesionie)
bardzo dobrz, podchodzac do kazdego i informujac ludzi o co chodzi.
A i wiecej sektorowek, flag itp. a mniej puszczania kasy z dymem.
NU idzie szybko do przodu i za niedlugo bydymy pierwsi w Polsce

- Radvan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To my kibice - miesięcznik, dostępny w każdym empiku
http://www.tomykibice.pl/
http://www.tomykibice.pl/
Ostatnio zmieniony 5 gru 2005, o 19:50 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
OPRAWY BOLY SUPER JAK NA MOJ GUST NI MOCIE SIE CHOPCY CZEGO WSTYDZIC CHCIOLBYCH INO COBY KIEDYS PILKARZE DOROWNALI DO WASZYCH OPRAW I DO DOPINGU COLKIEGO STADIONU SWOIM POZIOMYM OGOLNIE SPOKO I JESZCZE ROZ SPOKO FTOS SAM NAPISOL ZE DO LEGI CZY LECHA NOM JESZCZE BRAKUJE NIE DO KONCA SIE ZGADZOM BO TAMTE STADIONY I WINKSZE I WINCY CHOPA TAM LAZI FTO PRZINAMI ROZ BOL NA LEGI LECHU CZY WISLE WIE ZE TAM PRZERYCEC MIEJSCOWYCH JE FEST CINZKO JO UWAZOM ZE JAK NA TAKO CIULATO GRA NASZYCH FUSSBALEROW I NA NISKO FREKFYNCJO TO BOLO SEHR GUT TAK TRZIMAC CHOC JO NOJBARDZI RADUJA SIE JAK COLKI STADION SPIWO A JAK NIE COLKI TO PRZINAJMI MLYN I MY NA 10 ALE JO MOM TAKO ANGIELSKO MANIA CHYBA HEHE BO TAM RAC NIE MA A JAK ANGOLE RYKNOM TO JUZ JE SUPER
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
slowko odnosnie opraw na wiosne a zwlaszcza na poczatek sezonu,:
Widzew- ten mecz raczej odpuscimy zupelnie, doszlismy do wnisoku ze na tym meczu sa wazneijsze rzeczy niz baloniki race i kartoniki:)
Sosnowiec - bedzie oprawa i to mysla e dosyc ciekawo,
Lechia _ jesli wyjdzie nam to co zaplanowalismy to to bedzie naprawde wielko bomba!!!!2 oprawy ale konkretne w ch**, i co najwazniejsze bez wykorzystania pirotechniki!!!!!!!!
Slask - tu rowneiz bydzie dosyc ciekawo oprawa, momy nadzija ze wreszcie zrobimy 2 rzeczy ktore z roznych powodow odkladamy jzu od dluzszego czasu!!!
Widzew- ten mecz raczej odpuscimy zupelnie, doszlismy do wnisoku ze na tym meczu sa wazneijsze rzeczy niz baloniki race i kartoniki:)
Lechia _ jesli wyjdzie nam to co zaplanowalismy to to bedzie naprawde wielko bomba!!!!2 oprawy ale konkretne w ch**, i co najwazniejsze bez wykorzystania pirotechniki!!!!!!!!
Slask - tu rowneiz bydzie dosyc ciekawo oprawa, momy nadzija ze wreszcie zrobimy 2 rzeczy ktore z roznych powodow odkladamy jzu od dluzszego czasu!!!
- osik
- Kontakt:
-
Jakos niechce mi sie wierzyc ze Widzew odpuscicie zupelnie:) Pierwszy mecz na wiosne, jako ze pierwszy mecz to napewno wiecej ludzi niz na pozostalych szpilach ,atmosfera tez calkiem inna(zgoda itp), dlaczego tego nie wykozystac tak jak Widzew zrobil to grajac z nami u siebie?:)radzion pisze:slowko odnosnie opraw na wiosne a zwlaszcza na poczatek sezonu,:
Ja juz tez wyzej pisalem na ten temat wydaje mi sie to nprawde bez sensu wg mnie to najwazniejszy mecz rundy!A na dodatek 1 mecz czemu niewykorzystac napewno wiekszej frekwencji niz na innych meczach.No ale tak jak juz pisalem wasza sprawa!!!
Ostatnio zmieniony 8 gru 2005, o 21:17 przez COBRA, łącznie zmieniany 1 raz.