ponoc wyjechali do hiszpani na testy w Atletico Madryt...pio17 pisze:oni grali rezerwami a my juniorami:) :lol: :lol: no młodzierz sie pokazałałysybatoRy pisze:mulan pisze:Ruch Chorzów 5-0 Gawin Królewska Wola
Piotr Ćwielong (dwie), Przemysław Łudziński, Mateusz Markiewicz, Łukasz Janoszka
noo noo.... ale co tam , wkońcu to tylko sparing :lol: :lol: :lol:
Abo gRały RezeRwy Gawiny :shock: :hahaha: :hahaha:ciekwe co z naszym duetem :lol: :lol: "SB"
Sparingi
Aż stRach sie boć jak łone by gRali :shock2:pio17 pisze:oni grali rezerwami a my juniorami:) :lol: :lol: no młodzierz sie pokazałałysybatoRy pisze:mulan pisze:Ruch Chorzów 5-0 Gawin Królewska Wola
Piotr Ćwielong (dwie), Przemysław Łudziński, Mateusz Markiewicz, Łukasz Janoszka
noo noo.... ale co tam , wkońcu to tylko sparing :lol: :lol: :lol:
Abo gRały RezeRwy Gawiny :shock: :hahaha: :hahaha:ciekwe co z naszym duetem :lol: :lol: "SB"
-
- Kontakt:
Może ktoś podac bliższe szczegóły: tzn. jak grali (kto miał przewagę, kto grał, kogo testowali)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bylem tylko na drguiej polowie. Caly czas gra pod dyktando Ruchu. Ładnie sie pokazal moim zdanie Babiarz, dobry mecz Bartosa, prrzesunietego troche do przodu. Wbrew pogłoskom ze Sportu bodajze, zagral tez Petasz. + na pewno jest zaangazwoanie wszystkich grajacych.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
bardzo ladnie na boku obrony zagral Smarzynski, dyrygowal cala obrona (4 osobowa) Tadziu B.
w pomocy podobala mi sie gra Pulkowskiego, dobry atak Ludzinski-Pepe. Petasz zagral, ale oprocz chyba 2 dobrych wrzutek (po jednej musowo powinna byc brama) to za bardzo nie zablysnal. Ecik dosc samolubnie jak na moj gust gral. Bramka tego Markiewicza niby bardzo ladna. Nie wiem co to za bramkarze byli? ten z 1 polowy musial sie troche wykazac, a zawalil tylko edno wybicie. Generalnie Ruch byl ewidentnie lepszy.

- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Jak dla mnie to niezły mecz naszych grajków. Jak zawsze dobrze dyrygował obroną Tadziu Bartnik...dobry również piłkarz z numerem 25 (ktos wie kto to?). Warto też dodać, ze dobry mecz na boku obrony zagrał Smarzyński. W środku dobrze rozdzielali piłki Bonk i Pulkowski. Jedyny minus 1 połowy to chyba to, ze nie bylo skrzydel. W ataku waleczny Pepe i Łudziński, który strzelil bramke, a mógł ich strzelic spokojnie z 3. Bardzo podobal mi sie pilkarz z 15. Zagral kilka ladnych pilek (tez nie wiem jak sie nazywa :lol: ). W drugiej polowie dobre wejście mial Bartos, ktory rozruszal troche gre skrzydlami. Petasz walczyl, ale nic z tego nie wynikalo. No i Ecik i Markiewicz po jednej pieknej bramce
Bramkarz, ktory bronil w 2 polowie mnie jakos nie przekonal :?
Podsumowując gra naszych na +

Podsumowując gra naszych na +

-
- Kontakt:
Mecz ogólnie bardzo fajny,wydaje mi się że bardziej dynamiczny niż ten z Odrą Opole.Ładna gra Pepka oraz Łudzińskiego,w pierwszej połowie bronił bodajże Paśnik i wywarł na mnie mimo wszystko pozytywne wrażenie.Bramkarz który wszedł na plac gry w II połowie również spisywał się lepiej niż Franke w środowym meczu.Szkoda tylko że z lepszymi drużynami z III ligi nie gramy tak dobrze ale myśle że teraz już będzie tylko lepiej!PozdRawiam!
Mnie tez sie podobol gosciu z numerm 8 czesto wlaczol sie do akcji a grol na pozyci obroncy mecz taki sobie nei ma sie zabardzo z czego cieszyc jedyne z emy wygrali z slabym przeciwnikiem i mieli my trocha szczyscia i gratulowac napastikow gawinowi ze sa tacy wolni bo mieli 2 - 100% w pierwszej polowie szkoda ze my tez nie wykorzystali sytulaci bo moglo by byc 8 no ale to tylko sparing nawet jak by my grali z Wisla i wygrali to i tak by tez nie bylo sie czym podniecac wazne sa tylko pkt. w lidze Nara
-
- Kontakt:
piekna bramka Markiewicza(uderzył z pierwszej piłki z 20 metrów pod poprzeczke...lobując bramkarza)...bramka Ecika zdobyta szczupakiem po wrzutce Bartosa....Ćwielong dwie bramki po zdryblowaniu obrońcy...Łudziński nieźle zagral...ładna bramka zdobyta mocnym szczałem
młodzież bardzo dobrze się zaprezentowała...
niźle Babiarz zagrał, Sewiolo(chyba)...i ten obrońca...jak sie nie myle strażak
młodzież bardzo dobrze się zaprezentowała...
niźle Babiarz zagrał, Sewiolo(chyba)...i ten obrońca...jak sie nie myle strażak
za Tobą pójde w ogień, wode..