Wywiad z Petaszem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
marcyk
Kontakt:

#106 Post autor: marcyk » 29 lis 2005, o 09:07

A jo kajś napisoł, że majom wpuścic samych młodych?
jo do Klaczki, Myszora, Bonka, Bartnika nic niymom, mom "ale" do starcow dychajoncych rynkowami przed piyrszym gwizdkym syndziego i niy bydymy sie czarowac wszyscy wiedzom lo kogo chodzi.

juan21

#107 Post autor: juan21 » 29 lis 2005, o 14:08

Pogodomy z Petaszem na czacie dzisiej o 20 :)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#108 Post autor: 19r20 » 30 lis 2005, o 09:23

po przeczytaniu zapisu z czatu z Petaszem http://www.ruch.chorzow-online.pl/petasz_chat.php
obawiam sie że to było jego pożegnanie z Ruchem

szkoda- ale dokładnei widać jak Srutw, Bizacki psują nasz klub
są tacy ludzie którym dużo zawdzięczamy ale teraz musimy zrobić z tym porządek

przeczytajcie, warto - to pokazuje jak jest naprawde![/url]
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

COBRA

#109 Post autor: COBRA » 30 lis 2005, o 09:40

I tak sie niepotrzebnie traci przyszle gwiazdy.Jak Petasz odejdzie (oby nie) to zobaczycie ze jeszcze o nim uslyszymy wiele dobrego.

salas
Kontakt:

#110 Post autor: salas » 30 lis 2005, o 09:47

jak odejdzie PIotrek to bedzie to najwieksza porazka Ruchu niech wiecej posciagaja pilkarzy w wieku emerytalnym bo oni bede tworzyc "przyszłość" klubu!!!!!!!!!!! PIOTREK MUSI ZOSTAĆ!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: Slawko » 30 lis 2005, o 10:09

Po takim czacie nie mozna za wiele powiedziec, ale Petasz wydaje sie byc w porzadku.
Bedzie z niego sporo pozytku i szkoda zeby strzelol bramy kajs indziej.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Robson
Kontakt:

#112 Post autor: Robson » 30 lis 2005, o 10:18

To ja Wam wyjaśnię dlaczego on dzisiaj nie zagra w sparingu z Odrą. Trochę wczoraj sobie z nim porozmawiałem o jego przyszłości i okazuje się, że zainteresował się nim jakiś klub z Ekstraklasy (nie padła nazwa) i dzisiaj będzie on przez szkoleniowców tego klubu testowany.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: heli » 30 lis 2005, o 11:49

to sie szło domyśleć , ze chodzi pewnie o jakiś transfer, z jednej strony na pewno ma profesjonalne podejście, ale z drugiej jest to jednak typowy gracz, który przy pierwszej okazji odejścia nie będzie miał żadnych skrupułów, jedyne co mi tak troche wyglądało na nieprofesjonalne to kilka razy narzekanie na stroje w jakich grają, po to jest jednak krytyka podmiotu, którego nie powinno mieć, a mianowicie jakiegoś ze sponsoró, no chyba, że my normalnie płacimy za stroje colo, to inna sprawa, ale jakoś nie moge sobie wyobrazić by jakiś piłkarz na zachodzie skrytykował sponsora i nie został ukarany. Ale tak jak mówie nie wiem czy firme colo można uznać za jakiekolwiek sponsora.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

COBRA

#114 Post autor: COBRA » 30 lis 2005, o 11:55

Robson pisze:To ja Wam wyjaśnię dlaczego on dzisiaj nie zagra w sparingu z Odrą. Trochę wczoraj sobie z nim porozmawiałem o jego przyszłości i okazuje się, że zainteresował się nim jakiś klub z Ekstraklasy (nie padła nazwa) i dzisiaj będzie on przez szkoleniowców tego klubu testowany.
Wszystko na ten temat-zamiast strzelac do nas bedzie strzelal do kogo innego!

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: hanys1920 » 30 lis 2005, o 12:27

niech juz lepiej te testy wypadna pomyslnie dla niego i tam zostanie :evil: Ruch gra pierwszy sparing przy nowym trenerze a on jeździ na testy do pierwszej ligi? widać jego podejście do Ruchu i gdzie nas ma... w du***..niech wy***rdala
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: spyru » 30 lis 2005, o 12:33

a skąd wiesz że to co mówi nie jest prawdą? O tym że go starsi mają w du***? Że jest nieakceptowany? Jakbyś był na jego miejscu i faktycznie by tak było to co byś zrobił?

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: hanys1920 » 30 lis 2005, o 12:56

może i jest to wszytsko prawda..tylko nie ciulałbym ludzi że kibicowac Ruchowi będzie zawsze, że chciałby wygrywać z Ruchem, bo to śmiechu warte, teraz traktuje nasz klub jako ochłap, nie wyjdzie mu gdzies w polsce to wróci do Ruchu..niech wy***rdala.. poza tym co on takiego dla tego klubu zrobił...krzyżyk na droge i auwiderzyjn ( hu* wie jak to sie pisze :) ),a do koszulek to sie legii może do***rdalać :evil: ważne, że jest tam niebieska eRka...
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
ch-R

#118 Post autor: ch-R » 30 lis 2005, o 13:10

hanys 1920 - ty mosz jakis problem do tego Petasza co ? to idz na tryning i mu to powiedz zeby wy***rdalal a nie tu na forum kryklosz go za to ze jedzie na testy , jak ciebie by ktos gnebil w robocie czy w szkole (bo nie wiem czy wiela mosz lot) to tez bys chciol uciekac bo by ci sie nie chcialo w takiej atmoswerze grac i przebywac . A ze swojej strony moga dodac ze jak on odejdzie to stracily my jedno malo gwiazka z tego zespolu co za rok albo dwa byla by gwiazda to jest moje zdanie bo wiem ze chop mo talent i perspektywy i jezeli o mnie chodzi to wola zeby pan Ś wypierdalo choc zrobiol wiela dla tego klubu z tym ze on juz jest wypolony i moze pograc gora rok czy dwa a co potem? a Petasz to dla mnie jak ktos tu na forum juz napisol " PRZYSZLA GWIAZNA RUCHU " I LEPIEJ JAKBY SIE GO NIEPOZBYWALI !!!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#119 Post autor: L.G » 30 lis 2005, o 13:13

hanys1920 pisze:może i jest to wszytsko prawda..tylko nie ciulałbym ludzi że kibicowac Ruchowi będzie zawsze, że chciałby wygrywać z Ruchem, bo to śmiechu warte, teraz traktuje nasz klub jako ochłap, nie wyjdzie mu gdzies w polsce to wróci do Ruchu..niech wy***rdala.. poza tym co on takiego dla tego klubu zrobił...krzyżyk na droge i auwiderzyjn ( hu* wie jak to sie pisze :) ),a do koszulek to sie legii może do***rdalać :evil: ważne, że jest tam niebieska eRka...
fakt, lepi jak nos "swoi" ciulają.
co do wracanio to jednymu ... już niy wyszłow Legii , drugymu w grecji.... może chciołbyś coś dodać ? :-)

po za tym weź pavulon to rozluźnio )))
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Miroslaw
Kontakt:

#120 Post autor: Miroslaw » 30 lis 2005, o 14:06

synek pedziol co go sam swiezbi i moga sie z nim zgodzic,przeca lon sam jest nowy zabrol przez chwila prymat Srutwie czym mo tero pr***ebane.

ODPOWIEDZ