Wleciałowski Trenerem !!!!
- Simone
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chyba nie do konca, ja slyszalem wypowiedz Edka (on byl chyba akurat trenerem) ze kasy nie bylo, a ocenili go wlasciwiełowca goroli pisze:tak byłoCOBRA pisze:Ponoc w Ruchu na testach byl kiedys Olisadebe ale nasi fachowcy stwierdzili ze sie nienadaje buhaha
poza tym Emanuel na treningu nie byl owacjami witany przez zgromadzona publicznosc 8) 8)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
Mnie pi***oli kto bedzie gral byle bramki strzelal!!!A o Olisadebe tylko tak napisalem bo mi sie spomnialo ze cos takiego mialo miejsce.hanys1920 pisze:z tego co czytałem Małkowski zasłonił sie kontuzją...dlatego nie pojawił sie na Ruchu, by w tym samym czasie grac w sparingu Jastrzębia...
Cobra tak bardzo jesteś zwolennikiem murzynów na Cichej?
Jak niektorzy juz wola Jastrzebie od Ruchu to... kiedys gra w Ruchu to byl zaszczyt a teraz,niema co godac
-
- Kontakt:
Watek Olisadebe wraca do pol roku. Slyszalem podobnie jak ksR, ze nie bylo killudziesieciu tysiecy $ na ten transfer.COBRA pisze:A o Olisadebe tylko tak napisalem bo mi sie spomnialo ze cos takiego mialo miejsce.
Jak niektorzy juz wola Jastrzebie od Ruchu to... kiedys gra w Ruchu to byl zaszczyt a teraz,niema co godac
Co do Malkowskiego, wypowiadalem sie ze chlopak ma talent, ale kontrakt ma zapewne przynajmniej do konca sezonu i nie moze sobie przyjechac na testy do Chorzowa, chocby bardzo tego chcial! Bo moze zostac za to zdyskwalifikowany. Jastrzebie uwaza bo nacielo sie z Ruchem przy okazji transferu Nowaka. Wierze jednak, ze puszcza wreszcie chlopaka, bo on ma naprawde duze mozliwosci.
- L_M
- Kontakt:
NIE MA CO ZA DUŻO GODAĆ. JAK WLECIAŁ BEDZIE WYPUSZCZOŁ NOJLEPSZYCH ZAWODNIKÓW NA BOISKO, BEZ KONEKSJI W SZATNI TO BEDZIE DOBRZE. BO SKŁAD MOMY NIE NAJGORSZY INO TRENERA MY NIE MIELI Z JAJAMI/JEST NAWET TAKI TEMAT NA FORUM/. MOŻE BEDA NUDNY ALE POSŁUŻA ZAŚ SIE PRZYKŁADEM SMUDY: PRZYSZOŁ DO ZAGŁĘBIA I ZROBIŁ DUŻO Z TYM SAMYM SKŁADEM CO WCZEŚNIEJ PRZEGRYWOŁ SZPIL ZA SZPILEM. ALE ON JEST TWARDY/OSTATNI JEGO WYWIAD/. PEDZIOŁ COŚ TAKIEGO /GODOM Z PAMIĘCI/ ŻE JAK ZAWODNIKOWI SIE NIE CHCE LOTAĆ TO MO CHĘĆ MU pr***ierdolić PAŁĄ, BO JEGO OBOWIĄZKIEM JEST GRYŹĆ TROWA, A ON NIE JEST OD TEGO ŻEBY SIĘ CACKAĆ Z ZAWODNIKAMI BO NIE ZA TO IM PŁACĄ, I PRZY OKAZJI ZBESZTOŁ KULAWIKA WŁAŚNIE ZA JEGO KOLEŻEŃSKIE UKŁADY Z ZAWODNIKAMI WISŁY.
POCZEKOMY DO WIOSNY. JESTECH MOŻE NAIWNY, BO PEŁEN NADZIEI. :brynol:
POCZEKOMY DO WIOSNY. JESTECH MOŻE NAIWNY, BO PEŁEN NADZIEI. :brynol:
Prasa donosi...
"Twarda ręka Wleciała"
Trener Ruchu Chorzów wprowadził do zespołu wojskowy rygor.Piłkarzom nie wolno nawet śmiać się w szatni!
Piłkarze Ruchu są zszokowani!Marek Wleciałowski (36 l.) zafundował im wojskowy rygor. Skończyły się żarty, nie ma mowy o jednym "jasnym" po meczu.
Po żałosnych i nieudolnych rządach trenera Dariusza Fornalaka (41 l.) w Ruchu nastała nowa era. Nowy szkoleniowiec Marek Wleciałowski swoje urzędowanie zaczyna od wprowadzenia rządów twardej ręki."Wleciał" zakazał piłkarzom gry w karty, żartów i śmiechów w szatni, a po zwycięskim meczu nie ma mowy o piwku.
Piłkarze są lekko przestraszeni.
- W takiej sytuacji nie można zbudować dobrej atmosfery w zespole. Na treningach tylko szepczemy, stale uważając, żeby nie usłyszał nas trener. U Fornalaka było luźniej. Wleciałowski chce z nas zrobić armię - mówi anonimowo jeden z piłkarzy.
- Trener powiedział nam jasno, że przychodzimy na Ruch do pracy i nie ma tu miejsca na zabawę - dodaje inny zawodnik.
- Rozumiem decyzję Marka i dostosowuję się do niej - stwierdza z kolei krótko Mariusz Śrutwa (35 l.), kapitan i lider Ruchu.
Trener Wleciałowski ze spokojem podchodzi do tego, co mówią niektórzy zawodnicy. - Nie zmuszam nikogo do niczego. W szatni ma być normalność. Piłkarze mają się koncentrować na tym, co robią, czyli na treningu. Nie wiem jak było w Ruchu wcześniej. Ja chcę tylko normalnie pracować - mówi Wleciałowski. Fakt trzyma kciuki za sukces szkoleniowca Ruchu!
Źródło: "Fakt" 12.01.2006
PS.Zastanawiam się kto zaś szkamro (łostatnio popularne słowo na naszym forum) :lol: :lol: że Wleciał chce z nich zrobić armia i że muszą szeptać na treningach.Obstawiom ****** lub ******* - a Wy zgadnijcie kogo mom na myśli. :lol: :lol:
PS.Jak czytołem pierwszy roz ten artykuł to myślołek że to Mario,ale miło się zdziwiłem że to jednak nie łon!
PozdRawiam!!!
Trener Ruchu Chorzów wprowadził do zespołu wojskowy rygor.Piłkarzom nie wolno nawet śmiać się w szatni!
Piłkarze Ruchu są zszokowani!Marek Wleciałowski (36 l.) zafundował im wojskowy rygor. Skończyły się żarty, nie ma mowy o jednym "jasnym" po meczu.
Po żałosnych i nieudolnych rządach trenera Dariusza Fornalaka (41 l.) w Ruchu nastała nowa era. Nowy szkoleniowiec Marek Wleciałowski swoje urzędowanie zaczyna od wprowadzenia rządów twardej ręki."Wleciał" zakazał piłkarzom gry w karty, żartów i śmiechów w szatni, a po zwycięskim meczu nie ma mowy o piwku.
Piłkarze są lekko przestraszeni.
- W takiej sytuacji nie można zbudować dobrej atmosfery w zespole. Na treningach tylko szepczemy, stale uważając, żeby nie usłyszał nas trener. U Fornalaka było luźniej. Wleciałowski chce z nas zrobić armię - mówi anonimowo jeden z piłkarzy.
- Trener powiedział nam jasno, że przychodzimy na Ruch do pracy i nie ma tu miejsca na zabawę - dodaje inny zawodnik.
- Rozumiem decyzję Marka i dostosowuję się do niej - stwierdza z kolei krótko Mariusz Śrutwa (35 l.), kapitan i lider Ruchu.
Trener Wleciałowski ze spokojem podchodzi do tego, co mówią niektórzy zawodnicy. - Nie zmuszam nikogo do niczego. W szatni ma być normalność. Piłkarze mają się koncentrować na tym, co robią, czyli na treningu. Nie wiem jak było w Ruchu wcześniej. Ja chcę tylko normalnie pracować - mówi Wleciałowski. Fakt trzyma kciuki za sukces szkoleniowca Ruchu!
Źródło: "Fakt" 12.01.2006
PS.Zastanawiam się kto zaś szkamro (łostatnio popularne słowo na naszym forum) :lol: :lol: że Wleciał chce z nich zrobić armia i że muszą szeptać na treningach.Obstawiom ****** lub ******* - a Wy zgadnijcie kogo mom na myśli. :lol: :lol:

PozdRawiam!!!
-
- Kontakt:
Akurat Mario chyba zawsze byl dosc stanowczy i zasadniczy (nawet sam pomagal zdycyplinowac zawodnikow jak fornal nie poradzil:). Pewnie ktorys z mlodzikow, nie zwyczajnych do ciezkiej pracy i respektu dla starszych.
Niewazne, oby tylko Marek tak dalej trzymal. Jak dla mnie jest konkretny i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, a to jest bardzo wazne. U mnie +
Niewazne, oby tylko Marek tak dalej trzymal. Jak dla mnie jest konkretny i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, a to jest bardzo wazne. U mnie +
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt: