zacznij brac te leki co Ci lekarz przepisol :?Sruti pisze:Boli Cie ze pisze prawde? I tylko prawde?
Wywiad z Petaszem
-
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
-
nie ma sie co dziwic, ze ktos szuka lepszej opcji niz gra w drugoligowym sredniaku (moze nawet sredniak to za mocne slowo gdy sie 2 sezony z rzedu barazami przed spadkiem broni)
poza tym kariera pilkarza nie trwa wiecznie, rodzine trzeba jakos utrzymac itp itd
a Sruti i jego posty - to chyba jakas prowokacja jest, albo z kolesiem jest cos nie tak -sorry
poza tym kariera pilkarza nie trwa wiecznie, rodzine trzeba jakos utrzymac itp itd
a Sruti i jego posty - to chyba jakas prowokacja jest, albo z kolesiem jest cos nie tak -sorry
-
- Kontakt:
-
Tu akurat masz racje - pieknie to wymysliles!!!Sruti pisze:Gdyby wszyscy brali przyklad z Srutwy i grali za darmo z takim poswiecniem - to juz dawno bysmy grali w I lidze. Bo by byla kasa na transfery. A tak trzeba tylko liczyc na pilkarzy ktorzy przyjda za darmo.
Nasi pilkarze graja za darmo => mamy kase na nowe lepsze transfery => nowi lepsi pilkarze przychodza i graja za darmo => gramy lepiej i mamy wiecej kasy na nowe transfery => jeszcze lepsi pilkarze graja w Ruchu i to za darmo...
i tak mamy perpetum mobile - przesylam pozdrowienia do Twojej nibylandii
-
- Kontakt:
Nie chodzi o to ze masz inne zdanie, tylko o to ze niektore Twoje teksty sa wręcz "obłąkane". Zyjesz w jakims swoim swiecie chyba, w ktorym pilkarze graja za darmo... W niektorych sprawach mam podobne zdanie co Ty, ale Ty wrecz ubostwiasz Mariusza, a ja osobiscie nie znosze SKRAJNOSCI.Sruti pisze:Ze ktos ma odmiene zdanie od was to juz ma byc ban? To co to za forum. Przeciez zyjemy w wolnym kraju gdzie ejst "wolnosc slowa".
- wolfik
- Kontakt:
Patton powiedzmy sobie szczerze, 80% obecnej kadry Ruchu odeszloby bez wiekszego wahania gdyby dostalo gdzies wieksza kase. Ja to wiem i nie mam pretensji do tych chlopcow. Natomiast nie rozumiem zachwytow nad Petaszem, robienia z niego "przyszlej gwiazdy Chorzowa" bo tak naprawde zagral tylko dwa dobre mecze, w innych gral przecietnie, a nie mozna powiedziec ze szans nie dostawal. W przekroju calej rundy z naszych nabytków mysle, ze korzystniejsze wrazenie wywarli Bartnik, Klaczka, Owczarek.
Calkowicie zgadzam sie z gerhatem co do jakby to Kutz pewnie powiedzial "dupowatosci" naszych dzialaczy, w takich sytuacjach jak te wywiady gdy Śrutwa jedzie po innym pilkarzu Ruchu, czy Petasz obraza naszego sponsora powinna byc szybka zdecydoana reakcja, a nie jakies mdłe gadki do prasy
Calkowicie zgadzam sie z gerhatem co do jakby to Kutz pewnie powiedzial "dupowatosci" naszych dzialaczy, w takich sytuacjach jak te wywiady gdy Śrutwa jedzie po innym pilkarzu Ruchu, czy Petasz obraza naszego sponsora powinna byc szybka zdecydoana reakcja, a nie jakies mdłe gadki do prasy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol:Sruti pisze:Gdyby wszyscy brali przyklad z Srutwy i grali za darmo z takim poswiecniem - to juz dawno bysmy grali w I lidze. Bo by byla kasa na transfery. A tak trzeba tylko liczyc na pilkarzy ktorzy przyjda za darmo.
Niech wszysycy grają za darmo, będzie kasa na kolejne transfery, co jo godom, kolejne transfery tez powinny byc za darmo, a ta kasa przeznaczmy na leczenie takich ciulików jak ty...
sorry wycofuja się z tego określenia, leczenie nie ma sensu, w takim razie ta kasa przeznaczymy na nowy stadion, co jo faflom nowy stadion powinno nom wybudowac miasto za darmo abo jakoś inno unia europejsko, spłaćmy więc długi, ale po co? byli piłkarze tez powinni się poświecić i zrezygnowac z długów za darmo, to w takim razie co zrobimy z tą kasą?
Może kupimy sędziów? po co jak wszyscy będą grać za darmo, przez co będzie kasa na kolejne transfery, co jo godom, kolejne transfery tez powinny byc za darmo, a ta kasa przeznaczmy na ... itp itd
:lol: Parapetum mobile :lol:
W Komunie też było wszystko za darmo, a Polska była Mistrzem Świata !
ps
kolend sorry za plagiat ale pisałem to w czasie gdy Ty wysłąłeś swojego posta
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pavlique pisze:możno sie czepiom ale w komunie ruch mioł wielaś tam razy majstra wiync to bych łostawioł na boku...W Komunie też było wszystko za darmo, a Polska była Mistrzem Świata !
ostatnio przegladalem stare wydania "Pilki Noznej" i utkwil mi cytac z wywiadu z Markiem Kusto
"Kiedys byly czasy ze wiadomo bylo ze uznane marki nigdy nie znikna z mapy pilkarskiej.
Ruch, Gornik i Zaglebie Sosnowiec bylo utrzymywane przez lobby gornicze, Zawisza, Slask, Legia przez wojsko a Wisla przez milicje..."
Ja wprawdzie do czasow PRL nie tesknie , ale zal ze my jestesmy w drugiej lidze, Stal Mielec, Baltyk Gdynia, Szombierki Bytom jeszcze nizej a jakies wytwory typu Wronki, Grodzisk walcza o laury...
Tamten uklad sil bardziej mi sie podobal

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt: