TRENER MANDRYSZ OUT !
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie nie zwalajcie całej winy na Mandrysza. Pamietajcie w jakich warunkach przyszło mu przygotowywać drużynę. Cała liga wyjeżdżała na obozy do krajów południowych, a Ruch po kolana w śniegu trenował w Spale( gdzie piłkarze za komore krioterapeutyczna musieli płacić z własnej kieszeni), a póżniej w "znanym" ośrodku przygotowawczym i turystycznym w Łodzi :oops: . Zarząd oszczedza na czym może, tani piłkarze, tanie przygotowania do sezonu. Podobno w ramach zaciskania pasa działacze wpadli na pomysł zaoszczędzenia na dalekich wyjazdach. Potrzeba na to jednak dwoch lat. W trzeciej lidze na paliwie można zaoszczędzić do 200%
wezcie skonczcie albo sie zdecydujcie pol roku temu bylo nazekanie ze pojechali do maroka ku*** jak dla mnie to kolesie pilkarzyki maja grac i trenowac tak zeby sie posrali trenezy maja z nich zrobic ku*** kilerow zeby lamali nogi a nie geyow ktorych ogladalem we wtorek a prezesy maja ku*** przestac trzepac kase dla siebie tylko pruc flaki zeby w klubie bylo git poki te trzy rzeczy nie zostana spelnione bedziecie plakac co mecz ze wstydu z bolu z radosci ale bedziecie
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radzion napisał :
MNIEJ NIZ ZERO!!!!!!!!!!!500 ludzi to bedzie za***iscie duzo[/quote]
Radzion dobrze pisze ! Jak juz pare osób pisało między innymi ja jedynym sposobem na przyciągnięcie kibiców na ten mecz jest wjazd za darmo na szpil !!
p.s. Pan Jacek już się wypowiadał w ty temacie jednag niedał jedno znacznej odpowiedzi ! ale z tego co wywnioskowałem chciał powiedzieć NIEMA SZANS !
MNIEJ NIZ ZERO!!!!!!!!!!!500 ludzi to bedzie za***iscie duzo[/quote]
Radzion dobrze pisze ! Jak juz pare osób pisało między innymi ja jedynym sposobem na przyciągnięcie kibiców na ten mecz jest wjazd za darmo na szpil !!
p.s. Pan Jacek już się wypowiadał w ty temacie jednag niedał jedno znacznej odpowiedzi ! ale z tego co wywnioskowałem chciał powiedzieć NIEMA SZANS !
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2003, o 21:37 przez NIEBIESKI_, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo to chyba on ich przygotowywal do sezonu i jak ich przygotowal ?!?!?!?bolo23 pisze:1) na boisku nie gra trener, wiec czemu wszystkie pretensje do niego
To on ich trenuje i on im robi treningi takie ze pozniej na meczu nie ma :
-ani koncepcji gry
-ani dokladnosci
-ani techniki !!!!
A jakie on zmiany robi w meczach z Odrą przegrywalismy 1:0 a on wpuszcza Cecota , teraz z gieksa w pierwszym wpuszcza Jarczyka co nic nie umi tylko ten leb ma podniesiony do gory i spokojnie wszystko obserwuje . Ja nie wiem czemu nie gra tak chwalony w sparingach Balul ,a gra Fornalik , czemu niegra najlepszy strzelec podczas sparingow Suker , a predzej zostaje wpuszczony Narwojsz ktory takze nic nie gra
Ja wiem ,że to nie tylko wina trenera ,jest tez to wina takze pilkarzy , aale w wiekszosci to wina trenera!
postanowilem bronic troche Mandrysza, bo mi sie żal jego zrobilo
On techniki ani dokładności ich nie nauczy. A koncepcje gry to moze i ma, ale oni jej nie realizują. Co do zmian, to moze nie ma lepszych od tych z pierwszego skladu - pisalem wczesniej ze to banda paralityków. A wczoraj na dospelu to zmiany koncepcyjnie zle zrobil?? - na koncu gralo 4 napastnikow, a skad mial wiedziec, ze 2 z nich gowno zagra??
Co do Fornalika (i dodam jeszcze Wleciala) to sie z kazdym zgodze - niech oni wiecej na boisko nie wychodzą!!!!

On techniki ani dokładności ich nie nauczy. A koncepcje gry to moze i ma, ale oni jej nie realizują. Co do zmian, to moze nie ma lepszych od tych z pierwszego skladu - pisalem wczesniej ze to banda paralityków. A wczoraj na dospelu to zmiany koncepcyjnie zle zrobil?? - na koncu gralo 4 napastnikow, a skad mial wiedziec, ze 2 z nich gowno zagra??
Co do Fornalika (i dodam jeszcze Wleciala) to sie z kazdym zgodze - niech oni wiecej na boisko nie wychodzą!!!!
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony bronilem juz Mandrysza, bo rzeczywiscie nie ma z kim pracowac. Ale z drugiej strony dlaczego jakas Polonia, ktora dopiero ma slabych zawodnikow! zdobyla juz 12 punktow??? Trener jest od taktyki, ustawienia druzyny, doboru skladu i przygotowania fizycznego. Techniki pilkarze ucza sie od juniora, wiec jeden mandrysz tu duzo zrobic nie moze.
Jak na razie widac ze kondycyjnie jest niezle, skoro koncowki (niestety tylko) gramy ostro, probujemy gonic wynik. Ustawienie obrony jest dobre, bo nie ma prawie bledow. Natomiat nie podoba mi sie ze nie graja mlodzi, i ze nie ma pomocy. Kto jak nie Mandrysz zdecydowal o nieprzydatnosci Locha czy Potoka? Kto nie stawia na Sukera i Balula, ktorych wczesniej chwalil? Przeciez byly 3 miesiace na dobranie odpowiednich zawodnikow, a tu nkt nie gra na swojej pozycji.
Mysle, ze jesli w kolejnych meczach znowu bedzie tak jak do tej pory, czyli jesli nie zdobedziemy z Polonia, Wisla Plock i z Widzewem ( wszyscy graja bardzo przecietnie) 6-7 punktow, to rzeczywiscie ten Pan juz tu nic nie zdziala.
PozdRo
Jak na razie widac ze kondycyjnie jest niezle, skoro koncowki (niestety tylko) gramy ostro, probujemy gonic wynik. Ustawienie obrony jest dobre, bo nie ma prawie bledow. Natomiat nie podoba mi sie ze nie graja mlodzi, i ze nie ma pomocy. Kto jak nie Mandrysz zdecydowal o nieprzydatnosci Locha czy Potoka? Kto nie stawia na Sukera i Balula, ktorych wczesniej chwalil? Przeciez byly 3 miesiace na dobranie odpowiednich zawodnikow, a tu nkt nie gra na swojej pozycji.
Mysle, ze jesli w kolejnych meczach znowu bedzie tak jak do tej pory, czyli jesli nie zdobedziemy z Polonia, Wisla Plock i z Widzewem ( wszyscy graja bardzo przecietnie) 6-7 punktow, to rzeczywiscie ten Pan juz tu nic nie zdziala.
PozdRo
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: